Трудно проговаряне! - Тема 15

• 69 155
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Моя син всеки път при логопеда казва "Няма, искам ходи мама", това е съвсем в реда на нещата и логопеда всеки път му отговаря "като си свършиш задачите, отиваш при мама".

При нас е "Ика гойе колата па мама"  Mr. Green Понеже залата му се пада в приземен етаж Simple Smile

# 76
Дони я виж какви изречения си прави детето да не се оплакваш Simple Smile. Щях да те питам ти кое крил ойл даваш?

# 77
  • София
Това http://www.herbamedicabg.com/neptun-kril-ojl-kids-neptune-krill- … kids-60-caps.html

Бе то говори диваненцето, но само когато поиска. Не си дава зор много много

# 78
И аз това гледах, а по колко даваш 1 или 2 капсули, че гледам пише 2 капсули за над 5г  newsm78 . И големи ли са капсулите, в смисъл да си направя сметка как ще ги давам  Crazy

# 79
  • София
2 толкова ми каза докторката. Меки са капсулите и изтисквам и давам в малко сок. Вони ужасно, но цяла капсула не иска и да види. Пробвах да му дам Б12, ама тц - не ще. Хриси го пие, защото е хапче за слушане  Mr. Green

# 80
То и аз ще питам нашата лекарка, ама да знам. Викаш мирише гадно  Sick, хм ще гледам да пробутвам цялата капсула тогава  Whistling. Аз давах В комплекс гребвам с лъжицата ядене и го мушвам вътре и тикам в устата, понякога го усеща и прави физиономии но го гълта Crazy

# 81
mibobo, аз ги давам цели, с кисело мляко. Изобщо не усеща като ги гълта. Порай тези капсулки открих, че мога да давам и гигантски капсули. На тях повече им се мръщи, но ги преглъща.

Дони, що не опитате с Б12 на спрей.

# 82
И как не ги усещат. Моята да усети нещо различно на вкус и после гледа подозрително. Като давах Рибчо и се опитах да го пробутам с мляко после отказа да го яде и всеки следващ път го миришеше и ровеше подозрителна. Сега се мръщи на рибеното масло, ама му е свикнала.
Какъв витамин В-комплекс сте давали?

# 83
wondergirl така ще направя и аз  Simple Smile.

Ели много чувствителна тази Хриси Laughing, хем Рибчото колко е малко. Аз давах обикновен В комплекс за възрастни по 1 хапче на ден, дозата за деца над 6г е 1-2бр. , ама сега мисля да питам невролога мога ли да давам Невробекс защото в него има В12 а в В-комплекса няма.

# 84
  • София
Аз невробекс немския вариант давам на Хриси
Гери, не съм виждала на спрей  newsm78

# 85
Ели, те капсулките като са цели не миришат. Ако се изсипе съдържанието им става страшно, откъм миризма. Но ето, че Гого го понася геройски.
Аз Б комплекс съм давала на Солгар.

# 86
http://apteka.framar.bg/%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0% … D1%82%D0%B2%D0%B0
Аз знам, че не миришат. Той и меда не е гаден, ама друго е нейното мнение.  Laughing Да я бяхте видели вчера как си бърше езика  Laughing

# 87
mibobo  Mr. Green и какво като се оплаче на майка ти, тя жената какво ще направи ще му каже да ходи да повтря ли .Развесели ме, странна логопедка си имате  нали е нейна работа да намери подхода с  детето  Wink

# 88
mibobo  Mr. Green и какво като се оплаче на майка ти, тя жената какво ще направи ще му каже да ходи да повтря ли .Развесели ме, странна логопедка си имате  нали е нейна работа да намери подхода с  детето  Wink

а не тя не че чака помощ от майка ми  Laughing ама защото се опитвала да го придума всякак и накрая вече оставали 10мин до края и тя видяла, че няма да стане работата и излязла да й сподели, че е голям инат и се чуди как да се справя с него. Те там изтърваха дисциплината малко и за това нещата много не вървят, а иначе е една от най-добрите ни логопедки в града даже и невроложката ни го каза. Тя е много добронамерена и мила и си го хареса от самото начало а той пък имаше на времето малко страх от непознати хора и тя за да стигне до него като изпълнеше нещо и тя много бурно го окуражаваше и го гушкаше  и той понеже е малко глезльо и се научи и почна да ходи да се гушка и да я приема като някоя роднина даже я хваща за ръката и иска да я води у дома  hahaha. В началото работеха много добре, после лека по лека почна да се разваля дисциплината и постепенно изтърваха нещата, и честно казано ме е яд защото я харесвам и аз, но ако не успеят да се справят започвам да се оглеждам за нов специалист няма как.

Дони какъв е този немски Невробекс  newsm78

# 89
Дони, много купони и щури студентски години ти пожелавам Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт