VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 498
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 45
Popcorn  В анкетата гласувах за Мариан, а мисля че Джаред ще излезе!

+1.

Стойко и Джаред са ми скучни, а Мира и Ваня ме дразнят, така че който и от 4-мата да излезе ще съм доволна. Flutter

Маме
Hug

# 46
  • София
Пдкрепям Мариан и Стойко, Ваня и Мира може да останат Laughing  нужни са на шоуто, Джаред да си ходи, той е никой, с него и без него все тая.

# 47
  • UK
да се запиша

# 48
  • Бургас
  bouquet

# 49
  • out of space
Джаред- ВИП?  smile3513 Ани- ВИП?  smile3513

Подкрепих Ваня.

Искам Ваня, Павел, Тервел и Йоана на финал.
Може и Пламен, допада  ми.

# 50
Аз подозирам ще утре сте остане този които се справи най добре със мисията си .
Тервел интриганчето със немъжкарското поведение  на него не му се полага финал.Изложи се много

# 51
  • out of space

Тервел интриганчето със немъжкарското поведение  на него не му се полага финал.Изложи се много

Какво е направил? Погалил е един гъз и вече край? Пффф хахахаха

# 52

Тервел интриганчето със немъжкарското поведение  на него не му се полага финал.Изложи се много

Вчера даваха кадри как интриганчето Тервел казва на Пламен за външна информация ще  хора харесват 4 от шоуто другите не са интересни.А Пламенчо си замълча щото не искаше да го издава.Накрая Тервел вместо да си признае пред съквартирантите  за интригите които върши Пламен го отнесе

# 53
Запис,че ви изпуснах. Blush И снощи не успях да гледам. МОля,кажете интересно ли беше? Има ли смисъл да гледам? Thinking

# 54

хаха

майната му на секс забежките

инак е леке драга-драги  Sunglasses

ако ще и нищо повече да не прави и да стой като моняхиня кротък вътре, лично за мен той е ЛЕКЕ!

ако те интересува защо мисля така, върни се в предната тема.

писна ми българите -ките да величаят такива "големи мъже" Sunglasses

както и красавици като Лиянчето Sunglasses

# 55
  • София
Маме, благодаря за новата тема!   bouquet

# 56
  • out of space
Не изпускам серия, но не видях интрига, а разговор м/у мъже.
Не видях секс, а една пикантна приказка, едно погалване на голо и една целувка по бузата.
А и секс да имаше, какво толкова сте настръхнали? Жени, деца..олелеее!  Laughing

# 57
Не изпускам серия, но не видях интрига, а разговор м/у мъже.
Не видях секс, а една пикантна приказка, едно погалване на голо и една целувка по бузата.
А и секс да имаше, какво толкова сте настръхнали? Жени, деца..олелеее!  Laughing
Ако Тервел беше със мъжко поведение и щеше да си признае за информацията която получи от външния свят.Нямаше Пламенчо да го отнесе които постъпи като истински мъж и не го издаде.Заради Тервел два пъти глобиха съквартирантите

# 58
# 59
направо умирам, когато някой гледа само скълъпеното от дейлитата, и изказва твърдо мнение тук... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт