Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 048
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Brit_Brit, то и аз се бях подготвила за дълго правене, но взе че стане от първия път  Grinning

# 151
Brit_Brit да, най-вероятно ще бъде с вагинален ехограф. Някъде четох, че коремен се използва след 8- 10 г.с. Но виж за течението не знам, определено обаче не давай да те бъркат с ръка Peace не е добре толкова рано, нито за теб, нито за бебето Hug

# 152
Brit_Brit , ти се благодари на Господ че е станало от първия път и нямаш никакви проблеми със зачеването, защото тогава вагиналния ехограф щеше да ти е най-малкия проблем Joy Joy не се обиждай, но за мен притесненията ти са  #Crazy

# 153
Brit_Brit , ти се благодари на Господ че е станало от първия път и нямаш никакви проблеми със зачеването, защото тогава вагиналния ехограф щеше да ти е най-малкия проблем Joy Joy не се обиждай, но за мен притесненията ти са  #Crazy
не е нужно да я стряскаш!
и аз също не го обичам този ехограф, но понякога се налага Hug

# 154
Brit_Brit,трябва да знаеш,че тепърва започват прегледите с вагиналния ехограф - с коремния доста по- късно се вижда както трябва.Просто се нагласи психически...а и не виждам как ще ти докарат гъбички и течения- отварят презерватив пред теб и го нахлузват на накрайника - всичко си е чисто !!!

# 155
Т.к. все още съм записана за вашата тема, виждам че се питате кога най-рано да идете на лекар. Имам ясни спомени от миналата година по това време, трябваше да ми дойде на 13.11 направих теста на 16.11 беше петък на 19.11 в понеделника, имахме задължителни профилактични прегледи и се видя сакче, значи при 1 седмица закъснение, но лекарката при която ходя, ми каза да изчакам 2 седмици закъснение за да се види сърдечна дейност.

# 156
  • Бургас
И аз като mysterious посетих гинеколога на 5 ден след закъснението. При мен с коремен ехограф видя плодното сакче и сега на 11.11 ме вика за втори преглед. Как мислите момичета о най-вече тези който са минали по този път дали ще се види сърдечната дейност на 11ти ако всичко протича нормално с бремеността?  Ще изчакам датата на прегледа, но ми е доста притеснено, макар че се опитвам да мисля позитивно.

# 157
С първата ми бременност в 6 г.с. се чуваше сърдечен ритъм. Но при моя приятелка в 8ма все още нямаше, а си роди здраво, право детенце в последствие. Май е индивидуално.

# 158
Аз пък некултурна,не се представих  Mr. Green
Ето ме при вас след видени две чертички преди 5 дни .Днес трябваше да ми дойде  Crazy На доктор съм на 14.11. Трета бременност ми е - имам бандит на 8г  и един мисед в 13 г.с. преди 3 месеца...Сега с нови надежди и малко страх пак влизам в редиците  Peace
Този път ще я докарам до край тая работа  smile3508
Хубав ви ден !   bouquet

# 159
Скъпа Мимето14 знам, че опасенията са ми меко казано смешни на фона на доста по сериозни проблеми, с които се сблъскват жените при опит да забременеят и да си иамт бебче.... Далече съм от мисълта, че това е огромен проблем, но за мен в момента всичко е страшнооооооооооо стряскащо. За първи път ми е и не знам кое е редно и кое не и какво изобщо се случва.

mini_moni първо честито и дано всичко е наред този път   bouquet.
По принцип може и аз да съм си въобразила, че става така, просто защото изпитвам ужас от този вид преглед  #Crazy

Ще видим в събота какво ще каже лекарката. Тя трябва да знае най-добре и ако се налага... Страх не страх... няма къде да ходя newsm03

# 160
Brit_Brit,трябва да знаеш,че тепърва започват прегледите с вагиналния ехограф - с коремния доста по- късно се вижда както трябва.Просто се нагласи психически...а и не виждам как ще ти докарат гъбички и течения- отварят презерватив пред теб и го нахлузват на накрайника - всичко си е чисто !!!
Това имах в предвид! Тепърва започват прегледите...........

# 161
  • Варна
И аз като mysterious посетих гинеколога на 5 ден след закъснението. При мен с коремен ехограф видя плодното сакче и сега на 11.11 ме вика за втори преглед. Как мислите момичета о най-вече тези който са минали по този път дали ще се види сърдечната дейност на 11ти ако всичко протича нормално с бремеността?  Ще изчакам датата на прегледа, но ми е доста притеснено, макар че се опитвам да мисля позитивно.

Дияна, с теб се движим заедно. Мен обаче ме викат чак на 18.11. за сърце.

# 162
Искам да ви кажа,че ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ е много важно, запомнете го от мен !!!!  newsm10

# 163
Момичета какво мислите за витамините по време на бременност...Една приятелка ми даде тези днес http://apteka.framar.bg/30010165/%D1%81%D1%8E%D0%BF%D0%BB%D0%B5- … 81-60-yves-ponroy
Срещнах и тези http://apteka.framar.bg/30019002/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0%D1%81% … B0%D0%BF%D1%81-30
Някой вземал ли ги е?
Също така четох че цитрусови плодове не се препоръчват по време на бременност,а друго на пазара няма....Какви плодове хапвате вие?

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 14:48 от Nina_88

# 164
аз лично съм против вземането на допълнителни витамини, особено по време на бременност (моя приятелка смята, че кг качени през бременноста (30 кг) са от тях). Случаят с мен е, че съм с желязодефицитна анемия, по този случай вчера бях при моя лекар, защото хемоглобина ми е 90, а желязото 2,5. Много ме беше хванало страх миналата седмица, и разчитах на прегледа, бях се наплашила дори да ми преливат кърв, но... доктора ми каза - "аз не харесвам да се взима желязо в чистия му вид, да малки са стойностите, но колкото толкова. В момента се изграждат органите на бебето и има опасност да предозираш с витамините."
Не знам цитрусите да са забранени newsm78 по-скоро забранено е полу-сурово месо, яйца, както и някои видове риба  Peace
Иначе, не успяхме да чуем сърчице Sad рано било още, но пък си отговаря на седмиците -5,5 г.с.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт