Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 910
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
И аз се записвам малко със закъснение но исках да съм сигурна.На прегледа изненадата беше че са две винаги съм мечтала за близнаци и незнам как е станало от моя страна един вуйчо има.Доктора каза че двете се развиват еднакво едното по принцип изоставало дано и така да е за напред ,термин не ми каза но по мои изчисления 9-11 ще е.Много ми е притеснено как ще се справям първа бременост ми е и ще са две ще ми трябва повече помощ от колкото мислех.Aз вече не ми е лошо предната седмица все ми се гадеше от всичко имах и повръщане липса на апетит само слънчогледови семки хапвах.замалко да забравя лека бременост на всички   bouquet

# 631
Здравейте, момичета. И аз се включвам леко плахо в отбора. Последно ми доиде на 11.10 - по календара термина ми е на 18.07 . Днес ходехме на преглед и си има сакче , където трябва си е и казаха, че съм в 5 седмица и един ден Simple Smile термин 26.07. Следващият преглед е на 1.12 и тогава трябва да видим ембрионче и да чуем съчицето.
малко ми се вие свят,боли ме коремчето и ми е уморено. Скоро ще ми трябват и нов сутиен еи така са #Shocked, та не мога да се оплача

# 632
Здравейте, момичета. И аз се включвам леко плахо в отбора. Последно ми доиде на 11.10 - по календара термина ми е на 18.07 . Днес ходехме на преглед и си има сакче , където трябва си е и казаха, че съм в 5 седмица и един ден Simple Smile термин 26.07. Следващият преглед е на 1.12 и тогава трябва да видим ембрионче и да чуем съчицето.
малко ми се вие свят,боли ме коремчето и ми е уморено. Скоро ще ми трябват и нов сутиен еи така са #Shocked, та не мога да се оплача
Интересно, защо така се разминават термина по календар и на ултразвук? Кой трябва да е по-точен? Rolling Eyes

# 633
Според мен по ултразвук, защото по календар се изчислява на база стандартен цикъл 28 дни с вулация на 14 ден, но кога реално е била овулацията и кога е станало оплождането няма как да знаеш освен ако не ги следиш.

# 634
Първо ми е и бях толкова нетърпелива да видя, че всичко е наред, че може и грешно да съм разбрала. Сега като си правих лентичка, 5 седмица отговаря точно на 18.07, но пък на снимката на точицата пише 26.07. То да си расте здраво пък другото
лека нощ от мен и сладки сънища, докато не ни тежат коремчетата    sleepuu въпреки, че мен сън не ме хваща

# 635
супер съм притеснена... първия път нямах никакви проблеми,а сега ми се вие и свят и болките... а и още не съм казала на шефа си и не знам как ще го приеме и още повече се притеснявам и само си вредя...  Cry

# 636
  • Sofia
Здравейте момичета, аз... се чудя дали да се запиша при вас.. макар и мноооого плахо... сега ще ви кажа защо: последната ми менструация беше на 17.10, днес ми се пада 31ви ден...все още не ми е дошло... последните 6 месеца ми идва в интервал 28-31 дни. Направих днес тест сутринта... имах бледа втор чертичка. Много сме щастливи с ММ, нооо е доста раничко. Мисля да си направя тест след 3 дни отново. Вие какво ще ми предложите?

# 637
Здравейте момичета, аз... се чудя дали да се запиша при вас.. макар и мноооого плахо... сега ще ви кажа защо: последната ми менструация беше на 17.10, днес ми се пада 31ви ден...все още не ми е дошло... последните 6 месеца ми идва в интервал 28-31 дни. Направих днес тест сутринта... имах бледа втор чертичка. Много сме щастливи с ММ, нооо е доста раничко. Мисля да си направя тест след 3 дни отново. Вие какво ще ми предложите?
Здравей nadiamm ! Добре дошла при нас  Hug
Според мен изчакай да минат 48 часа от този тест и пусни следващия за да си 100% сигурна. Аз обаче си мисля, че втората ти чертичка ще бъде доста алена Wink Успех и тихичко честито  Hug

# 638
  • Sofia
Здравей nadiamm ! Добре дошла при нас  Hug
Според мен изчакай да минат 48 часа от този тест и пусни следващия за да си 100% сигурна. Аз обаче си мисля, че втората ти чертичка ще бъде доста алена Wink Успех и тихичко честито  Hug
Smehuranka, много ти благодаря за топлото просрещане. Да със сигурност ще изчакам до вторник, сряда и ще направя втори тест. Simple Smile А иначе сега само ще ви се радвам и ще се надявам и при нас чудото да е станало.  bouquet

# 639
супер съм притеснена... първия път нямах никакви проблеми,а сега ми се вие и свят и болките... а и още не съм казала на шефа си и не знам как ще го приеме и още повече се притеснявам и само си вредя...  Cry

Това с шефа и мен ми беше много голям проблем. Очаквах много негативна реакция, но се оказа, че напразно съм страдала, защото не ми каза нищо лошо /е, не беше щастлив разбира се/, но като цяло мина що-годе добре.Не ми се мисли от сега обаче дали ще ми пази мястото.  ooooh!

# 640
Добро утро - и прекрасна седмица на растящи бебоци.
Темата кога да кажем на шефа е доста сложна - много зависи що за човек е и какво място заемате в компанията- аз лично смятама обаче че е добре да се изчака поне до 10-та седмица - да мине така нареченият рисков период. Аз поне така направих с първото - а сега слава богу нямам този проблем защото сама съм си шеф Simple Smile

# 641
Еха колко много ставаме юлските майки  Hug
Аз да се похваля вече не ми е така лошо по цял ден само някъде към 15 часа но ме държи 2-3 часа и после всичко е ОК. Забелязах че сутрин като стана го няма гаденето и отвращението от храна сега веднага търся нещо да хапна. Тази сутрин обаче изядох едно парче пица и като ми се повдигна и хайде  Sick  Болки в стомаха нямам защото аз вземам 3х2 но-шпа. На 20-ти сме на преглед за сърчице и направо нямам търпение вече......

# 642
Добро утро,момичета!   bouquet
В края на седмицата трябва да отида за втория си преглед,за да чуем вече сърчице. Искам да попитам тези от вас,които са минали вече, кога се прави картона?
А водите ли татковците с вас?

Успешна седмица на всички  Peace

# 643
  • Бургас
Добро утро,момичета!   bouquet
В края на седмицата трябва да отида за втория си преглед,за да чуем вече сърчице. Искам да попитам тези от вас,които са минали вече, кога се прави картона?
А водите ли татковците с вас?

Успешна седмица на всички  Peace

Здравейте момичета и първо добре дошли на новите юлски мами!
  При втория преглед доктора ми каза че след като всичко е наред и имаме сърдечна дейност във втория месец ще направим картон. т.е. моя втори преглед беше на 11.11 а сега на 29.11 ме викат за картон и изследвания.
  Моят съпруг все още е доста шашнат и неможе да осъзнае какво става (така си мисля аз) Много го искахме това дете. Непрекъснато се интересува как съми ме глези, разпитва с подробности, но досега не е поискал да види снимката на бебо  Simple Smile, а аз пък си трая и не у я показвам.
  Не е имал възможността да присъства на преглед, защото е на работа, но на 29ти ще бъде в отпуск, а и тогава е неговия рожден ден  и мисля без да му казвам направо да дойде с мен в кабинета и доктора да му покаже бебчо. Много ми е любопитно каква ще е реакцията му  newsm12

# 644
diyana_mihova завиждам ти благородно за мъжа  Wink Моят се държи все едно не съм бременна, изобщо не се сеща за някои неща, чак му се дразня и все трябва да го подсещам в какво положение съм  Close
Искам да попитам момичето с онези хапчета за гадене, имат ли ефект?
Аз вече на два пъти пих Деган, защото започнах и да повръщам (вечер преди лягане)  ooooh! но не знам до колко не е вреден. Утре съм на първия си преглед най-сетне и ще попитам.

Общи условия

Активация на акаунт