Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 007
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
mini_moni това ми звучи като сигурна рецепта за весела бременност. Сутрин бира против гадене,вечер чаша вино за ниско кръвно  hahaha
Момичета,желая ви и аз успех с тестовете на 14.11. Дано скоро се похвалите в тази тема. Юли е чудесен месец, аз лично съм родена на 21.07  Whistling

Деси,ти присъедини ли се към ФБ групата ?

# 376
Момче или момиче  - какво предпочитате? Grinning

# 377
Вече си имам момче - и двамата с таткото  Peace искаме момиче

# 378
Каквото и да е - само да е здраво!!!!
Момичета, да ви попитам - първа г.с. коя е - след последната дата на цикъла или след зачеването? И като казват, че пърия триместър е най-критичен какво се има предвид - 12 г.с. или 3 месеца?

# 379
Каквото и да е - само да е здраво!!!!
Момичета, да ви попитам - първа г.с. коя е - след последната дата на цикъла или след зачеването? И като казват, че пърия триместър е най-критичен какво се има предвид - 12 г.с. или 3 месеца?
Първа г.с. е седмицата на последния цикъл, и аз не знам за критичния период до кога е....

Аз мечтая за близнаци(оказа се че в рода си имаме и еднояйчни и двуяйчни ),най- много искам момиченца или момиченце...но повечето хора казват че ще имам момче...каквото и да е..няма да го върна я  Joy Само да е живо и здраво ще се радвам и на момче и момиче!

# 380
Привет и от мен, бях решила да изчакам прегледа и тогава да пиша, но днес се чух с моята гинеколожка и тя ме вика на 25.11. един месец след зачеването, така че се престраших да ви кажа   bouquet

Аз съм в София, на 36 години, първа бременност, не до там планирана  Wink очакван термин е 20.07.2014, иначе  в събота видях двете чертички, а после и още два пъти неделя Embarassed

Леко бременеене на всички и стиснати палци да НЕ дойде в четвъртък Hug

# 381
  • Телиш/Плевен
snejinka_balerinka,˙·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠·, стискаме палци!!! fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover preggo preggo
Относно пола - аз много се надявам на момченце и дори имам такова усещане (да прибавя и това, че тази нощ се сънувах в напреднала бременност и двама лекари ми казаха, че чакам момче). stork-boy Но наистина преди всичко важното е да е живо и здраво, пък каквото Бог е рекъл.
petita, добре дошла в темичката! Hug Стискаме палци и ти да станеш част от "отбора". fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover preggo

# 382
snejinka_balerinka,˙·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠·, стискаме палци!!! fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover preggo preggo
Относно пола - аз много се надявам на момченце и дори имам такова усещане (да прибавя и това, че тази нощ се сънувах в напреднала бременност и двама лекари ми казаха, че чакам момче). stork-boy Но наистина преди всичко важното е да е живо и здраво, пък каквото Бог е рекъл.
petita, добре дошла в темичката! Hug Стискаме палци и ти да станеш част от "отбора". fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover preggo

Мерси, Лаленце, ами аз съм си част, надявам се  Sunglasses с едноседмично закъснение, положителни тестове и с доста от симптомите... просто поради годинките ми ми се искаше доки да ми покаже шушулката, за да съм сигурна, че всичко е наред, но реших, че воайорствам достатъчно дълго и ми се искаше да го споделя със съмишленички по съдба  Hug

# 383
  • Телиш/Плевен
Мерси, Лаленце, ами аз съм си част, надявам се  Sunglasses с едноседмично закъснение, положителни тестове и с доста от симптомите... просто поради годинките ми ми се искаше доки да ми покаже шушулката, за да съм сигурна, че всичко е наред, но реших, че воайорствам достатъчно дълго и ми се искаше да го споделя със съмишленички по съдба  Hug
Извинявай, прочела съм поста набързо и не съм го осмислила. Hug Да, със сигурност си в отбора, просто си чакаш прегледа, сега разбрах. Blush

# 384
  • София
Здравейте и аз днес бях на преглед - потвърдена бременност вътрематочна, всичко е ОК към момента. Термин 02.07.2014г.  Другия месец ще ходя пак, тогава вече сърчице и всичко останало ще се вижда. То и сега можеше евентуално сърчицето да се види, но трябваше на вагинален ехограф да ме гледа и решихме, че няма нужда. Днес казах на повечето ми най-близки хора - майка ми, свеки, сестра ми, баба ми - всички са много щастливи, включително и ние с мъжа ми!

Момче или момиче
- нямам претенции. хем ми се иска момче, да са ни различни, хем ми се иска две момиченца да си имам. Не знам и аз. И предишния път нямах усещане, и сега също. Каквото дойде.

Все още нямам симптоми на бременност (гадене, често пишкане и т.н.), надявам се така да си остане Praynig

Пожелавам на Срамежливка и Снежинка Балеринка да се запишат след четвъртък убедително в групата!  Hug Hug Hug

# 385
  • Телиш/Плевен
Щастлива жена, поздравления за страхотните резултати от прегледа! Hug
Надявам се и аз в петък да чуя същото. Praynig

# 386
  • Бургас
Здравейте момичета, искрено и трепетно очаквам Срамежливка и Снежинка Балеринка  официално да се присъединят към нас. Стискам Ви палци момичета.
  Чета, че обсъждате пола на бебето, аз тайничко се надявам и такова е усещането ми за момченце, но каквото дойде - само да е живо и здраво. В рода на мъжа ми има близнаци и роднините много се надяваха  и ние да имаме. Но аз съм чувала че по наследсто близнаците са от страна на жената, незнам доколко е вярно това. Засега обаче доктора каза за един зародиш със сърдечен ритъм, така че ще е едничко  newsm30, а момче или момиче на финала юли 2014 ще го видим

# 387
Добро утро,момичета!

mini_moni, присъединих се. Десислава Славова съм аз на латиница.
За пола аз много искам близнаци,но нямаме нито в неговия, нито в моя род такива  hahaha Иначе искам момиченце,връзват ми се пандели  knit Но разбира се да е живо и здраво,пък каквото дойде.
Аз бях на преглед снощи. Имам си 13 мм плодно сакче. Другата седмица ще ида,за да се чуе и сърчице. Докторът ми каза,че болките са нормални,ако са леки и рядко-обратното означавало преуморяване и нужда от почивка. Каза, че може по едно кафе на ден,без алкохол и по-внимателни полови контакти  Embarassed
Изписа ми Огестан и витамините О'мами, но като тръгнах по аптеките се оказа,че Огестан вече никъде нямало. Аптекарките казват,че О'мами е с достатъчно количество фолиева киселина,но все пак може да му се обадя,за да питам дали няма да ми смени Огестана с друго.
На вас какво ви изписаха?  newsm78

# 388
Ееех, мили мамии, толкова сте гостоприемни и миличкии!!! Heart Eyes
Много ви благодаря за думите и НЯМА ДА ИМА ПО ЩАСТЛИВА от мен ако се случи
и спра да надничам при вас, а се внедря помежду ви и всички да си бременеем
заедно щастливи!
БЛАГОДАРЯ! Дори и да не е станало, няма да забравя никога какви надежди ми давате.
 Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 389
mini_moni, чаят от джинджифил наистина подейства. Hug   Купих си го снощи и да не казвам силни думи, но ме облекчи. Днес съм се заредила на работа с няколко пакетчета.  food010

Аз във фейсбук все забравям да се присъединя, но на работата нямам достъп, а вечер съм уморена и не си пускам изобщо компютъра.

Иначе за пола много искам момче, но на сватбата преди месец и половина от менчето се падна червеното цвете, не знам дали важат тези поверия  Rolling Eyes, който се е женил и вече има по едно детенце да каже  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт