VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 867
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 445
Аз само като чуя Мира и идвам пред компютъра ,за да видя какво сте написали Simple Smile,а не ми е ясно там ,как я издържат. На масата не се говори. Stop Да се нахранят и да си меле ,колкото иска.  Simple Smile+ това видя,че
на обяд станаха и излезнаха ,ами прояви малко уважение. Ле-лее голямо кречетало. ooooh!

Някой хора не сме израснали в английския кралски двор и си говорим "на маса". Вечерята е времето в което си споделяме какво ни се е случило през деня, кой какво направил и т.н.
При тях се получи същото. Правиха нещо преди вечеря и е нормално да го обсъдят още докато са под влиянието и емоцията.  Wink
Нас пък в детската градина ни учеха да не говорим докато се храним.  Wink

Правилно ли разбирам, че от детската градина насам ти мълчиш на масата!?...
А в ресторант... на рожден ден... ако си поканила гости на вечеря... пак ли !?
Хубаво е човек да претърпи някакво развитие, все пак... не спирай на ниво детска градина...  Мама и тати не са ли ти споделяли, че трапезата освен място за набиване, е и място за общуване... тва да не е казарма.. !?  ooooh!
Появи се пиарката на Мира.
Не , не мълчат хората на масата .Тук става въпрос за един човек ,който само говори единствено и само за себе си .И за Ането.Това е вечната тема.

# 2 446
  • Ямбол
....
Хубаво е човек да претърпи някакво развитие, все пак... не спирай на ниво детска градина...  Мама и тати не са ли ти споделяли, че трапезата освен място за набиване, е и място за общуване... тва да не е казарма.. !?  ooooh!
Какво те интересува някой тук на какво ниво е и докъде е стигнал. Не за това е темата. Разбрахме кой какво иска да каже, няма нужда от набиване на канчета. Иначе не се различаваш от Ваня.

# 2 447
  • София

[/quote]Появи се пиарката на Мира.
Не , не мълчат хората на масата .Тук става въпрос за един човек ,който само говори единствено и само за себе си .И за Ането.Това е вечната тема.
[/quote]

Hug Мога ли да бъда упреквана, че харесвам интелигентни хора, а не простаци и мутри?  Simple Smile  Мира може да е досадна, но е добър и умен човек.... а да защитаваш Ваня си е направо чалга...  Joy

# 2 448
  • София
....
Какво те интересува някой тук на какво ниво е и докъде е стигнал. Не за това е темата. Разбрахме кой какво иска да каже, няма нужда от набиване на канчета. Иначе не се различаваш от Ваня.

Преди малко влязох и сега ви чета ... и реагирам... нещо против ? Whistling

# 2 449
.....
Тя и доста успешно ги манипулира и настройва един срещу друг. Явно поведението й печели доверие.
По-скоро страхопочитание. Иля по-напред много точно ги определи, събрала е около себе си мишките. В това число слагам и Станка.

За съжаление и аз съм на това мнение. За съжаление казвам, заради Станка, а иначе съм напълно съгласна.

# 2 450
....

Ти също.

# 2 451
Къци изнесе предният сезон на гърба си, а сега Мира.
Големят брат си избира жертвичка и няма оттърване  Mr. Green
И все пак предпочитам Мира пред мутрата Ваня - отврат  е Naughty
Колкото и да е провокативен, Пламен е интересен играч  Peace
Стойко е много забавен, от Станка съм тотално разочарована...а Тервел загуби говор и картина Mr. Green след като му издърпаха ушите Wink
Мишо и  Павел да си ходят след Ани Naughty  и  Ирина също...да останат само по- дейните личности Whistling

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 08:40 от ar@bela

# 2 452
  • София
Къци изнесе предният сезон на гърба си, а сега Мира.
Големят брат си избира жертвичка и няма оттърване  Mr. Green
И все пак предпочитам Мира пред мутрата Ваня - отврат  е Naughty
Колкото и да е провокативен, Пламен е интересен играч  Peace
Стойко е много забавен, от Станка съм тотално разочарована...а Кубрат загуби образ и картина Mr. Green след като му издърпаха ушите Wink
Мишо и  Павел да си ходят след Ани Naughty  и  Ирина също...да останат само по- дейните личности Whistling

Joy и да започва патакламата...  #2gunfire

# 2 453

Tервел, Тервел...  Laughing

Аз като ви обяснявам, че Тервел свети с отблясъци от брат си, вие не, та не!

# 2 454
Мира не млъква ,а Ваня явно не е съгласна с мисълта  "Най-умният винаги отстъпва. " и
не иска да отстъпва hahaha
Добре ,че не всички сме като нея. Simple Smile

Ще ми е интересно Мира как ще се почувства ,като разбере номинацията на Ирина!

# 2 455
  • Варна

Tервел, Тервел...  Laughing

Аз като ви обяснявам, че Тервел свети с отблясъци от брат си, вие не, та не!

E, те и на Станка сто пъти казаха Златка. Laughing

# 2 456
Станка Златева днес каза ,че се помнят шампионите . Сребърните и бронзовите медалисти се забравят. Говореше за себе си и за Тервел.
Същото се отнася и за брат му. Трябва да бие Кличко ,че да се запомни. Това е спорта. Peace

# 2 457
# 2 458
Да ви кажа в началото на сезона много симпатизирах на Станка, но ме разочарова- или е много наивна и не много умна за да позволи Ваня да я манипулира, или пък наистина й е повярвала за спонсорството, което е дори по-лошия вариант.  Лиянчето нещо залезе, Тервел май го освестиха:-)

# 2 459
  • Ню Йорк
Има хора ,които винаги говорят за себе си и за това как те се чувстват.
Познавате такива хора нали ?Имащи се за център на вселената.
Мира е такъв човек.Няма отърваване от нейните анализи и драми.
Всеки там има своята позиция , но всички трябва да слушат нейните Радини вълнения.
Предпочитам един 5 минутен скандал на Ваня ,пред вечното неспирно дърдорене на Мира.

Да. И ако забелязвате, всяка втора дума на Мира й е "Това са моите чувства/емоции и аз имам право да си ги изразя" и други в този дух. Това идва да ни покаже един дълбоко подтиснат и ограничаван човек. Да си припомним краткия диалог между нея и Ивенцето:
М: Е, какво, не мога да ти се оплача ли?
И: Можеш, но не е желателно.

И за малко дете е очевадно, че жената има дълбоко вкоренен комплекси за малоценност, или не знам как да го определя. Явно когато се е формирала като личност, никой не я е зачитал за нищо и за нея правото на изказване на мнение/чувства/мисли, се е превърнало във фикс-идея. Това е извратена версия на упражняването на свобода тип "каквото ми е на сърцето, това ми е на езика", визирам перверзните разкази, това че не се усеща къде се намира (историята с меда и "детенцето"), това че говореше през цялото време от името на Ивенцето все едно, че него го няма в стаята...всякакви примери има. Готова е на всичко, за да е център на вниманието, защото според мен е страдала от зверска липса на внимание в живота си. Тя е досадна и натоварваща.

Мира е жестоко мачкана от дивия селянин, който е ибрала за партньор в живота си. Сега без него реши, че е намерила поле за изява.

Общи условия

Активация на акаунт