Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 44

• 58 695
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
  • София, Лагера
Аз ползвам тази на NYX, дето уж е една от най-добрите  Thinking. Също и на АртДеко. Ама съм мазничка очевидно  Mr. Green

# 31
Може да е от молива. Аз слагам само гел моливи които не мърдат. Ако сложа обикновен молив ми се отбелязва на сгъвката. Иначе преди това матирам клепачите с пудра. И моите клепачи са доста мазни.  Peace

# 32
  • USA, Steak State
Честита ни нова темичка! Вдовичке - такова нещо се опитах да си направя за вещицата, ама не ми се получи - постно ми седеше, защото в тубата, откъдето взех идеята - беше с брокатени драсвания между черните линии и допълнително тук-таме камъчета .... и сравнявах с него. Аз нямам такива неща и е крайно време да поправя тoзи пропуск:)

И аз гледах в Йутуб клипче, но там е различно от обяснението ти.
Някои неща, които мацката напарви ми бяха излишни. НО ми хареса когато сложи розов руж в слепоочието, където реално щеше да е очната линия- екзплозия.
Много съм саката в ръцете, напълно традиционалистка в гримово отношение, но съм решила да се пробвам поне за празника. Снимки ще покажа във Фейсбук групата.  Peace

За миналия Хелоуин Мис Нели беше напрвила страхотен лилав грим на лицето си с мрежа. Ако мога да помоля за снимките пак, за да видите що е то красива вещица от Спящата красавица. Simple Smile

# 33
Колко много сте изписали...
Аз като видях снимката на Вдовичката, ми трябваше малко време, докато се усетя, че това не са мигли Blush Но гримът е много красив. Обаче голямо рисуване на мигли ще е....

# 34
То през очилата не се вижда много. Mr. Green
А и бях само за час и половина днес, та след като се прибрах го изтрих. Laughing

Маце, Hug
Жалко че си го изтрила! На мен наистина много ми хареса!  Heart Eyes
Аз ако бях на твое място, щях да отида на лекции само със спирала и гланц или червило, а като се прибера от университета, бих се позлатила с тези прекрасни сенки  Heart Eyes
По мое време преподавателите много помнеха и нямам спомен да съм имала колежки, които да са се гримирали прекалено силно. Спомням си, че ходихме с дънки на лекции и някак не върви човек да си направи вечерен грим, а в същото време да си обуе спортните обувки, дънките и някоя тениска.
В днешно време не знам как ходят студентите в университета, но дълбоко се съмнявам, че си обличат вечерни тоалети  Laughing

# 35
Да се отчета с един грим, който направих върху окото на... приятеля си.
Ами... загуби бас Joy
Да се радва, че не му направих грим като за фестивала в Рио или като за драг (травеститско) шоу! Crossing Arms

# 36
BeeJuis, страхотен грим си му направила! Heart Eyes

Дами, моля ви пишете какви продукти сте използвали....кратичко описание....моля!  Praynig

# 37
  • гр.Добрич
Ноеми, сигурно е от молива. Вчера опитах да направя лекия грим на Лиса Елдридж, който коментирахме преди 2 дена. Сложих базата на NYX и отгоре Джъмбо молива на Елф. Размазах с четката. След половин час вече всичко се беше събрало.

# 38
Упс, не знам дали се отнасяше за мен, или за тези, които са правили грим-вещица, но:

Централната част на палитрата отляво-надясно: втори ред, втора сянка и четвърти ред, първа сянка.
Не се вижда добре нито от моята, нито от тази снимка, но цветовете са розово злато (с кадифено-сатенен отблясък, а не с блякави частици) и матово черно.
Иии спиралата на Rimmel - Lash Accelerator Peace

П.П.: Трябва да спра да си снимам "творбите" вечер и да опитам да го правя на естествена светлина, за да им виждате реалните цветове... ooooh!

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 22:18 от BeeJuis

# 39
Днес бях на мастер- клас на един невероятен гример и страхотен човек.
Рената Абдулаева, бих отишла на неин курс, защото толкова открит и желаещ да те научи гример не съм срещала.
А гримовете на Ателиер са просто уникални, утре ще се фукам.

# 40
  • Варна
Ами... загуби бас Joy
Да се радва, че не му направих грим като за фестивала в Рио или като за драг (травеститско) шоу! Crossing Arms

hahaha Joy Joy BeeJuis : Много се смях с тебе.Горкото момче аз съм лакирала приятел загубил бас ама чак грим.......Лаорят си.

П.П Sephora-та от къде е?

# 41

Скрит текст:

Много ми харесва такъв грим Simple Smile

# 42
  • София, Лагера
Ами... загуби бас Joy

Хахахахаххахаа!!!! Супер яко!! Ама много хубаво си го направила!!!  Peace Ей, направо да съжалят, че не могат да се гримират!  Laughing

По повод молива: моят е гелообразен на Клиник... 

# 43
Ей, направо да съжалят, че не могат да се гримират!  Laughing
А кой е казал, че не могат!  Laughing Mr. Green
Аз много харесвам мъже с лек грим  Blush  Mr. Green
Ако бях мъж, със сигурност щях да нося бб крем и да си боядисвам миглите Simple Smile

# 44
  • София, Лагера
Брех, не съм мислила по въпроса! Предполагам, че и аз бих харесвала!!!
В същност...защо не!  Flutter
Ей, вкара ми размисли в главата на не-гримьоски теми Simple Smile)))  Party

Общи условия

Активация на акаунт