Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 359
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета!   bouquet
От много време тайно надничам в отчетните теми и си мечтая да съм част от щастливите бъдещи мами! Осмелявам се да пиша тук при вас, защото днес ми се стори, че виждам двете чертички Embarassed , но не съм много сигурна. Историята е следната: Аз имам редовен цикъл 28 дни и си следя О с тестове. Този месец засякох О отново и с моя мъж се постарахме в добрите дни. Днес ми се пада 10-ти или 11-ти ден след О и аз нямах търпение и си направих тест, обаче в този момент се позвъни на вратата и докато са разправяхме с една комшийка изтекоха 20 мин. Веднага погледнах теста и на него имаше нещо като едваа набелязана втора чертичка ( не мога даже да я определя, защото се виждаше само под определен ъгъл ), та вълнението ми стана огромно, но не смея да кажа още на ММ...защото доказателството ми е много неубедително. Според календара термина ми би бил на 25.07 и аз затова реших да пиша при вас и да ви питам какво да правя сега. Трябва да НЕ ми дойде на 14.11....имам още 4 дни чакане. Ами извинявам се за дългия пост, но исках да ви обясня всичко.
С мъжа ми опитваме от една година. Имам една неуспешна бременност- спонтанен аборт в 5г.с. От тогава нищо до днес...ако изобщо е +..не знам. Мерси предварително!
...Имам и някои симптоми, които са нови за мен- сякаш гърдите ми парят и ме наболява ниско корема като когато съм в цикъл ( не постоянно, но от време на време )..объркана съм.
Здравей,
И при мен е абсолютно същото  Laughing Забавно ми е , защото и на мен НЕ трябва да ми дойде на 14,11 и термина ми се пада на 25,07. Стискам ти палци моля те и ти на мен. Моята втора черта е същата много ама много бледа и много трудно се вижда. Утре ще го покажа на сестра ми да видим дали не я виждам само аз. Wink
Аз си мисля да изчакам до 14ти и да направя нов тест. Да видим какво ще покаже ако е пак така ще отида на  АГ макар да е многооо рано за това...........  Hug

Момичета дано всичко да е наред , желая ви го от сърце!!!Аз също видях многоооо бледа черта ,много се изплаших (първоначалния шок) и отидох да взема още 6 теста.Двата бяха с бледи черти, а другите 2 бяха отрицателни(единият беше Шуър чек ) ,приятелка ми предложи да направим заедно, понеже и на нея и закъснявало..за да видим да не би тази чертичка леко да прозира...а аз  да мисля че е положителен (какви ли не вероятности ми минаха през главата, сега като се връщам назад ми е толкова смешнооо ). Е..... нейният беше отрицателен и разликата между двата беше огромна...тогава вече забравих за отрицателните тестове и бях сигурна че съм бременна.Ако желаете пишете ми на лично,мога да ви изпратя снимка на двата теста за да направите сравнение Simple Smile

# 271
Май само аз не съм си казала термина - 10.07.2014 г. Не видях някоя досега да има същия.
Междудругото при мен чак сега започна гаденето, мислех, че ще съм от тези късметлиики, на които им се разминава  Cry

# 272
Ох и аз така мислех първите няколко дни ми ставаше лошо, но после ми мина и викам явно това е било.........но от вчера насам нямам думи нищо не помага все ми е лошо Crazy а къде е чак 12г.с

# 273
  • Варна
И на мен отново започна да ми става лошо и то с пълна сила. Забелязах, че ми поразминава малко, ако ям нещо тестяно - солено, а също и от едни бонбонки като теменужките, но малинки. За съжаление, с този подут корем вече панталоните са ми тесни и се наложи да изровя един от минали "дебели" дни, който е с един размер по-голям... Не ми се мисли какво ще правя занапред.

# 274
При мен сутрин щом отворя очи и усещам как ми се гади, за това си държа на нощното шкафче някакъв въглехидрат (предимно солети или солени бисквити), така ми казаха. А през деня като ми прилошее смуча лукче, от тези зелените най-обикновените. За сега тези неща ми помагат.

# 275
Привет на новодошлите мами !  smile3525
Да се похваля - вчера си направих втория тест "за сигурност". Е да ви кажа честно по-червена втора чертичка не бях виждала   newsm03  Много съм щастлива! Искренно се моля и вашите чертички да бъдат също толкова наситени EFP
Надявам се да са еднояйчни..но в рода ни са разнояйчни близнаци...не знам дали има има такава вероятност,но пак си се надявам..Имах доста въпроси към лекаря...но нямах възможност да му ги задам..някой ако знае дали е възможно да пише...

До колкото знам разнояйчните близнаци се дължат на Хиперовулация, т.е. отделяне на 2 яйцеклетки които да бъдат оплодени от два сперматозоида. За еднояйчните яйцеклетката е една а в нея се "промъкват" два. Това не знам дали може да бъде наследено. Смятам че наследственото при теб е Хиперовулацията. Виж и тази тема която намерих - може да ти бъде интересна: http://zabliznacite.wordpress.com/bliznacite/

# 276
Здравейте, момичета! Днес и аз видях двете черти и се записвам при вас. Термин 5 юли. На 31 години съм. От Сливен , но от 7 години живея в Испания. Имам син на 5 години - Стефан. Това е за сега. Поздрави на всички!

# 277
Честито на всичкиии!!!  Hug

Smehuranka благодаря за информацията...май загубих надежда...както и да е, важното да ми е живо и здраво бебчетооо  Heart Eyes

Момичета препоръчайте ми книга за бременни...

# 278
Мили момичета, искам най-накрая и аз да ви приветствам с добре дошли в тази тема и да ви пожелая здраве и лека бременност !!! fingerscrossed

Изчаках този ден, защото точно преди една година на тази дата видях двете чертички. Цикълът ми закъсня с два дни и вече знаех, че ще ги видя. Паникьосах се, изпаднах в депресия и страх....Преди няколко месеца бях загубила плод в 7 г.с. (мисед Sad ) и умирах от страх да не се случи пак. И докато бъдещите ми "колежки"се радваха на своите бременности, то аз не. Изпитвах огромен страх, а хиляди въпроси ме заливаха всеки ден......Щях ли да се справя, как ще гледам две деца, ами ако пак абортирам, ами ако нещо се случи, ами ако пак изпадна в следродилна депресия като с първото дете, ще се справи ли бащата, как ще реагира първото ми дете (което е от първия ми брак), как ще се промени живота ми сега......Започнах плахо да пиша в Юли 2013 и да споделям с момичетата. Постепенно те станаха моето семейство, споделях всичко с тях и тук намирах утеха и отговори на въпросите си. Имаше и моменти в които сме се карали, ставали за недоразумения. Но толкова жени с бушуващи хормони на едно място, нормално е. Изживях тези 9 месеца с тези момичета и ги обичам всичките. Радвам се, че за щастие малко отпаднаха в началото и като цяло всички си износихме и родихме дечицата. Радвам се че бяха до мен и че сега споделяме тревогите и трепетите си около отглеждането на нашите юлчета  Heart Eyes
Когато се появи вашата темичка, плаках. Плача с появат на всяка една от вас. Спомням си какво изпитвах аз преди една година и ми става много мило  Heart Eyes Догодина ще ме разберете какво съм имала предвид.
Моята бременност беше тежка и съпроводена с много проблеми и сълзи. Но резултата е разкошен.  Heart Eyes Заедно с мамите-юлки аз износих и родих синът си Боян и сега имам най-прекрасното, сладко и послушно бебенце. Всяка моя сълза си струваше, всяка болка и контракция,всяко погълнато горчиво хапче за задържане, всяка безсънна нощ !
А въпросите ми....На всички намерих отговор и към днешна дата се чудя как изобщо съм разсъждавала някога така. нещата се наредиха просто от само себе си  Peace

Мили момичета, на добър час ! Господ да ви пази, подкрепяйте се и си помагайте ! Ако позволите ние ще ви помагаме с каквото можем и също ще ви подкрепяме !
Щастливи и спокойни 9 месеца и прекрасен финал от мен !!!!

Hug Hug Hug

# 279
Близначе, благодаря ти за милите думи,за посрещането и куража .И аз като теб сега съм уплашена,защото направих мисед в 13г.с. преди 3 месеца. Забременях много бързо - веднага като спряхме да се пазим и сега ме е страх  Sad Дано всички успеем да износим здрави и нормални бебета  Praynig На теб здраве и послушни,щастливи дечица  Hug

# 280
Близначе, много си мила! Направо се просълзих на поста ти! Дано всички да можем да разказваме така вълнуващо историите си догодина!

# 281
Видно е че всяка една от нас е имала аборт в миналото-нека и аз да кажа-имах 2 за една година,као втория преди точно година беше в началото на 7мия месец. Страх не страх-искаме отново. Отново бременна- нека времето покаже:))

# 282
Мила  blizna4e, толкова много ме трогна поста ти, че още не мога да се успокоя!  Hug Благодарим ти че споделяш всичко това с нас.Минала си през много трудности,но сега си благословена с тъй чаканото бебче.  newsm51 Надяваме се при нас никой да не отпада и дай Боже да родим здрави и пухкави бебчета!
Ще се радваме на всеки съвет и всеки пост на по-вещите мами!

П.П. Групата във фейсбук е готова, мамите които имат желание да изпратя линк с профила си на Щастлива жена.

princesaIrulan сега видях и твоя пост... стискаме палци всичко да е наред!  Hug

# 283
Именно заради горчив опит аз сега изчаквам да отида първо на лекар, което при мен се бави, и не съм казвала на абсолютно никого освен на мъжа ми. Честно казано и той още не го е приел за чиста истина, чака да види лекарят какво ще каже. На родителите също не сме казали, защото много страдаха горките и не искам да им давам напразни надежди поне докато не е всичко както трябва.
Вие казахте ли вече на някого?

# 284
Не,моят съпруг също не го вярва. Каза ми дори- докато не се роди живо и здраво на никой да не си казала.. Много го е страх.

Общи условия

Активация на акаунт