Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 937
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Да и при мен доловиха пулс тази седмица- началото на 6- та г.с. А прегледът беше в клиника Вита, не знам доколко има значение качеството на ехографа.

# 571
Да и при мен доловиха пулс тази седмица- началото на 6- та г.с. А прегледът беше в клиника Вита, не знам доколко има значение качеството на ехографа.

И ти ли си във Вита - при кои лекар си

# 572
Nina , моля те сподели за хапчетата! Това гадене е просто ужасно, но най-тежко ми беше в 6та седмица. Тогава мислих, че ще умра. Буквално  Laughing И аз съм чувала тази теория ,че гаденето означавало, че няма опасност от спонтанен аборт, но ми е странно и не повярвах. Дано е така, де!

Mimi: честито !!Лека и безпроблемна бременност

Bibs: Много съжалявам! За съжаление се случва често, но хубавото тепърва предстои. Сигурна съм и скоро пак ще се радваш!

Относно почивката и мен супер много ме е яд. Не съм пропускала море НИКОГА! Освен това ние скоро се оженихме и бяхме планирали пътуване до екзотично място, но сега ми се струва твърде рисковано. Дори и да мога да летя със самолет, на толкова далечна дестинация си ме е шубе.

# 573
Явно ви е модерна техниката - аз знам и тук така става- ЧУВАТ  се тонове много по-късно, а се ВИЖДА туптящо сърце (пулсации) в 6.г.с. някъде

# 574
При мен се видя сърчице чак в 7г.с. При някои момичета се вижда и в 8 г.с. При други още в 6та. Наистина си зависи от апаратурата   Simple Smile

# 575
На мен ми стана интересно за чуване, не за виждането. Имам три бременности и не знам някой да е чул сърце в 6 г.с - само се вижда как тупти  newsm78

# 576
mini_moni : Пулсът се виждаше на екрана и докторката ме попита дали искам да го пусне, за да го чуя Wink  А аз само се хилих доволна Heart Eyes
mama_sanchо : във Вита ходя при Лора Кълвачева и засега съм много доволна.

# 577
  • Ispania
На мен ми стана интересно за чуване, не за виждането. Имам три бременности и не знам някой да е чул сърце в 6 г.с - само се вижда как тупти  newsm78
И аз имам три Laughing.
С втората бременност, 4ухме сьр4ицето в 6 седмица. Не сьс вси4ки апарати оба4е може да се 4уе. Например на прегледа който покрива здраната каса, е невьзможно да се 4уе толкова рано.

# 578
Здравейте мамчета Simple Smile
Днес и аз си записах най-накрая час за доки за понеделник. Нямам търпение и аз да чуя как тупка сърчицето на моето бебче.  Heart

Nina_88 много се радвам за твоето щастие  Simple Smile

Desislava_SS - изглежда че ще е девойка Wink

# 579
Аз до колкото разбрах миналия път чуват се пулсациите на сърчицето  Heart Eyes аз ги чух в 8г.с. с първата си бременност и сега мисля пак тогава да ходя

# 580
Чух го и го видях  smile3521

Monik@ и аз съм зле, и аз си мислих че умирам... Ето това са хапчетата http://apteka.framar.bg/30015691/%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BB-%D1%82 … B5%D0%BD%D0%B5-20
Взех един блистер да ги пробвам,дано помогнат... На теб по цял ден ли ти е неразположението?Мен не ме пуска дори за минутка....

# 581
  • Телиш/Плевен
Еха, привършваме темичката! Party
Днес мина вторият ми преглед и съм много развълнувана. Видяхме сърчицето и вече си има вид ембриончето, не е само точка като предния път. Heart Много мило ми стана като чух: Честито, ще ставаш майка. newsm76 В 7 седмица съм, отговаря си на нея и всичко е наред. Другата седмица трябвало да си избера лекар (макар че съм сигурна вече в избора си) и да започваме да следим нещата и да ми правят изследвания. Това е от мен, надявам се всяка от вас да се чувства така, както се чувствам аз в момента. Hug Прекрасна вечер ви пожелавам! Hug

# 582
Здравейте мами и кандидат-мами!
Плахо се записвам и аз към юлските кандидатки 2014. На 32 години съм, това ще ми е първа бременност и много се вълнувам. Идната сряда съм на преглед, дано видя заветното сърчице/сърчица/ Пожелавам на всички да изкараме една лека и успешна бременност!
 preggo

# 583
  • Ispania
Моми4ета, по цял ден сьм като (с извинение) парцал. Не мога да си стоя на краката, лошо ми е, вьздух не ми достига общо взето за нищо не ставам.
Някоя от вас има ли сьщите симптоми? Как се справяте с това положение?

# 584
Моми4ета, по цял ден сьм като (с извинение) парцал. Не мога да си стоя на краката, лошо ми е, вьздух не ми достига общо взето за нищо не ставам.
Някоя от вас има ли сьщите симптоми? Как се справяте с това положение?
Val аз лично тези симптоми ги имам от няколко седмици и съм сигурна че скоро няма да отминат.Доста хора ми казаха, че за напред по-добре едва ли ще става. Спя кооолкото мога - ставам в 10ч. и имам чувството, че съм си легнала преди малко, а то естествено е било 22-23ч. Simple Smile Не ми се прави нищо и през деня. Едва стигам с 300 мъки да сготвя и да си свърша домакинската работа и лягам на дивана пред комп. "Хубавото" е, че съм безработна в момента, та поне не се налага да го преживявам това навън. Искренно съчувствам на всички работещи мами Sad

Общи условия

Активация на акаунт