Новият исторически сериал "Фатих" по канал Д

• 46 460
  • 240
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Записвам се при вас. Много ми хареса филма. Изгледах първите 2  епизода на турски макар да не разбирам езика, но имам усещането, че играят много добре и се разбира действието. Първи епизод ми беше малко монотонен, но той беше само въведение в характерите на героите и атмосферата. Във 2 епизод всичко ми хареса. Най-вече оригиналните любовни истории,които заемат голяма част от епизода.
Гледала съм част от ВВ, но той ме зареждаше с негативизъм заради интригите и злощастните любови и се отказах да го следя. Оттам само Бели Бей ми хареса и Армин и Абигей. Фатих обаче ме зарежда поне засега с много позитивизъм. Надали любовите тук ще са щастливи, но са дълбоки и оригинални. Има някакъв холивудски начин на снимане,който също ми допада.
Ще се радвам,като изгледате и 2ри епизод всеки да сподели какво е разбрал и какво харесва.

# 91
Здравейте! Записвам се при вас. Много ми хареса филма. Изгледах първите 2  епизода на турски макар да не разбирам езика, но имам усещането, че играят много добре и се разбира действието. Първи епизод ми беше малко монотонен, но той беше само въведение в характерите на героите и атмосферата. Във 2 епизод всичко ми хареса. Най-вече оригиналните любовни истории,които заемат голяма част от епизода.
Гледала съм част от ВВ, но той ме зареждаше с негативизъм заради интригите и злощастните любови и се отказах да го следя. Оттам само Бели Бей ми хареса и Армин и Абигей. Фатих обаче ме зарежда поне засега с много позитивизъм. Надали любовите тук ще са щастливи, но са дълбоки и оригинални. Има някакъв холивудски начин на снимане,който също ми допада.
Ще се радвам,като изгледате и 2ри епизод всеки да сподели какво е разбрал и какво харесва.

Здравей. Много се радвам, че феновете на "Фатих" се увеличават. Ще се съглася с теб, че филма е на ниво и актьорите се справят много добре с ролите си и се разбира действието, макар че не разбираме много добре турски(поне аз).

# 92
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Добър ден дами!
Да споделя и аз ,за видяното досега във филма.Сравнявайки го с ВВ ,който също следя намирам, че тук     декорите и костюмите са по-добре подбрани, съобразно епохата.Първи епизод и на мен ми беше малко еднообразен ,но това е нормално ,като за въведение .От видяното за сега в двата епизода ,всичко ми харесва . характерите на героите са добре обрисувани ,любовните истории  и историческите събития  имат наситеност и дълбочина .С две думи  екипа се е постарал , добре  са го изпипали ,във всяко отношение.
Във века има повече действие повече интриги ,повече персонажи набляга се на нещата които се харесват на масовия любител на сериали ,има зрелищност.Тук  нещата са други -това е художествено произведение с по-добро качество ,по-малко харемски интриги и повече история ,точно както обещаваха създателите преди старта.
От жените до сега най-много ми допада Диляр като визия ,но пък няма да крия ,че и Чичек си я бива . Вечната Амбър -това ми дойде на ум за нея още като я видях в първата сцена,красива борбена манипулативна ,винаги оцеляваща ,винаги отгоре.
Надявам се че ще продължим да обсъждаме епизодите ,ще бъде интересно да се видят повече мнения.

# 93
Чичек не  я харесвам. Като визия е красива, но актрисата  ми прилича на кифла извадена от мъжко списание-твърде съвременно излъчване има. Малко прилича на зла Барби.  Аз преди  1 епизод очаквах тя да е идеализиран образ, бях разбрала, че е женският образ на султана.  Но сега вече смятам, че по сценарий няма да е любимката на зрителите. Умна,красива и борбена, но Диляр ще я измести от сърцето на султана и на зрителите.  Тя ми се струва, че ще е голяма интригантка и е много самовлюбена, как държеше огледалото в първи епизод.
За разлика от нея Диляр е красива, но естествена и плаха, много добродушна. Според мен Диляр ще стане най-доверената на султана-ще го излекува следващия епизод  и ще го пази от опити за убийство най-вече с гадателските си способности. Само не разбрах как така той реши да я сложи на мястото на предателката отговорника на покоите му. Явно познава баща й и затова я взе. Също не разбрах тя дали от преди това е влюбена в него. Много рано започна да го ревнува и да се чувства наранена.

# 94
mv1302, и аз мисля, че ВВ е прекалено комерсиален и затова се радва на висок рейтинг, макар че на мен точно това не ми харесва. От друга страна се опасявам, че Фатих няма да им такъв рейтинг и могат да го спрат,което въобще не ми се иска да се случи, но в него интригите не са така емоционални, както повечето зрители искат. А мен интригите ме натоварват и не ми се гледат, затова Фатих го харесвам такъв какъвто, а другите отношения засега има достатъчно емоция.

# 95
Чичек не  я харесвам. Като визия е красива, но актрисата  ми прилича на кифла извадена от мъжко списание-твърде съвременно излъчване има. Малко прилича на зла Барби.  Аз преди  1 епизод очаквах тя да е идеализиран образ, бях разбрала, че е женският образ на султана.  Но сега вече смятам, че по сценарий няма да е любимката на зрителите. Умна,красива и борбена, но Диляр ще я измести от сърцето на султана и на зрителите.  Тя ми се струва, че ще е голяма интригантка и е много самовлюбена, как държеше огледалото в първи епизод.
За разлика от нея Диляр е красива, но естествена и плаха, много добродушна. Според мен Диляр ще стане най-доверената на султана-ще го излекува следващия епизод  и ще го пази от опити за убийство най-вече с гадателските си способности. Само не разбрах как така той реши да я сложи на мястото на предателката отговорника на покоите му. Явно познава баща й и затова я взе. Също не разбрах тя дали от преди това е влюбена в него. Много рано започна да го ревнува и да се чувства наранена.

Наистина Диляр е доста по-добра от Чичек, но да не навлизаме чак толкова на дълбоко, това е сценария на филма и не обиждайте актриса на Чичек, няма нищо общо с това в реалността. Wink

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 21:25 от Джреминатор

# 96
mv1302, и аз мисля, че ВВ е прекалено комерсиален и затова се радва на висок рейтинг, макар че на мен точно това не ми харесва. От друга страна се опасявам, че Фатих няма да им такъв рейтинг и могат да го спрат,което въобще не ми се иска да се случи, но в него интригите не са така емоционални, както повечето зрители искат. А мен интригите ме натоварват и не ми се гледат, затова Фатих го харесвам такъв какъвто, а другите отношения засега има достатъчно емоция.

Не съм гледала великолепния век, а за сега Фатих ми изглежда интересен, ще видим, какво ще стане за напред. Wink

# 97
Втори епизод с озвучаване на руски език.
http://maxserials.tv/news/fatikh_zavoevatel_fatih_tureckij_serial/2013-10-13-3297

# 98
Снимките са за следвщия епизод.  Hug

# 99
Тъй като спрях да гледам ВВ след махането на Мерием, ще чакам преведените серии тук, с надеждата за по добро качество на сериала. Жалко за хубавите артисти, които останаха във ВВ, но като цяло всичко е боза  #Cussing out Дано тук се запази качеството и на сценария и на артистите  Hug

# 100
Лека седмица! Bчера изгледах 2ра серия на филма ,ето и малко кадри от нея! Hug

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 18:26 от trendafilka

# 101
Лека седмица! Bчера изгледах 2ра серия на филма ,ето и малко кадри от нея! Hug

Тио, благодаря ти за колажа   bouquet  bouquet

# 102
В очакване на понеделник ...

# 103
Първи епизод почти го преведох, остава тайминга. На две части го разделих. Предполагам че в събота или неделя ще го кача. В HD качество е. Става бавно защото сам се занимавам, без екип. Чао за сега.

# 104
Vagabonds   bouquet дано е само в zamunda защото тя не се отваря за нас извън България  #Cussing out
Иначе да си жива и здрава и да не губиш желанието си до края на сезона Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт