VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 889
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 430
Има хора ,които винаги говорят за себе си и за това как те се чувстват.
Познавате такива хора нали ?Имащи се за център на вселената.
Мира е такъв човек.Няма отърваване от нейните анализи и драми.
Всеки там има своята позиция , но всички трябва да слушат нейните Радини вълнения.
Предпочитам един 5 минутен скандал на Ваня ,пред вечното неспирно дърдорене на Мира.

Съгласна съм.
И в тая връзка понеже непрестанно се говори за интелигентността на Мира, мисля, че й е необходимо да се научи на един определен тип интелигентност - емоционалната Laughing.

pavlinaio, случват се тия неща с много "звезди" - колко примери има сред холивудските звезди. Като се сметнат за малко по-висши, че светът едва ли не им е в краката, почват да търсят тръпка по други начини - там е трудно да останеш на земята и да балансираш.

Все пак Мира е на 55 г естествено е да по емоционална но пък не е надута и надменна

# 2 431
  • София
Обаче Ваня беше спасена на елиминациите в понеделник, а хората на Мира един по един си излизат. Убедена съм, че това допълнително й е дало крилца да продължава да се прави на фелдфебел в къщата. Вероятно смята, че навън хората й се кефят (което явно не е далеч от истината, щом има такъв вот).

О да, забравих, че във ВБ никога нищо не е нагласено.

# 2 432
  • Варна
Все пак Мира е на 55 г естествено е да по емоционална но пък не е надута и надменна

На 55 е естествено да е по-улегнала , а не емоционална.

# 2 433
Обаче Ваня беше спасена на елиминациите в понеделник, а хората на Мира един по един си излизат. Убедена съм, че това допълнително й е дало крилца да продължава да се прави на фелдфебел в къщата. Вероятно смята, че навън хората й се кефят (което явно не е далеч от истината, щом има такъв вот).
Просто хората на Мира са по интелигентени, скромни и безинтересни за такова шоу, а Ваня е оставена за циркове.

# 2 434

Аз съдя по себе си може би колкото повече остарявам по емоционална ставам хормони май Grinning

# 2 435
Здравейте Hug

Ако тази информация вече е поствана,моля за извинение  Wink

http://kliuki.bg/292668/eto-koi-stari-mucuni-ste-vlyazat-v-kastata-na-big-bradar/

# 2 436
amanadali, тя не е лош човек (както и Ваня не е - и двете си имат трески за дялане), но е твърде емоционална и това няма общо с възрастта й, но дори и да имаше - това не е никакво оправдание. Извинения, че си по-емоционален, защото си в тийн възраст, после - защото си под стрес, защото примерно си бременна или нещо си друго и накрая защото си на 55 и така цял живот Laughing.
И аз по принцип съм малко като нея, смятам го за огромен недостатък и за липса на реална преценка за себе си и самоконтрол.

# 2 437
Всяка вечер скандали между Мира и Ваня, взе да ми омръзва. Crossing Arms

Толкова ли нищо друго не се случва, останалите са или като статисти,или като агитка.

# 2 438
  • Варна

Аз съдя по себе си може би колкото повече остарявам по емоционална ставам хормони май Grinning

На колко години си? Мира вече трябва да е в климактериума, когато производството на хормони е минимално.

# 2 439
  • в 1001-та нощ
Здравейте Hug

http://kliuki.bg/292668/eto-koi-stari-mucuni-ste-vlyazat-v-kastata-na-big-bradar/

Изобщо не ги искам тези  Crossing Arms

# 2 440
  • Варна
Здравейте Hug

Изобщо не ги искам тези  Crossing Arms

И аз, ужас... Shocked

Да направим една анкета кой бихме искали да влезе? Thinking

# 2 441
  • Ямбол
.....

Сега точно ли е моментът?

# 2 442
  • Варна
.....

Сега точно ли е моментът?

Не. Peace  Laughing

# 2 443
  • София
Аз само като чуя Мира и идвам пред компютъра ,за да видя какво сте написали Simple Smile,а не ми е ясно там ,как я издържат. На масата не се говори. Stop Да се нахранят и да си меле ,колкото иска.  Simple Smile+ това видя,че
на обяд станаха и излезнаха ,ами прояви малко уважение. Ле-лее голямо кречетало. ooooh!

Някой хора не сме израснали в английския кралски двор и си говорим "на маса". Вечерята е времето в което си споделяме какво ни се е случило през деня, кой какво направил и т.н.
При тях се получи същото. Правиха нещо преди вечеря и е нормално да го обсъдят още докато са под влиянието и емоцията.  Wink
Нас пък в детската градина ни учеха да не говорим докато се храним.  Wink

Правилно ли разбирам, че от детската градина насам ти мълчиш на масата!?...
А в ресторант... на рожден ден... ако си поканила гости на вечеря... пак ли !?
Хубаво е човек да претърпи някакво развитие, все пак... не спирай на ниво детска градина...  Мама и тати не са ли ти споделяли, че трапезата освен място за набиване, е и място за общуване... тва да не е казарма.. !?  ooooh!

# 2 444
  • Варна
Има хора ,които винаги говорят за себе си и за това как те се чувстват.
Познавате такива хора нали ?Имащи се за център на вселената.
Мира е такъв човек.Няма отърваване от нейните анализи и драми.
Всеки там има своята позиция , но всички трябва да слушат нейните Радини вълнения.
Предпочитам един 5 минутен скандал на Ваня ,пред вечното неспирно дърдорене на Мира.

Да. И ако забелязвате, всяка втора дума на Мира й е "Това са моите чувства/емоции и аз имам право да си ги изразя" и други в този дух. Това идва да ни покаже един дълбоко подтиснат и ограничаван човек. Да си припомним краткия диалог между нея и Ивенцето:
М: Е, какво, не мога да ти се оплача ли?
И: Можеш, но не е желателно.

И за малко дете е очевадно, че жената има дълбоко вкоренен комплекси за малоценност, или не знам как да го определя. Явно когато се е формирала като личност, никой не я е зачитал за нищо и за нея правото на изказване на мнение/чувства/мисли, се е превърнало във фикс-идея. Това е извратена версия на упражняването на свобода тип "каквото ми е на сърцето, това ми е на езика", визирам перверзните разкази, това че не се усеща къде се намира (историята с меда и "детенцето"), това че говореше през цялото време от името на Ивенцето все едно, че него го няма в стаята...всякакви примери има. Готова е на всичко, за да е център на вниманието, защото според мен е страдала от зверска липса на внимание в живота си. Тя е досадна и натоварваща.

Общи условия

Активация на акаунт