Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 774
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
няма да стане ясно то, колко точно е скъп нашият зъболекар ди фидуча, но че е скъп май стана ясно. а най-дразнещото е, че нали, това е "приятелска" цена, за приятел!!! пази Боже от такива приятели! (Лени, не е мост)

# 121
Мъжът ми се лекува много скъпо тук, аз предпочитам в София  ако има време, ако е нещо спешно - тук.  Честно казано за мен има разлика м/у  50 евро и  250 евро за пломба. Трудно си изкарвам парите и ако мога да направя зъби у нас го правя.
Дамиано  няма вяра сменили сме 3 стоматолога в София, не му харесват условията ( стандартните за един кабинет у нас) Тук всичко наистина е много по-лъскаво и модерно.

# 122
Лени, Валтер е същия, не му вдъхват доверие и това си е. Ние обаче тук действително имаме приятел-зъболекар, който не ни взема пари за нищо, така че при него се лекуваме. Е, до сега не се е налагало мостове да правим, най-много пломба или вадене на мъдрец.

# 123
тралала, защо смяташ, 4е са го измамили? вземи превентивото и фактурата и разгледай из интернет кое колко струва. зависи какво то4но са му правили и с какви материали...

# 124
Джоя, не мисля, че са го измамили, а че просто неговият приятел взима скъпо, и че като казва ,че му прави специална цена, то е само на приказка и колкото да не ни е тъжно, че са заминали толкова пари; най-много в това, мисля, да е "измамата". Ще вземем превентивото, но то стига и едното чистене на зъби да се сравни при кого колко е.

# 125
  • в едно миланско село
най-сетне дълъг уикенд и за мен. откакто съм на тази работа не съм имала такъв, освен по някакви празници, които не помня как се падаха. декември няма да има никакви "мостове", съответно, за пръв път от години, сигурно ще се откажа и от Париж  Confused

много се говори, че трябва да сме "флессибили", но да ви кажа, че не е лесно. последен си за всякакви ваканционни дни, с ясната идея, че си заместник на някого и със съмнението има ли нужда да се вписваш в колектива, при положение, че си там за малко. има ли смисъл  от вършене на повече от минимума, щото във всяко такова си залагаш името, което сигурно ще ти трябва и след това. въобще, да си флессибиле е задължително, за да продължиш да имаш работа, но откъм инвестиция и лична, и за фирмата, ич не съм убедена, че е особено разумна  Rolling Eyes
(е, може и да съм прекалено стара, за да се чувствам ентусиазирана от всичко ново, което ти се предлага  Twisted Evil)

наздраве!

# 126
аз в събота съм на работа.
по-късно сме на едно парти, утре ставане късно и  ще отидем на гробищата, после на едно изложение, пак е нещо ...
но съм щастлива, по-добре от нищо.
имам колебания, че утре ако косим тревата ще ни скочи половината квартал, май не бива да се работи на този ден, но ако чуя косачка тутакси се пускаме следобяд:)

/при вас минават ли дечица за долчетто о скерцетто, тук да. типично съм се подготвила с бонбонки:)/

# 127
  • в едно миланско село
не, при нас не минават да звънят по вратите, сакън, аман-заман, скандално би било за преобладаващата психика!  #Crazy Mr. Green
малката е на организирано занятие, с костюм и, надявам се, забавни мероприятия.
тази година нямах сила да извадя украсите за Хелуин, не че мен ме вълнува, заради децата се напъвах.
голямата е при приятелка и после на дискотека. за пръв път ще се прибере самостоятелно с току-що взела книжка приятелка  ooooh!, предпочитх да будувам и да ходя да ги прибера, както досега, но ще трябва и с това да свикна, а след някой друг месец, и колата ще трябва да давам  Shocked

# 128
Нашите вече се отчетоха  - обиколиха блока, заедно с едно комшийско детенце, тригодишно, бях сложила обява, че ще минават, та част от съседите се бяха подготвили достойно, друга част - също така достойно ги нямаше вкъщи, но децата бяха щастливи, че си напълниха кутийките с бонбонки. Малкото съседче се разрева, че след обиколката не дойде у нас (понеже обиколката започна от нас, като най-висок етаж, то дойде първо и много му хареса детската ни стая), но нямаше как да го поканя, мъжо и Бобо излизаха за басейн веднага след това, аз останах с малкия на бойнито поле - донаправих си сладките. Утре сме на гости на приятели в провинцията, имат къща някъде на село, ще останем до събота.

# 129
Забравих - честит рожден ден на Тралала, да е все така усмихната, заредена с положителни емоции, с много късмет и любов!

# 130
  • в едно миланско село
Забравих - честит рожден ден на Тралала, да е все така усмихната, заредена с положителни емоции, с много късмет и любов!

ауу, изобщо не помнех! Embarassed
и от мен такива пожелания, плюс, здрави зъби Laughing

# 131
О, благодаря, благодаря! Много хубаво мина вчера, Матео ми беше направил книжка с Чип и Дейл, имахме и торта (един импровизиран чийзкейк, който пък много добре се получи), а днес си дойде и Микеле за понтето.

# 132
Здравейте !Как може да се преведе на бг .език   regime di separazione dei beni ? Благодаря предварително  bouquet

# 133
(брачен съюз) с  разделен режим на собствеността

# 134

Общи условия

Активация на акаунт