Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да съхранявам голямо количество печени, размразени и бланширани чушки за пълнене?
Каква е вероятността да се получи туршия без стерилизация?
Каква е рецептата за туршия в бидон с цели зелки, моркови и зелен фасул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да съхранявам голямо количество печени, размразени и бланширани чушки за пълнене?
-
Каква е вероятността да се получи туршия без стерилизация?
-
Каква е рецептата за туршия в бидон с цели зелки, моркови и зелен фасул?
-
Как да направя конфитюр от дюли?
-
Как да направя туршия от пукани зелен фасул?

това изрично е указано. Тези ми сладка ги ядат много хора (включително на сбирките на готвещите ни групи, а там все някой би усетил) , никой не се е оплакал от миризма, или от това, че горчи, но нищо ударено, или гнило не влиза в правенето на сладко. Както напротив някои хора правят загниващи плодове на сладко
Имам спомен, че го държаха в стъклени бутилки от швепс от 1 л. и отгоре имаше някакво олио или нещо такова.