Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
-
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
Сънливостта и болките в гърдите могат да варират при всяка бременна жена. Важно е да си почивате повече и да се консултирате с лекар, ако имате някакви притеснения. Болките в гърдите могат да бъдат различни по сила, продължителност и местоположение, но са често срещани и нормални по време на бременност.
-
Какви са препоръките за приема на лекарства по време на бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността и как да се справим с тях?
, че даже и полезно за сърцето
.
. И двете ми бременностти хи4 не бяха добри, много, много тревоги и при двете имаше огромна реална опасност от преждевременно раждане. И сега като се замисля... оххх, ако сьм бременна наистина....
Толкова се притесних че съм изпушила около 7-8 цигари,макар да знаех че не трябва
На 29.10 разбрах че съм бременна и от 30 отказах цигарите,не бях пушила 3 дни и приятелка ми каза че не било хубаво да се спират изведнъж,стресирал се организма....тогава се поизплаших малко и същия ден дръпнах 2 пъти, на следващия ден също 2 пъти...и това е ...повече не съм си позволила....многоооо ми се пуши но го замествам с хранене