Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 935
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Е да ама не може да се променя въпреки че е в частна фирма - шефа им се е запънал - събрал ги на оперативка след пуснатат заповед и  изрично им е казал че не му пука с две думи - каквото запишат това ще е и промени няма да има - и едва ли не някой трябва да умре или нещо подобно за да се промени - и това е- и мъжа ми се притеснява какво да прави че то знае ли се какво ще се случи догодина а и да е жив и здрав бебо - кои може да ти каже кога ще се роди. Уж в полза на работника а то обратното.

# 556
E, щом шефа се опъва е друга работа...Какво да ти кажа

# 557
проверете, но мисля, че отпуските могат да се актуализират. Аз съм на държавна работа и също правим график за отпуските, но някъде май-юни догодина ги оправяме за втората половина на годината и това е задължително по закон или наредба. Доколкото знам може да се променят догодина май за втората половина на годината и шефа няма право на отказ Peace

# 558
проверете, но мисля, че отпуските могат да се актуализират. Аз съм на държавна работа и също правим график за отпуските, но някъде май-юни догодина ги оправяме за втората половина на годината и това е задължително по закон или наредба. Доколкото знам може да се променят догодина май за втората половина на годината и шефа няма право на отказ Peace

Ще го проверя , но от опит знам че шефа му запъне ли се край - и да може по закон - ние сме в БГ все пак за съжаление- всеки си прави каквото иска.- Аз мислих и реших ако всичко е наред в понеделник да рискуваме и да запишем май. Пък каквото Бог даде.

# 559
  • София
ВЕСЕЛА, благодаря за милите думи  Grinning, като каза, че може да питаме, аз искам да попитам при вас до коя седмица продължи това гадене и с какво го борехте?

В повечето случаи минава след 3ти месец, но не винаги. Аз до последно си прегръщах тоалетната. Даже последната вечер преди да вляза в болницата пак цяла нощ повръщах. Дано при вас не е така.

# 560
newsm44 , ако познаеш,те водя където пожелаеш.... Аз девойка искам и много много се надявам да е момиче... ако не ще отправя на моя мъж рекламации и ще го връщам  на поправка, докато си имаме дъщеричка... newsm66

Така аз да Ви се изфукам... излизам отпуск 2 седмици и няма да  smile3524 по бюрото, но пък за сметка на това ще smile3529 -пффф, но поне ще съм си у дома..

# 561
mama_sancho това, което намерих и на база на което ни променят нашият график за отпуските е "въз основа на обстоятелствата, посочени в чл.37в от наредбата за работното време, почивките и отпуските и чл.26г от Наредбата за служебното положение на държавните служители (мисля, че второто не ви върши работа, но все пак проверете) успех Hug

# 562
Добро утро и от мен момичета  Hug.
аз за щастие не страдам от гадене поне за сега,но пък съм замаляла все едно не съм се наспивала от седмици, а си седя в къщи като цяло.
Smehuranka може ли и на мен да ми сметнеш когато имаш време аз съм на 19.04.1985 а таткото е на 29.06.1980
и да питам има ли някоя друга мама от стара загора
Аз съм от Стара Загора   bouquet
При кой ходиш на прегледи?

Smehuranka, ако не ти е писнало сметни и за мен:
Аз съм родена на 21.07.1988, той на 27.03.1987
Благодаря предварително  Hug

# 563
Деси аз за сега изчаквам прегледа при гинеколога защото реално ми закъснява само с 4дена, но и по принцип мисля да ида началото на декември за да може ако живот и здраве всичко е наред да видим и сърдечната дейност.Предната ми бременност двете ми най-тежки седмици бяха между първия преглед и втория за сърдечна дейност  Rolling Eyes иначе смятам да ходя при Иванов.Той ме изражда миналия път ходила съм на профилактични прегледи на него и много ми допада,Изключително любезен и търпелив е, а и обяснява всичко подробно,а за мен това е много важно.ти избрала ли си си вече лекар?

# 564
Здравейте и от мен  Simple Smile Най накрая и аз да се похваля с две чертичкиииииииии  EFP 
С таткото сме много щтасливи  newsm44 и не знаем какво се случва още не можем да повярваме Simple Smile

# 565
Здравейте и от мен  Simple Smile Най накрая и аз да се похваля с две чертичкиииииииии  EFP 
С таткото сме много щтасливи  newsm44 и не знаем какво се случва още не можем да повярваме Simple Smile
Мими, честито но казвай по-подробно термин, от къде си, коя бременност ти е.........абе всичко от до.

# 566
mimi121 Честито!

# 567
Мими честито!
Момичета днес ми беше много лошо и се изплаших.Реших да отида на лекар,защото гаденето ми беше много силно и ме напъваше да повръщам...Отидох на лекар да го попитам дали всичко е нормално и да го помоля нещо да ми изпише.Като влязох му разказах как се чувствам той се засмя и каза че всичко е нормално и най-вероятно до 16 седмица ще е така, а според него сега съм в 6г.с.  smile3511 Каза ми да съм спокойна, защото тези симптоми предвещавали една по-сигурна бременност и вероятността от спонтанен аборт била по-малка. Дай Боже така да е, но може да го е казал само и само да ме успокои. Попита ме дали искам да ме прегледа и аз разбира се поисках, иии чух пулсааааа  Heart Eyes толкова мило ми станааа, толкова щастлива се почувствах ,че чак забравих за гаденето и неразположението в стомаха...  Heart Eyes каза че бебчето е едно и е 4,8см.Каза че всичко върви нормално и ме вика на преглед началото на декември.
Гаденето още продължава но той ми предписа хапчетата за дъвчене сутрин,които облекчавали гаденето, ходих да ги взема от аптеката и там ми казаха че хапчетата са специално за бременни...Ако някой се интересува,мога да ги напиша тук какви са.Питах го и за витамините,каза ми че не обича да предписва просто така витамини, щял да ми направи изследвания следващия път и като види от какво има нужда организма ми, тогава щял да изпише....
Още ми е лошо и се надявам възможно най-скоро да се оправя, че започвам да се побърквам....

# 568
Как се чува пулс в 6 г.с.  newsm78 Искаш да кажеш,може би ,че си го видяла  Peace

# 569
Как се чува пулс в 6 г.с.  newsm78 Искаш да кажеш,може би ,че си го видяла  Peace

Че защо да не го е чула - казват че след 6 г.с. се чува пулс - аз с първото го чух в 7-ма , но знам че казват след 6-та се чува.

Общи условия

Активация на акаунт