Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 965
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
Мимето 14- аз мисля че е най - добре да се разберем да пращаме лични на момичето, което променя темата с данните - години, град , кое по ред дете е и термин. А тя когато има време да ги въвежда- поне така сме правили преди като съм била бременна- вие преценете де. Simple Smile
Според мен няма нужда отсега да се въвеждат тези данни, след като темата е изписана повече от половината. По-добре от следващата и вече ние да си отговаряме за първия пост (тъй като темата ще е пусната или от една от нас, или от общия профил july2014). Но това е моето лично мнение, както решите вие. Hug

Да права си - така ще е най-добре Simple Smile
и аз така си мисля така ще е най-добре ще пуснем темата от юли 2014 давам ви паролата и всеки може да си променя и добавя каквото иска

# 451
Не погледнах, но ще питам. Ако има някой от Пловдив, нека сподели при кой гинеколог ходи. Нашият, който постоянно притесняваме е в Карлово, но  няма как да съм при него за съжаление. По здравна каса започнах при Теодор Мерджанов да ходя. За другият още се колебая за Минев, Карагьозов и Троянчев /Троянчев ... каза,че нямало да стане без лапароскопия, но стана и ме ядоса доста/, но все пак за следене на бременноста може и да е добър.

# 452
Леле, колко много писане и то все нови мамчета..Супер.Някой има ли с термин 12.07.2013г?
Така аз искам да Ви попитам- запазих си час при Марков за фетална и скрининг на 07.01.2013г Та исках да Ви питам-тези, които са били и на тези, на които им предстой - каква е цената, колко време трае, трябва ли преди това да не си ял или незнам нещо от сорта.. Защото съм за  #2gunfire Може ли да си запазя час, без да попитам  предварително  за такива подробности...
Иначе да се оплача и аз,сутрин не минава без гадене и повръщане...И грип карам, а трудно минава само с хомеопатия...Да не ви разправям калко изморена се чуствам и как са ми напращели гърдите...  #Crazy

# 453
manika74 забелязвам, че и ти си болничка. Бързо оздравяване ти желая. Имаш ли кашлица. Как се справяш ако да?

# 454
krisi89 , аз съм от Пловдив и много се чудя към кой АГ да се насоча. Предишната бременност я следях при Росен Петров и Васил Даскалов. Сега съм в чуденка дали да не ползвам отново този "тандем"...

manika74, бързо оздравяване! И аз се чувствам като парцал - спи ми се, не ми се работи, гладна съм.... Joy

# 455
manika74 забелязвам, че и ти си болничка. Бързо оздравяване ти желая. Имаш ли кашлица. Как се справяш ако да?

Кашлица, нямам но гърлото се опитва да ме боли, а носа ми течеше като изведро,или беше запушен..Доста мъчително. Предвид това,че имам и анемия и олепвам всичко.. А единственото,което мога да пия е парацетамол. И то в не големи количества. До сега не съм го пила, но пък за сметка на това се нагълтах с осцилокопцимум, парагрип и за носа солен разтвор на капки...
Незнам дали има връзка, но поне до обяд се чуствам свежа,въпреки повръщането от сока сутрин. Мъжа ми ми изцежа 2 лимона и един портокал с мен... и така от както съм бременна...Лошото е че щом съм във вертикално положение, ми става зле през определени интервали...А за спането да не ти говоря.Относно кашлицата,мога да ти препоръчам да сложиш малко ракия на една кърпа, около врата, така ще го загрееш, може и инхалация да си направиш... И със сигурност няма да навредиш на бебчо.Проверено е- все пак съм медицинско чедо...
Откакто разбрах ,че съм бременна спрях,кафето/ а това си беше мъка/,никакъв алкохол или нещо,което може да навреди на душичката... И без това му даваме фал старт с анемията ми,каквото зависи от мен....ще го направя, за да не му навредя повече...Трудно се възстановяваш, но с повече почивка сън и витамини,ще станат нещата и без по -силни лекарства.
Може да ти звучи глупаво, но методите на бабите понякога много помагат-даже много често. Дано се оправиш бързо и  да нямаш повече проблеми...

# 456
Благодаря, аз относно глада,нямам проблеми, но всичко останало ме съсипва-особено като знаеш,че сутрен трябва да ходеш на работа..А щом се изправиш, wc-то направо крещи за теб... Sick
Но пък добрата страна,че са само девет месеца, а след 1 триместър това няма да ни е проблем...
И накрая ще си имаме малки   ylinfant любов

# 457

И без това му даваме фал старт с анемията ми,каквото зависи от мен...
какво ще рече фал старт с анемията? какви са ти стойностите на желязото и хемоглобина?

# 458
1905vv, krisi89, и аз съм от Пловдив. На първия преглед ходих при Велешки, но въпреки че е толкова прехвален, аз лично не останах доволна. Да не говорим, че ми изкара акъла, защото според него било извънматочна бременност  censored После личната ме изпрати при Керменлийска, но пък на нея трябваше думите с ченгел от устата да и вадя. Препоръчаха ми за ЖК да се запиша при Тотев. Поразпитах за него и много добри отзиви чувам. Даже свекървата е ЗА, така че мисля при него да се запиша, а и е на 200 м от нашата кооперация, така че зимата няма да се налага да се притеснявам с какво и как да ходя.

# 459
tsve4e, Тотев в Тракия ли беше някъде?
Аз съм в размисъл и за Добринка Петрова или Антон Михов, все още събирам мнения.

# 460
1905vv, Тотев работи в Димед, в Сани Тракия, но работят със ЗК.
Аз много исках лекарят при който ходя от години да ме следи, но той е в София и мъжът ми категорично се възпротиви на идеята.

# 461
Моят термин е за 26 юли. Ще съм от последните. Сигурно ще съм най-младата мама с 2 деца от Вас  Embarassed Ама съм решена да го задържа, защото няма по-голяма радост от първото ми детенце , и мига, в който я видях, след раждането- направо ми спря дъха.  newsm64

# 462
Може ли линк към фейсбук групата?

# 463
krisi89 , аз съм от Пловдив и много се чудя към кой АГ да се насоча. Предишната бременност я следях при Росен Петров и Васил Даскалов. Сега съм в чуденка дали да не ползвам отново този "тандем"...

manika74, бързо оздравяване! И аз се чувствам като парцал - спи ми се, не ми се работи, гладна съм.... Joy

Съвсем първото ходене ми беше при Даскалов по препоръка, че съм с проблеми малко. Нищо против, но е доста подробен и ако не направиш изследванията ми каза гинеколога с когото говрим по телефона само, че може да ми откаже да ме следи. Иначе е доста добър само хубави неща се чуват за него.

# 464
1905vv, krisi89, и аз съм от Пловдив. На първия преглед ходих при Велешки, но въпреки че е толкова прехвален, аз лично не останах доволна. Да не говорим, че ми изкара акъла, защото според него било извънматочна бременност  censored После личната ме изпрати при Керменлийска, но пък на нея трябваше думите с ченгел от устата да и вадя. Препоръчаха ми за ЖК да се запиша при Тотев. Поразпитах за него и много добри отзиви чувам. Даже свекървата е ЗА, така че мисля при него да се запиша, а и е на 200 м от нашата кооперация, така че зимата няма да се налага да се притеснявам с какво и как да ходя.
За Тотев не съм много съгласна. Не разубеждавам никого, за всеки има и добри и лоши коментари. Моя позната направи аборт в 6 месец понеже не хванал, че бебо има деформации по главичката и овреждания /имаше си название, но не го помня/. На мен той ми откри кистите и каза пий си диане 35 и като решиш спираш и готово, но не стана така. И кака ми ми каза, че доста нейни приятелки като са ходели нищо не казвал, трябвало да си попиташ, поискаш. Като цяло по здравна... само за болничните и за изследванията, които се полагат. Иначе някой частен.

Общи условия

Активация на акаунт