Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 521
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Aз се възползвах и поспах 3-часов следобеден сън. От вчера съм на Камомилла, но само защото ми се гади от всякакви миризми.

Реджи,да не би да си леко позабременяла... Rolling Eyes Peace Hug

# 16
  • в едно миланско село
Aз се възползвах и поспах 3-часов следобеден сън. От вчера съм на Камомилла, но само защото ми се гади от всякакви миризми.

Реджи,да не би да си леко позабременяла... Rolling Eyes Peace Hug

и аз си го помислих това  Laughing
уйдоха Щатите и догодина  Joy

# 17
  • Milano
Не. Обясних в края на предната тема - гастроентерит, провокиран от обеда в свекървата. Mr. Green
Иначе си имам проблемен стомах и съм по-зле и от бременните, откъм гадене понякога.

пп. нон гуфате, пер фаворе.

# 18
Реджи и аз вчера бях като теб ,даже не съм яла нищо освен няколко лъжички кисело мляко.

# 19
много депресарско заглавие този път 

за феиам: http://www.autunnoamericano.it/

# 20
  • Италия
Пльок, в новата тема и аз  Simple Smile
Пак прострях 2 перални навън и пак около нас гърми и се бугри  Confused...само на 60 км съм от Наполи, обаче си е есен при нас от където и да го погледнеш...
Пропуснах арт дискорсото в края на последната тема, но няма как - мойта госпожица е решила, че ще прохожда, но я е страх все още, та си правим джири из къщи за ръчичка  Crazy и не ми остава време поне да прочета две изречения тук  Confused

# 21
  • Milano
MG, не би трябвало да ядеш млечни продукти.
Само неща ин бианко, пастина или варен картоф, морков, печена пържола (така каза доктора). Laughing

пп. ти върна ли се?

Сега видях, че ще стачкуват в градината другия петък 18.10.
Незнам дали важи и за училищата?

# 22
От 5 дни не е спряло да вали при нас. И е доста студено. Набързо смених летни/зимни дрехи , извадихме якетата , жилетките, онзи ден мислихме дали да пуснем парното, но засега само пускаме климатика да топли вечер  Confused

При стомашни разстройства и повръщания доктора ми дава ферменти латичи и диета чайче, препечен хляб, паста ин бианко. Млечнокиселите бактерии помагат да се възстанови чревната флора, преди спирах с лопедиум и подобни медикаменти, но ми обясни, че не е много правилно ( задържаш токсините, вместо да ги прочистиш), и се прави ако е наложително.

Аз днес съм до 19:30 и ако може някой да се появи да си приказваме никак няма да е зле Simple Smile

# 23
  • в едно миланско село
Лени, прочетох те в 19.28, тъкмо бях влязла в къщи, инак щях да се включа за компания.

Джоя, за Полок знаех, плануван е вече, надявам се да разбера нещо повече от това, което видях в Гугенхайм и което мога да нарека "да видим кой ще намери дълбок смисъл в случайно разлятата при пиянско пренасяне боя, в която и паднах"  Mr. Green
другите сега ще ги разгледам, мерси   bouquet

# 24
Срам не срам да попитам, просеко винаги ли е фридзанте?

# 25
Полок и Ротко и на мен са ми в списъка, щом са ми пристигнали под носа чак. Но днес ме развълнува новината за Фрида Кало в Рим; изложбата е предвидена за пролет 2014. (А до януари е в Париж... Whistling)

# 26
  • в едно миланско село

не. но не виждам никакъв смисъл във фермо просекко .

Но днес ме развълнува новината за Фрида Кало в Рим; изложбата е предвидена за пролет 2014. (А до януари е в Париж... Whistling)

а! не ме интересува особено, ама ми се пада баш в периода  Twisted Evil

# 27

какво е фермо просеко?

/аз сега започнах да чета де, но майка ми се обади и не ме пуска Simple Smile))/

# 28
Vino fermo vs. Vino mosso = без и с балончета.

# 29
  • в едно миланско село

какво е фермо просеко?

/аз сега започнах да чета де, но майка ми се обади и не ме пуска Simple Smile))/

ми, лаишки казано, фермо=нефрицанте  Laughing

(бъзикаш ли се? newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт