Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 024
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
Щастлива жена, благодарим за изчерпателните постове...смятам че на всички са ни интересни и полезни, особено на момичетата които за първи път минаваме през това...   Heart Eyes
Brit_Brit Как исках и аз да подготвя организма си предварително,но.... при нас не беше планувано....просто един ден си казахме "Хайде днес да пробваме..." и така.....Иначе и аз пиех много кола,но не съм близвала от 6 дни и нямам намерение да пия повече, нито кафе, нито кола, нито сокове от кутия...Иначе за термина е страхотно съвпадение!Браво!!!!  smile3501
 Днес мина и моя преглед,както се знаеше подранила съм..закъснение 7-8 дни се равнявало на 1 ден закъснение при лекарите....Погледна ме с вагинален ехограф и  ми показа сакчето и малката точица  Heart Eyes Каза ми да пия по 2 хапчета фолиева к-на сутрин и да приемам много плодове и зеленчуци.Следващ преглед...края на месеца....
Доста ме притесни факта за 2-те хапчета фолиева, знам че повечето мами пият по едно...Така ли е?!
А също факта че видях сакчето изключва ли възможността за извънматочна бременнност?
Извинявам се за въпросите,но Ви моля за разяснение....  Praynig

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 14:18 от Nina_88

# 136
не е възможно да е извънматочна, щом сте видели сакчето в матката.
Аз също пия по 2 фолиева киселина само че едно сутрин и едно вечер.

# 137
не е възможно да е извънматочна, щом сте видели сакчето в матката.
Аз също пия по 2 фолиева киселина само че едно сутрин и едно вечер.

Да и аз така предполагах,но нали съм си доста страхлива реших пак да попитам!Благодаряяяяя!!!!
  love001

# 138
И аз пия фолиева киселина два пъти на ден - по едно сутрин и вечер. Аз пък си мисля, че Утрогестана ми е в повече - 3 пъти по две таблетки. Вие какво мислите?

# 139
И аз пия фолиева киселина два пъти на ден - по едно сутрин и вечер. Аз пък си мисля, че Утрогестана ми е в повече - 3 пъти по две таблетки. Вие какво мислите?
не е много при мен е 2 по 3 утрогестан, спокойно си ги взимай

# 140
  • Ispania
diyana_mihova , аз ходих на Пилатес (мисля 4е така се казва и на бьлгарски) за бременни. Определено ги препорь4вам! На мен ми действаше много успокоително и отпускащо. То аз с втората бременност работих до по4ти 8 месец (работата ми беше лека), и упражненията ми идваха много добре за разпускане.

# 141
здравейте! Казвам се Виктория на 22 години от Плевен. Днес бях на гинеколог и разбрах, че съм бременна. Сприятеля ми отдавна правим опити и накрая се случи. Термина ми е за 4ти юли. Направо летя от щастие. Ще се радвам ако ми дадете съвети какво да правя и да не правя.

# 142
Avrroraa  Честито милааа!!!   bouquet

Момичета за какво се пие утрогестана?

# 143
  • Бургас
за задържане, хормон е...само ако ти е изписан се взима Simple Smile

Иначе фолиевата киселина е пепоръчителна за всички Simple Smile

# 144
# 145
Здравейте, мили майчета  Simple Smile Записвам се да ви чета  book

# 146
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили бъдещи мами .
Скоро родих и ми останаха доста дънки за бременни всякакви размери в много добро състояние .Ако се интересувате пишете на лични .Имам снимки с размерчета.
Желая на всички леко бременеене и прекрасни пухкави бебнца

# 147
Nina_88   аз подготвях организма си, защото всички ми казваха, че може би имам някакъв проблем... С мъжа ми сме от доста време заедно, а от 5 години вече и живеем заедно. И за това всички очакваха да стане някакъв "гаф", но такъв така и не стана (явно сме се пазили мнооооого добре, за което най-много благодаря на него  Stuck Out Tongue )
И след сватбата решихме, че е време да започнем с опитите и за това аз спрях всичко вредно за да мога поне малко да подпомогна нещата... Изобщо не знаех, че ще стане от първия път! Направо съм откачила от радост  newsm68. Но в началото си беше и малко шок, защото аз се бях подготвила поне за година опити, а то първи път и "бам"  EFP
Иначе си запазих час за събота при лекар. Искам да попитам може ли да ме прегледа без да ползва вагинален ехограф? Много ме е страх от него smile3518 По принцип много бързо хващам всякакви инфекции и ми се увеличава бялото течение след ползването на такъв ехограф, а си ме е и страх. До сега са ме гледали само 2 пъти и не някак си не ми се иска да минавам по този път пак. Записала съм си час във Вита при доктор Славкова... Надявам се да се съобрази със желанието ми. Притеснява ме, че с това течение сигурно ще иска да ме види и направо не знам  newsm78

Avrroraa добре дошла при нас. Пожелав ти лека бременност и прекрасно бебче на края

# 148
Avrroraa, RadianaG, Marga_rita, Brit_Brit, Честито момичета   bouquet

Аз ви пиша много щастлива, днес видяхме сакчето с точицата  Grinning Joy
и даже имам снимка...
Изписаха ми фолиева киселина но гледам че повечето пиете Утрогестан..
Някой може ли да сподели той за какво е?

# 149
Утрогестана се пие за задържане, но е само с лекарско предписание. Мисля, че се пие до към третия месец.

Общи условия

Активация на акаунт