Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 021
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
Веднага ще си пратя линк за присъединяване към групата във фейс.
На мен този дневник ми е много симпатичен. preggo
http://www.book.store.bg/p102455/moeto-bebe-album-i-dnevnik.html 

# 361
Момичета,за повдигането се пие чай от джинджифил  -аз съм си купувала от DM .Мисля,че беше с лимон .Пробвайте,ако искате  Hug

# 362
И на мен ми се гади от една седмица по цял ден, пробвах всички препоръки от Интернет и да се похваля, мисля че днес открих какво ми помага, bake rolls на нощното шкафче и ям преди да съм станала, надявам се да съм полезна за някой  Simple Smile

# 363
Здравейте маминки,  Hug
как сте днес  Grinning
Аз поне съм си нетърпелива и даже нямам и закъснение, но жена какво да я правиш.  Laughing Та както тръгнах да казвам днес си направих втори тест който беше  EFN и съм малко разочарована Rolling Eyes, но се отчайвам ще изчакам до 14,11 да видим дали ще правя трети тест. А пък този беше от евтините по 1,80лв и може и да не е много качествен........... Ще видим стискайте палци всичко да е ок и да не си въобразявам  Hug

# 364
Момичета, когато ние бяхме бременни, много от нас откриха че бирата върши чудеса срещу гадене. Пробвайте, по няколко глътки няма да навреди  Peace

# 365
Здравейте маминки,  Hug
как сте днес  Grinning
Аз поне съм си нетърпелива и даже нямам и закъснение, но жена какво да я правиш.  Laughing Та както тръгнах да казвам днес си направих втори тест който беше  EFN и съм малко разочарована Rolling Eyes, но се отчайвам ще изчакам до 14,11 да видим дали ще правя трети тест. А пък този беше от евтините по 1,80лв и може и да не е много качествен........... Ще видим стискайте палци всичко да е ок и да не си въобразявам  Hug
Тъкмо си мислех да питам как си  Hug Теб кога НЕ трябва да ти дойде? Не бързай да се отчайваш - изчакай си закъснение.На мен ми показа около 5 дни преди датата две чертички на тест от 50ст., но зависи кога ти е било овуто.Първата ми бременност видях втора бледа черта чак след едноседмично закъснение,но О е била на 22 ден...Стискам палци  fingerscrossed
Да пишеш как се развиват нещата  Hug

# 366
Аз обичам бира, ще пробвам още довечера, но си се представям как ще изглеждам сутрин, взимайки бутилката пред мъжа ми  Laughing  Той и без това като попита какво ми е и аз кажа, че ми е лошо и ми се гади, отговорът е: "От какво? Сигурно си яла нещо развалено или си пипнала грип"   ooooh!

# 367
Здравейте маминки,  Hug
как сте днес  Grinning

Стискаме палци!  fingerscrossed

Ще пробвам чая и bake rollsа,  бира мразя,но ако се наложи и нея ще пробвам!Благодаря момичета!
За киселините по-нататък да споделя нещо,докато не съм забравила.Това което ме посъветваха, че помага е тъмно син орбит.

# 368
Благодаря Ви момичета   bouquet
Трябва да ми дойде на 14ти след два дни
Така че не се отчайвам  Hug

# 369
Охооо биричка,супер  smile3508
А виното не се ли препоръчва и то за нещо  newsm48

# 370
Здравейте, мили мами!
Първо искам на ви благодаря за това, че се включихте да ме успокоите за тези болки в корема Simple Smile Вчера мина прегледът ми и докторът видя, че всичко е наред, дори и пусът му се виждаше!  newsm44
Аз съм при д-р Стаменов, тези от вас, които са забременели трудно със сигурност го знаят и съм след ин-витро. Та неговото мнение е: виното не пречи (естествено сигурно има предвид малко и рядко), няма проблем да пътуваме (пак без да се прекалява) и по едно кафе на ден също може. Simple Smile Това е добра новина, поне аз откачах без кафе, но сега, след като доки казва, че може си изпих едничко и се чувствам много по-добре. Иначе още нямам гадене, почти нямам симптоми, болките в корема отшумяха, не ходя много често да пишкам. Имам голям апетит, но все си мисля, че сигурно е от утрогестана, който приемам...
Много съм щастлива и стискам палци на себе си и на вас  Hug !

# 371
Здравейте, мили мами!
Първо искам на ви благодаря за това, че се включихте да ме успокоите за тези болки в корема Simple Smile Вчера мина прегледът ми и докторът видя, че всичко е наред, дори и пусът му се виждаше!  newsm44
Аз съм при д-р Стаменов, тези от вас, които са забременели трудно със сигурност го знаят и съм след ин-витро. Та неговото мнение е: виното не пречи (естествено сигурно има предвид малко и рядко), няма проблем да пътуваме (пак без да се прекалява) и по едно кафе на ден също може. Simple Smile Това е добра новина, поне аз откачах без кафе, но сега, след като доки казва, че може си изпих едничко и се чувствам много по-добре. Иначе още нямам гадене, почти нямам симптоми, болките в корема отшумяха, не ходя много често да пишкам. Имам голям апетит, но все си мисля, че сигурно е от утрогестана, който приемам...
Много съм щастлива и стискам палци на себе си и на вас  Hug !

Браво,честито сърчице  Hug В коя седмица си? Чудесно е,че нямаш болежки,повдигане и другите му там екстри  Sick Аз си пийвам и кафенце сутрин,и винце вечер, но по малко  ...

Desislava_SS сутринта  beer и после цял ден  fiuuuuuu - звучи добре  Mr. Green

# 372
Хахахах, СРАМЕЖЛИВКА, немога да повярвам! И аз си направих днес тест и за съжаление беше  EFN ...и продължавам да чакам и аз с теб н а 14.11. и си надничам тук при мамите и има се радвам!
Хеейй, БЪДЕЩИ МАМИ, пращам ви прегръдкии и тооолкова се надявам да се наместим и двете тук при вас!!!!
Стискайте ни палции!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 373
Хахахах, СРАМЕЖЛИВКА, немога да повярвам! И аз си направих днес тест и за съжаление беше  EFN ...и продължавам да чакам и аз с теб н а 14.11. и си надничам тук при мамите и има се радвам!
Хеейй, БЪДЕЩИ МАМИ, пращам ви прегръдкии и тооолкова се надявам да се наместим и двете тук при вас!!!!
Стискайте ни палции!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
snejinka_balerinka чакаме ви с нетърпение двете със  ˙·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠·˙ да се присъедините към нас! Дано скоро ви озарят две ярки червени чертички  Hug Стискаме ви палци !!!  Praynig

# 374
mini_moni това ми звучи като сигурна рецепта за весела бременност. Сутрин бира против гадене,вечер чаша вино за ниско кръвно  hahaha
Момичета,желая ви и аз успех с тестовете на 14.11. Дано скоро се похвалите в тази тема. Юли е чудесен месец, аз лично съм родена на 21.07  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт