Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 943
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Дано това гадене спре 3-я месец. Мен ме е страх, че при някои жени продължава през цялата бременност. Свекърва ми с мъжа ми е повръщала и на родилната маса, докато го е раждала. Не съм се сетила да попитам майка ми как е било с мен, тя никога не се е оплаквала по темата, явно се е чувствала добре.  Thinking

# 541
  • сф
здравейте,

налага се да се отпиша от темата, защото бременността приключи преди два дни. не знам защо, а и не ми се говори. надявам се след няколко месеца да пробваме отново и всичко да е ок. пожелавам на всички сладък и пухкав финал и да сте живи и здрави!

# 542
здравейте,

налага се да се отпиша от темата, защото бременността приключи преди два дни. не знам защо, а и не ми се говори. надявам се след няколко месеца да пробваме отново и всичко да е ок. пожелавам на всички сладък и пухкав финал и да сте живи и здрави!

Много съжелявам - повярвай ми разбирам те - знам че сега ти е трудно да повярваш, но с времето ще се съвземеш и след оздравителният период необходим на тялото ти ще можеш пак да опиташ - и вярвам че всичко ще е наред.  Hug Hug Hug

Смехорана благодаря за предсказанието:-)

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 12:13 от mama_sancho

# 543
bibs. и при мен се случи същото преди 3 месеца, не се натъжавай. Тогава се чудех защо стана така, защо на мен, ще забременея ли пак, но ето сега пак съм бременна (поне засега) всичко ще се нареди вярвай в това  Grinning

# 544
bibs. Hug, не унивай. Стискам силно палци и ти пожелавам скоро бебчо да дойде и всичко да е наред.

Смехуранка, благодаря за "предсказанието".  Joy Ще докладваме разбира се, живот и здраве, дали си познала Joy  Аз вече имам едно момченце на 6,5 г. и затова ми се дощя и някоя фльонга, ама каквото и да е - само да е нормално всичко.

# 545
Момичета зарибихте ме с това определяне на пола по таблици и прочие. На всякъде за дъщерята ми излиза, че е трябвало да бъде момченце, а тя си е 100% момиче  Mr. Green за второто излиза по често момиче от колкото момче и това ме навежда на мисълта че ще е момче.
Смехуранка, намерих и това за смяната на кръвта, но пише, че има значение дали има предишно раждане или операции и трябва да се смята от там, та в този ред на мисли мъжа има две операции на ръцете 2008, а аз имам раждане 2010 и ми излезе, че моята кръв е "по-нова" тоест момиче Simple Smile правилно ли съм го разбрала или бъркам някъде  newsm78
пускам ви и линка в който са събрани повече методи:
 http://teostefanova.log.bg/article.php?article_id=11122

# 546
  • Бургас
Олеле, момичета, чувствам се като баба сред вас  Mr. Green Като гледам колко сте малки, аз съм най-старата от всички. Joy
Направо ми прочете мислите  ooooh! и аз така се чувствам

тогава и аз трябва да се присъединя към вас бабите  newsm62

# 547
Олеле, момичета, чувствам се като баба сред вас  Mr. Green Като гледам колко сте малки, аз съм най-старата от всички. Joy
Направо ми прочете мислите  ooooh! и аз така се чувствам

тогава и аз трябва да се присъединя към вас бабите  newsm62

Joy Joy Joy

# 548
я, колко много мераклийки за баби:)) тц, тц, тц, не така девойки, требе май да сложим долна възрастова граница, че иначе всички девойки ще се наричат баби и аз тогава прабаба ли да съм newsm78 hahaha Mr. Green

# 549
  • София
Здравейте момичета!  Hug Аз съм една от юлки 2013, на днешния ден, преди една година видях двете чертички.  Нарочно изчаквах този ден, за да дойда и да ви поздравя.
Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност, със здраво бебче на края. Помагайте си и се подкрепяйте. От време на време ще се скарвате за глупости но си прощавайте. Ние също се карахме, хормони какво да правиш, но и много се обичаме. Никога не съм предполагала, че ще се запозная с хора по този начин и ще ми станат толкова близки. Винаги когато имам проблем разчитам на тях, че кой може да ме разбере по-добре от една сродна душа. Ще минете през много етапи, ще ви вълнуват еднакви неща, заедно ще се променяте. Бъдете сплотени и единни. Така ще ви мине много приятно времето докато дойде момента в който ще гушнете рожбите си, но и след това ще имате нужда една от друга.
Ако имате нужда от нещо можете да разчитате на нас!  Hug

# 550
ВЕСЕЛА, благодаря за милите думи  Grinning, като каза, че може да питаме, аз искам да попитам при вас до коя седмица продължи това гадене и с какво го борехте?

# 551
ето малко инфо за това ужасно гадене
Скрит текст:
Какво да ядем при сутрешно гадене
 #
Статистиката показва, че над 70 % от всички бременни жени имат гадене и повръщане по време на първия триместър на бременността. Добрата новина е, че има няколко храни, които намаляват симптомите на гадене и правят бременността по-поносима.

Джинджифил

Жени, страдащи от сутрешно гадене могат да подтиснат чувството на повдигане с чаша чай направен от свеж джинджифил, мед и лимон.

Гаденето и чувството за повръщане при всяка жена е различно, за да избегнете това чувство се придържайте към следните съвети:
Стойте далеч от силни миризми и храни, които дразнят вашия стомах. Когато готвите, отваряйте прозорец или използвайте абсорбатор.
Водете си записки от кои храни ви става лошо и не ги консумирайте.
Яжте малки порции по 5 - 6 пъти на ден.
Приемайте повече течности през деня.
Проучванията показват, че изброените по-долу храни допринасят бременните да се чувстват по-добре и намаляват гаденето.
Обикновени бисквити
Чипс
Лимони
Вода с резенче лимон
Прясно изцедени сокове
Лимонада
Желатин
Диня
Чай с екстракт от малина, лимон
Авокадо
Сладолед
Грахамов хляб или сухар
Кисело мляко
Печени картофи
Бонбони на ментова основа
Ориз

# 552
Ей моя мъж ме застреля. Звъни ми сега и ми казвам че му пуснали заповед да си каже кога ще излиза в отпуска 2014- и че промени не може да има. И аз се шашнах- до седмица трябвало да от говори - е а сега де - аз се чудех кога да ходим на почивка с този мой термин 09,07- дали края на май- макар да е малко рисковано - или октомври - ама пък бебето ще е много малко 3 месеца - каква ти почивка.
Трябва да каже кога да има поне 2 седмици непрекъсната отпуска - айде останалите две петорки все ще ги наместим ама тези две седмици - чудех се да излезе от 19 май - ама пък на морето ще е студено и малкия ще има да плаче че иска да влиза а не може- ако пък е октомври - мислех за Гърция че в бг е студено пак - ама къде ти с 3 месечно бебе зад граница- ох незнам - аз му казах да им каже че ще им отговори края на другата седмица поне да мине прегледа в понеделник- ей това с тези планирани отпуски е такава тъпотия. Все едно човек ще знае какво ще му се случи една година напред.

# 553
  • София
mama_sancho, аз мисля, че може да се сменят датите в последствие, пуска се някаква молба май newsm78
Колкото до морето - аз го обожавам и така ме е яд, че вероятно ще пропуснем тази година по същите причини.  Евентуално малката ще я пратим с баба й  и дядо й, че те ще ходят, поне тя да не пропусне. Иначе и аз тая надежди за май/юни, но едва ли за извън БГ. По-скоро, ако случайно е много хубаво времето да отидем в началото на юни, ама май, май няма да ме огрее smile3514

# 554
Тия планирани отпуски са бош-лаф работа. Всака година в офиса ги планираме, мъжът ми в неговия офис планират, после хиляди промени стават. Шефовете казаха, че графикът е само за пред проверяващи и в не са със задължителен характер  Wink Така, че споко -стига колегите на съпруга ти да нямат нищо против, винаги могат да си променят графиците и отпуските.

Общи условия

Активация на акаунт