Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 44

• 58 689
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
Две гримчета от последните дни  Grinning

Аленка, много ми харесваш със сините сенки  Flutter Много различно за тебе - спокойно може да го пробваш по-често  Grinning

# 301
  • в 1001-та нощ
Мерси  Hug , на мен много ми хареса първия грим Simple Smile в блога ли да четем какво е ползвано или ще си признаеш тук  Blush

# 302

Има ли някой, който вече поръча моливи на Сигма.
Видях, че в http://www.love-makeup.co.uk са пуснали комплектите, но не ми се дават толкова пари на куп, като не зная дали са им хубави.  newsm78
Жалко, че не са заредили единични, за да пробвам с един цвят преди да си купя цял комплект.

# 303
  • София
veselina_s_p супер гримчета

# 304
Къде ни е предизвикателството за очната линия:)) Popcorn

# 305
  • в 1001-та нощ
Аз днес имах предиобедно излизане и реших да се "огримя" лекичко и се изкуших да ползвам тризъбеца уж много леко, само по периферията, но нещо не останах доволна и в крайна сметка стана очна линия  Mr. Green

# 306
Предизвикателство Креативна Очна Линия

Ivvangeline

Албум

# 307

Нова тема за предизвикателството е Моят грим за Хелоуийн. Срока е удължен до края на деня на 1ви Ноември.

# 308
Я па я - то съм само я на предизвикателството:))) Ехеееей - хич не сте сериозни.
За Хелоуин - направих вече 2 феи и 2 вещици, ама пак ще измисля нещо:)

# 309
Иванджелин, само от любопитство - скубиш ли си веждите в началото ?

# 310
Иванджелин, супер си се справила  Flutter

Момичета, в текущия каталог на Ейвън ги има двата нови цвята на СуперШок моливите.
Адри, ти нали искаше Savage.

# 311
8 лева за авон Sad

# 312
Мда, СуперШоците са горе-долу толкова  Rolling Eyes Но аз си ги купувам всичките нови цветове - много ми харесват и за мен си заслужават парите  Peace

# 313
Мда, СуперШоците са горе-долу толкова  Rolling Eyes Но аз си ги купувам всичките нови цветове - много ми харесват и за мен си заслужават парите  Peace
импала имаш ли? хич не са с по лошо качество обаче са доста по евтини Peace
от тези имам предвид

# 314
Мда и от тези на Импала имам. Наистина и те са много хубави  Peace Но нямат същите цветове, като СуперШока. А и тези на Ейвън ми харесват една идея повече, като нанасяне  Wink На Импала ми идват малко по-меки отколкото ми се ще. Понякога леко изкривявам линията, точно защото са много меки и страшно лесно се плъзгат по клепача. Със СуперШока, по-лесно правя хубава и по-прецизна линия  Grinning Поне при мен е така. Ейвън не харесвам особено, но на тези моливи съм им фен определено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт