90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 762
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Нана разбрах за масълцето, може и от него да е, благодаря!
ХЕЙЙЙ никой не ми отговори - пица със зеленчущи /слагам доматен сок върху блата - поправете ме ако е грешка аз имам много време до обяда/ако не може доматен сок-купен е, мога да си настържа домат/
Ще си я напавя с домат за всеки случай, но искам да знам Simple Smile

# 121
Здравейте фиданки! МъжО се прибра в събота и докато изям всичко, което му приготвих, направо се озорих. Три дни не бях никак режимна, кантара го отчете. Как пък нито мъж ми е апетитен, нито децата са се метнали на мене (злояди са диванетата)... А прасе нямаме... Това в кръга на шегата, но не правете като мен - поводи и оправдания винаги ще има. Иначе в понеделник си купих два чифта дънки. А моят ме пита, ама с такова искренно недоумение: "Ама тея ще ти станат ли"? Сопнах се, че: първо съм ги мерила и второ, ако не е забелязал съм отслабнала. А нахалника ми вика: "Миии, виждат ми се детски размер". Тъкмо да се взривя и ... ми стана толкова приятно. И как да не ми е, да ми сравни дънките с "детски" размер. Миличкият ми той.  Joy
Вчера бях ВХГ. Ядох режимно, но се олях с количеството. Имам -100гр. за моя изненада, но е добро начало да вляза в ритъм (то, докато вляза в ритъм и диетата ми свършва  Mr. Green). Днес бях плодова - банан, грозде, печена тиква с канела, 80гр. сурови ядки и ябълка. От снощи ме боли гърло, с хрема съм, а от след обяд ме боли и главата. Назначих си Трахизан, дано ми помогне. И големия ми сладур е на антибиотик, кофти работа.
Гадче, правилно си изчислила, само че аз прецаках плодовия си ден преди първия воден. Поради тази причина направих пак плодов и след това воден. Така си удължих диетата с един ден. Така че утре ми се пада воден, но съм по-склонна да не го правя. Само се чудя на белтъчен ли да премина или пак да направя плодов. Ако направя плодов ще изчистя каченото... newsm78 Или пък да пробвам да карам на чайчета, и без това ми е лошо.

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 18:30 от Dara88

# 122
  • София
Алия, ще разнообразя от следващата 4- ка, че тази почти свърши. От предните ми опити с режима долу- горе съм наясно, кое как ми се отразява, но отново ще се тествам.  Wink

ХЕЙЙЙ никой не ми отговори - пица със зеленчущи /слагам доматен сок върху блата - поправете ме ако е грешка аз имам много време до обяда/ако не може доматен сок-купен е, мога да си настържа домат/

Donka_78
, може и с готов доматен сок във въглехидратен ден, режимен е.  Peace

# 123
Ще си я напавя с домат за всеки случай, но искам да знам Simple Smile

Може и с готов доматен сок, както и с лютеница.  Peace

# 124
  • Берлин
Добър вечер. След 2-ри воден точно -10кг. /6 1-ви цикъл и 4 2-ри цикъл/. Не очаквах и днес кантарът направо ме изуми.След застоя последните 4 седмици....Но съм много доволна и продължавам напред към целта.  newsm44 newsm44 newsm44

# 125
Въпрос на навик е вероятно, който трудо се изгражда, а именно яденето в определени часове. Полезен навик. Ще се напъна... Само вечерята не мога да я организирам толкова рано, защото в 23ч ще вия от глад  Crazy ...а си лягам определено след 1-2ч. Вчера съм си изгубила гъбите  ooooh!...всичко друго от магазина е тук  Mr. Green Оризът ще е със зеленчуци  Tired скууукааа
Абсолютно си права въпрос на навик си е Simple Smile Аз също рядко успявам да се добера до леглото преди 12-1, но и съм свикнала да вечерям около 5 часа и много рядко огладнявам вечер, единствено е малко дискомфортно когато ММ реши, че иска да му направя нещо сладко в 10 вечерта и съответно към 11-12 се разнасят някакви аромати на прясно изпечено сладкишче #Cussing out
Може ли да се овкусява с лимон в белтъчния ден?
Всеки ден може да се овкусяват салатките с лимонче, включително и в плодовия ако решиш да ядеш салатка Hug
хей , нали съм в началните дни и някой неща не са ми ясни в почивката , та да питам -в почивката сладкото само вечер ли може да се яде ? а плодово хранене за деня също може да се прави нали ? ядките кога е редно да се консумират ? мусаката за смесено хранене се счита нали така ?
В word-a от първата страница пише, че е позволено на обяд да се яде сладко, може плодово хранене през деня и мусаката си е смесено, освен ако не я правиш с тиквички и патладжани вместо картофи и без заливка Hug
Да се отчета и аз за днес
з-доста късна-ябълка
о-парче кекс(и аз като Софи доста се чудих и погледнах в докоментчето и там видях, че пише че може, но все пак ако греша поправете ме, че да не оплескам полужението
в-ябълки

Hug

# 126
qna_l абе мацко , как така си цял ден на 1 парче кекс  #Crazy ooooh! newsm78 и само с ябълка за вечеря  Thinking не си ли гладна за Бога  hahaha
а относно мусаката - тя без тези продукти който изброи няма да е мусака  Joy (значи си е смесено хранене ако реша да знам Wink )

# 127
  • Пловдив
Благодаря за отговорите, започвам да си я правя, че вече огладнях Laughing Laughing Laughing

# 128
sofito1 Simple Smile ами не, не съм. А и парчето кекс беше малко по-дебеличко, може да го броим за 1 и половина hahaha и ябълките бяха 2 за вечеря. А и от вчерашната риба още ми е някакво такова тежко, коремчето ми май не се разбира с месата(а и ям максимум веднъж месечно месо)
Пак си е вид мусака, правила съм такава с тиквички, патладжан, домати, лук, моркови и соева кайма  Heart Eyes и патладжан пълнен със соева каймичка също е много вкусно Hug

# 129
Само се чудя на белтъчен ли да премина или пак да направя плодов. Ако направя плодов ще изчистя каченото... newsm78 Или пък да пробвам да карам на чайчета, и без това ми е лошо.
Белтъчен, ако решиш да не правиш воден. Не прави два плодови, хе е хубаво да се повтаря и да се сменя реда на дните.Simple Smile))

# 130
  • в окото на щастието !
Ой,ой, ой. Shocked Момичета - стягайте се ! Какви са тия ''не мога'' - нали сте на режим? И целта на този режим е твърде ясна - промяна на метаболитните процеси в организма. За целта има 3 хранения в първите 3 дни - закуска, обяд и вечеря и 5 хранения в плодовите дни  . От там нататък - водички, неовкусени чайчета и чисто кафе. Похапвайки между храненията, пречим на организма да усвоява правилно храната и го объркваме . И промяната няма да се случи . Така че , когато някой каже - ''не може'' - то не е защото размахва пръст , а за да ви помогне .  Peace
 Другите , дето ще си заменят или навакват  дните - няма смисъл от това,милички Hug . Продължете си както е по план, и всичко е наред .
 За почиващите - избягвайте смесените хранения максимално , запазете си ги за поводи и излизания , особено, ако ще правите и следващи врътки . Иначе , качените в почивка кила били много трудни за сваляне - като се ровех в старите теми , 3-4 момичета са споделяли това - трябвали им цели 90 дни режим, за да игнорират каченото и се върнат на старта.
Казвам ви тези неща, не за да се карам , а за да не ги учите по трудния начин .   bouquet
 Аз не се меря напоследък, но съм стриктна възможно най - строго , и напоследък не минава ден без да получа комплименти, от което ми порастват крилца направо .   Simple Smile
Дарке, кажи номерата на дънките, че са ми идея фикс  Laughing

# 131
bobybonta   bouquet
Боби, а с кекса на обяд сгафила ли съм?  Hug

# 132
  • в окото на щастието !
bobybonta   bouquet
Боби, а с кекса на обяд сгафила ли съм?  Hug
Не си, щом си в почивка , а пък и си избрала плодова вечеря . Просто болшинството кексове  са смесени и е добре да са на вечеря , за да има време организмът да усвои добре всичко до сутринта . Hug

# 133
Потвърждавам думите на Боби!  Peace Завърших втората врътка на 73кг., по време на почивката, която неусетно направих предимно на смесени хранения (и все си виках от утре, край, ще направя плодов, ще направя воден и пр. А накрая - пак смесено хранене. Много е лесно да се увлече човек, а и тези храни са особено вкусни) станах 78кг. Сега, пет дни преди финала съм 74кг. Направете си аритметиката сами. Третата врътка ми беше за да елиминирам каченото по време на почивката. Да не говорим, че сама си саботирам и диетата. Днес нарушение, утре нарушение, а дните си вървят. Затова се мотивирайте силно и смело напред.
Боби, едните дънки са 29 номер, а другите 30. Не са "маркови" и затова се получава това разминаване на номерата. 29 -ката са светли, много ми харесва как ми стоят. И като ги погледна "отзад" не си казвам: "майчице, тая палатка ли ми побира задника"? Съвсем "прилични" са вече и много ми е кеф като ги гледам.

# 134
Дара, голямо съвпадение, и аз днес правя пореден втори плодов, че пропуснах един, и утре воден. Искаш - не искаш, пак в едни води плуваме!  Hug Браво за дънките, искаме снимки!

bobybonta, мерси за съвета. Нали знаеш, моята диета варира според събитията запланувани за уикенда, миналия път пропуснах един ден, а сега наваксвам. Хем няма да ми е гузно! И как ме изплаши за почивката ... още от сега ме тресе параноята дали ще се справя!

Току що ометох една ябълка. Много сочна и вкусна!

Общи условия

Активация на акаунт