Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 359
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
Ох сега като подхванахте темата кога да се казва......ами аз съм казала само на ММ (естествено), на моите родители и на сестра ми, но съм им казала защото е ин витро и те знаеха че сме правили....но иначе мисля да изчакам 12г.с за да кажа на всички други и на работа!  ooooh! Но и аз мисля да си взема болничен че нещо днес не се издържа все ми е лошо, аз имам и Хашимото утре ще пускам контрола на ТСХ и Т4 да видим как е положението че нещо много почна да ме души тази гуша! newsm78

# 301
Аз днес си направих тест и вече съм казала на много хора. Не се притеснявам. И с първото не съм крила нито ден. Това е хубава новина. Ако се случи нещо лошо едва ли ще е заради това , че съм казала на някой. Толкова съм щастлива , че искам да кажа на целия свят  Grinning

# 302
  • Ispania
Добро утро Hug, то ве4е станало добьр ден Laughing.

С пьрвата ми бременност , казах още в на4алото на майка ми и сестра ми, с  втората не казахме на никого до в момента в който минаха 12-те седмици hahaha, голям страх беше , голямо 4удо. Но като все ми се повтаряше 4е може да загубя бебето. Пьрво казахме на детето а после на вси4ки останали.
С тази бременност - в4ера ве4е се питахме кога да казваме : тази седмица или другата Laughing.
И аз като mi_ivanova мисля 4е ако стане не+о, няма да е защото сьм казала на някого или не.

Добре дошли на вси4ки нови мами Hug Hug Hug

# 303
  • сф
и аз си казвам, а с първото доста по-късно казахме на всички.
абе имам чувството, че тук 90% сме бременни с втори или трети деца Simple Smile

# 304
Здравейте. Приемате ли нови членове Simple Smile - Моят термин е на 04,07,2014. Бях вече на гинеколог и видяхме сакчето сега на 18.11 съм пак на контролен че прокървих още в началото и да видим как се развиват нещата. Иначе за казването аз съм казала само на една близка приятелка и на майка ми и толкова - преди 6 месеца ми правиха кюртаж зареди кухо яйце и не искам да казвам на никого докато не знам че всичко е о.к. еле с това прокървяване - защото после всички те гледат едно съжалително, задават се тъпи въпроси или слушаш утешителни фрази,а аз много мразя такива неща.
То да не дава Господ и дано всичко е наред, но за сега ще си мълча макар че направо отвътре не ме свърта да разкажа на всички - толкова съм щастлива.

# 305
  • Телиш/Плевен
mama_sancho, добре дошла! Hug Стискам палци всичко да е наред. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

bibs., и аз го забелязах това и се зарадвах, че ще има кой да помага на такива като мен, на които им е за първи път и тепърва навлизат в нещата. Blush

# 306
momi4eta da vi pitam men ot 3-4 dena nqmam bolki  nisko dolu i ne use6tam tolkova osezatelno naprejenieto v gardite ,kajete spored vas tova normalno li e i da ne bi da e znak za ne6to lo6o

# 307
momi4eta da vi pitam men ot 3-4 dena nqmam bolki  nisko dolu i ne use6tam tolkova osezatelno naprejenieto v gardite ,kajete spored vas tova normalno li e i da ne bi da e znak za ne6to lo6o
Според мен не се притеснявай - и аз вече нямам придърпването долу. А и на мен гърдите ми вече са по добре, стига да не свалям сутиена Simple Smile Мисля че е нормално.

# 308
Мила виждам че и ти си за 07.07.2014 като мен не се притеснявай и аз така няколко дена затишие а днес направо е трагедия Tired все ми е лошо  Sick

# 309
  • София
Здравейте и от мен.

Искам първо да се извиня, че забавям на някои от вас включването в групата, но не съм постоянно на компютъра и за това. Като ми приемете приятелството мога да ви добавя, но просто понякога не съм на линия. Не съм ви пропуснала иначе. Групата е създадена от вчера и чакам нови попълнения  Hug

Виждам, че си говорите за казване на близките - аз не вярвам в суеверието, че до 3-тия месец не трябва да се казва. Първия път казахме веднага щом ходих на лекар и сега така смятаме да направим. Разликата е, че миналия път майка ми знаеше предварително, но сега не съм й казвала. Само най-добрата ми приятелка, мами-съфорумки от другата тема и мъжа ми знаят. Другите - след няколко дни ще разберат постепенно. Не мога да крия, това си е хубаво нещо и ми идва да се похваля на всички Mr. Green Мога само да се надявам, че всичко ще е наред, но не свързвам едното с другото.

# 310
  • Ispania
 plama4ence , според мен можеш саом да радваш 4е ве4е не ти става лошо и нямаш придьрпване.

Аз разбирам много добре страховете на моми4етата, пьрвата ми бременност завьрши сьс спонтанен аборт и след това вси4ко си  беше страх и още страх ..... и много страх....

# 311
  • Телиш/Плевен
Аз пък изобщо не съм имала болки, само напрежение в гърдите и ми става лошо от време на време, но мисля положително. Предполагам, че при всеки е различно и с теб просто сме извадили късмет да нямаме точно тези признаци сега. Hug

# 312
Не разбирам какво имаш в предвид - групата е създадена. Тук в бг мама или става въпрос за др група. Още съм неориентирана newsm78

# 313
И на мен ми изчезнаха болките в корема, по едно време бяха толкова остри, все едно с нож ме режат, но сега нищо не усещам там, за сметка на гаденето  ooooh!

# 314
  • Ispania
Не разбирам какво имаш в предвид - групата е създадена. Тук в бг мама или става въпрос за др група. Още съм неориентирана newsm78
Има група вьв Фейсбук. Трябва да пишеш на Щастлива жена, за да те прибави в нея.

Общи условия

Активация на акаунт