Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 041
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз болки и неразположения за сега нямам. То и предишната бременност беше така, но тогава имах зверски сутрешен и целодневен глад. Постоянно бях гладна първите месеци.  eat eat eat Сега, дано не предизвиквам съдбата, но все едно не съм бременна, даже и апетит нямам, пропускам хранения, а бе изобщо добре че нямам цикъл имам  EFP та да си мисля, че има "нещо" Mr. Green

# 316
Мен си ме болии, ама не много - като повървя повечко и започва да ме дърпа ниско долу , кръста ме боли... Ох,нямам търпение да отивам вече на доктор,но ще почакам до 13ти  Crazy Иначе апетит имам за трима - така и усетих,че е станала работата преди няколко седмици  Peace, гърдите ми са само напрегнати и горят- не ме болят,нямам още гадене ,но ако съдя по предната бременност скоро ще ме навести  Sick

# 317
Здравейте момичета,
с огромна радост се записвам в темата. На 06.11 видях първия тест  с  EFP , а утре съм и на първия преглед при гинеколог. Моя термин е 09.07.2014, според калкулаторите в интернет. Има ли други бъдещи майки от Стара Загора?
Пожелавам на себе си и на всички вас едни спокойна,лека и изпълнена само с хубави вълнения бременност и разбира се щастлив пухкав финал  newsm30

# 318
Преди да забременея ходих на преглед при доктор Миков / ул. Овче поле/, който следеше бременността на няколко мои приятелки и съм много доволна от отношението му. Проблемът е, че той не се занимава с раждания, а аз искам да се следя и родя при един и същи доктор.  Моя близка ми препоръча доктор Ташков, клиника Надежда и след като бях на преглед ми направи много  добро впечатление, а за клиниката четох хубави отзиви във форума.
За сега съм казала само на семейството и няколко близки приятелки. Ще изчакам и следващия преглед и започвам да се хваля.

# 319
Здравейте, бъдещи Юлски мами, аз също съм една от вас и много се радвам да се присъединя към темата  Grinning Моят първи преглед, след два положителни теста беше на 05.11.2013г. Терминът ми по мои изчисления би следвало да е на 02.07.2014г.

# 320
  • Телиш/Плевен
Добре дошли, момичета! Hug
Desislava_SS, с теб освен че сме адашки (ако не ме подвежда ника), сме видели  EFP в един и същи ден - 6-ти ноември. newsm51

# 321
Здрасти лаленце,
ника ми не е подвеждащ  Laughing А деня си е запомнящ се,особено ако е първа бременност,както е при мен.
Точно преди да погледна резултата обяснявах на приятеля ми,че не се чувствам въобще бременна и сигурно пак е фалшива тревога  hahaha

# 322
  • Телиш/Плевен
Здрасти лаленце,
ника ми не е подвеждащ  Laughing А деня си е запомнящ се,особено ако е първа бременност,както е при мен.
Точно преди да погледна резултата обяснявах на приятеля ми,че не се чувствам въобще бременна и сигурно пак е фалшива тревога  hahaha
Не само, че ми е първа, ами беше и голяма изненада. Laughing
Аз си купих тест по-скоро от любопитство, понеже никога не съм си правила, а вътрешно бях убедена, че ми закъснява по други причини (и аз като тебе не се чувствах бременна, нито пък вярвах, че е възможно да има нещо hahaha). И като видях двете ярки черти не можех да повярвам!!! Първоначално бях в шок, но после дойде ред и на щастието. newsm76

# 323
Аз също бях безмълвна няколко минути, изби ме на нещо средно между смях и плач  Laughing Въпреки,че спряхме да се пазим преди 2 месеца,бях сигурна, че отново ще видя една черта.
Изненадваща или планирана,важното е да носи радост бременността. Ние сме толкова щастливи,че сме разказали вече на цялото си семейство и на почти всичките си познати, само на работа не съм казвала още Whistling
В тази връзка,кога смятате,че е необходимо да уведомим шефовете си за това?  newsm78

# 324
Desislava_SS, Лаленце и аз видях двете черти на 6.11, преди това на 3.11 също,ама едвааа се виждаше втората - аз още не съм ходила на док,защото 6.11 ми беше 29 ти ден , а последния месец ми дойде на 34ти ден  newsm78 Излезнали са ми чертичките много рано .Вие имахте ли закъснение тогава на 6ти ?

# 325
  • Телиш/Плевен
Аз - да, седмица и половина някъде. Peace

# 326
На мен не ми идва на една и съща дата,въобще не съм точна като часовник,но ако съдя по датата от последния ми цикъл,на 06.11 имах 4 дни закъснение. Защо да са ти излезли рано чертичките? Освен това има тестове,които отчитат бременност 3 дни след зачеването,а не след закъснението.  Hug

# 327
Аз също бях безмълвна няколко минути, изби ме на нещо средно между смях и плач  Laughing Въпреки,че спряхме да се пазим преди 2 месеца,бях сигурна, че отново ще видя една черта.
Изненадваща или планирана,важното е да носи радост бременността. Ние сме толкова щастливи,че сме разказали вече на цялото си семейство и на почти всичките си познати, само на работа не съм казвала още Whistling
В тази връзка,кога смятате,че е необходимо да уведомим шефовете си за това?  newsm78
Деси, не бързай да казваш на работодателя- не знам какво работиш,ама по принцип не реагират много добре на такива новини.Мен при първата бременност ми намалиха заплатата ,когато съвестно си казах,че очаквам дете- вече умът ми бил другаде,каза шефа- не съм била така трудоспособна  #Crazy
Иначе ви питам за закъснението,защото се чудя дали не е рано да ходя на док само след 6 дни закъснение  newsm78

# 328
Здравейте  Simple Smile  днес ходих до лекарката ми и потварди бременност и термин 11.07.2014 г.

# 329
  • Телиш/Плевен
Иначе ви питам за закъснението,защото се чудя дали не е рано да ходя на док само след 6 дни закъснение  newsm78
Аз като отидох на прегледа след моето закъснение от седмица и половина, видяха плоден сак, но диагнозата ми е непотвърдена бременност. Сега в петък ми е другия преглед, на който се очаква да я потвърдят. Peace Така че ако искаш изчакай още малко, то си зависи може би и от апаратурата на гинеколога, де...

Общи условия

Активация на акаунт