Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 914
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
ми иванова ставаме две Simple Smile не мисля, че трябва да се притесняваме, че не ни се гади аз също бях така с първото.Все пак виж какви бонбони си имаме  Heart Eyes
аз пък да ви се оплача покрай пермаментната умора почва да ме наляга някаква депресия и въпреки, че много исках да си имаме второ човече не мога да се зарадвам както първия път  Tired

# 601
alek_stz  аз се зарадвах много за второто дететенце, беше и планирано, но снощи ме обхвана някаква паника за няколко минути. Мисля , че е нещо нормално. С първото дете ми беше много трудно. Не искам да си помислям с това как ще е. Но връщане назад няма  Simple Smile

# 602
И при нас не е по случайност, а си планувано и искано и все пак нещо ме хващат лудите май  Crazy

# 603
Имам предложение - да спрем да говорим за това ужасно гадене, защото само докато пиша и чета за него и ми става лошо. Предлагам всяка вместо да се жалва (като мен) да се похвали, когато то изчезне, за да има някакъв лъч надежда и за останалите или благородна завист Rolling Eyes

Понеже видях, че някой беше споменал и  аз съм при д-р Кълвачева във Вита. Зълва ми ражда при нея преди 3 месеца и останахме много доволни всички, въпреки че тя тръгна да си ражда нормално, но накрая се наложи секцио по спешност.

Благодаря на момичето за даденото име на лекарство, аз не издържах вчера и си взех Деган, но сега ще си купя това.

# 604
Пете Т, ето аз последните няколко дни нямам гадене, но болките ниско долу са си тук и като че ли нямат намерение да си ходят.

Аз малко се опасявам, че тази и поне следващите една или две темички ще ги пълним с кофтито симптоми на така желаните бременности, но също така и с трепетите от развитието на нашите точици в пухкави бебчета на финала. Аз имам първа среща с точицата си на 25.11. и много се надявам да мога да чуя сърчицето.

Аз мисля да се следя в Св. София при д-р Мазнейкова.

# 605
Снощи толкова силно ме болеше коремът, че през 5 мин. тичах до WC да видя дали няма да имам кървене, но слава богу мина  ooooh! Вече бях решила, че това е краят  Sad

Оправяйте се бързо и дано скоро всички се похвалим с бодър дух и липса на оплаквания  Grinning

# 606
Ей,минавам да ви видя и напомням: само ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ  Kissing Heart

# 607
Ей,минавам да ви видя и напомням: само ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ  Kissing Heart

хехехе и в този дух последния половин час попълвах онлайн дневниче за бременноста и някак си неусетно го адресирах към бъдещото човече, а се бях настроила да изчакам прегледа в края на месеца Embarassed

но сега съм едно глуповато ухилена и не съжалявам, даже напротив  Hug

# 608
Ох, и аз имам мн силни болки ниско в корема. И сякаш ми опъва около пъпа. С първото не беше така . През 5 минути съм в тоалетната и се чувствам подута като балон. Как ще я карам до края не знам. И следващия месец ми предстои дълго пътуване. Как няма да ме хващат лудите?

# 609
  • Ispania
Добре дошли в отбора зна4и hahaha, ве4е няма да сьм само аз като плашило из кьщата.
На мен ми се струва нормално да си споделяме на кой колко му е зле Joy, все пак и това ще мине. Някой ден Rolling Eyes.

Днес бяхме на рожден ден на едната ми племенница, сготвили хората ориз(пяеля), е аз както не понасям никакви морски сьщества, само като льхна на разни скариди или там каквото се слага вьтре и направо за малко Embarassed...
А свекьрва ми ме гледа странно и се подсмихва тайни4ко Laughing , направи даже един коментар малко странен свьрзан с бременност, но ние се направихме на не 4ули Mr. Green. Докато не мина през ехографа другата седмица, никакво казване Laughing. но пьк в деня в който видя 4е вси4ко е наред, на вси4ки ще кажа.

# 610
Добро утро - Ето нещо за събуждане

Ох и аз чакам прегледа утре и нямам търпение да кажа на двете си най-близки приятелки.
Мъжа ми е против да казваме до 3 месец - зареди предният ни лош опит, но за тях двете мисля да направя изключение- така или иначе недай си боже ако нещо стане пак на тях ще се обадя да си поплача, като миналият път .

Ох аз днес се събудих в чудно настроение напук на гадното време навън и лекарската ми забрана за разходки и движение ( тези 2 седмици ми се видяха 2 месеца).

# 611
Здравейте, момичета....
аз също не се включвам в разговора ви, защото не само че не ми се гади, ами и нищо не усещам...
ако не ме боляха гърдите от време на време и не бях минала прегледа при АГ преди два дни щях да си помисля, че просто много ми закъснява....това безсимптомие започва мн да ме притеснява...Sad
Едва ли е нормално....искам този път да си го износя и да си го гушна на края!  Cry
Имам един най-вероятно тъп въпрос, но не съм сигурна и за това ми е се иска да ви попитам....ще се радвам някой да ми отговори....
На прегледа видяхме сакчето и една голяма черна точка...Simple Smile предполагам ми се видя голяма защото мн пъти беше увеличил....но въпроса ми е тази черна точка ли е ембриончето или вътре в нея трябва да се появи друга бяла или и аз незнам вече....въпроса ми е свързан по-скоро с притеснението ми от кухо яйце и може ли ако я има тази точка да има и кухо яйце?! Всъщност неразбрах тази точица ли е плода? Sad Извинявам се за тъпия въпрос, ама и АГ нищо не ми обясни., а честно казано не помня от мин година...то тогава май видяхме направо ембрионче....незнам..  bouquet

# 612
Нелита видели сте околоплодното сакче, а тепърва предстои да видите сърчицето. Бъди позитивна и не го мисли убедена съм, че всичко ще е наред и на края ще гушкаш едно пухкаво човече  Hug

# 613
Нелита видели сте околоплодното сакче, а тепърва предстои да видите сърчицето. Бъди позитивна и не го мисли убедена съм, че всичко ще е наред и на края ще гушкаш едно пухкаво човече  Hug

Благодаря ти alek_stz, но какво е всъщност тази черна точка не разбрах....мн ме е яд така, като на момента на прегледа не се сещам да питам,.....ама като съм погълтана от емоциии в него момент не мога да мисля.... Simple Smile Моля ви някой да ми каже ембриончето ли е тази точка или тепърва вътре в нея трябва да се види ...?!

# 614
Ембриона е в тази черна точка, но все още е прекалено миниатюрен за да може да се види така, че тепърва ще расте и ще става все по видим Simple Smile кога ще го видиш зависи от това кога те викат на преглед отново  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт