Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
-
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
Сънливостта и болките в гърдите могат да варират при всяка бременна жена. Важно е да си почивате повече и да се консултирате с лекар, ако имате някакви притеснения. Болките в гърдите могат да бъдат различни по сила, продължителност и местоположение, но са често срещани и нормални по време на бременност.
-
Какви са препоръките за приема на лекарства по време на бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността и как да се справим с тях?
Ставаме все повече...Тихичко честито на всички бъдещи майки от мен... Дано всичко ни върви както трябва. И бременността да е лека...
Иначе е хубаво че не съм само аз с доспиването....Аз напрежение в гърдите нямах, но усещах леко неразположение в яйчниците.. Да видим как ще продължи по натам. Мисля да ходя на гинеколог към 15-16.11/ Ще послушам съвета на друга наша форумка/ Така,че тогава ще знам със сигурност очаквания термин. 
Калкулатора ми дава термин 1.07.2014 г. Надявам се този път да стигна до финала, че миналата година имам неуспешна бременност.
Очаквана дата 01.07.2014 
болезнени са, но не толкова вече, но са огромнииии
не си спомням да са били така при предишната бременност.