Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
-
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
Сънливостта и болките в гърдите могат да варират при всяка бременна жена. Важно е да си почивате повече и да се консултирате с лекар, ако имате някакви притеснения. Болките в гърдите могат да бъдат различни по сила, продължителност и местоположение, но са често срещани и нормални по време на бременност.
-
Какви са препоръките за приема на лекарства по време на бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността и как да се справим с тях?
, тези дни не можех да се включа, че имах доста работа, но ви четях.На мен също не ми става лошо, само сутрин малко ми се гади, но болките...... ле ле
Миналата седмица като бях на преглед доктора каза, че е нормално. Забелязах, че и температура вдигам /37гр./ , но в рамките на 30 мин. някъде пада - отново било нормално. Аз малко се обърках, на 12.11 бяхме при доктор по здравна каса, викна ни след 2 седмици. Кога обаче да отида и при частния доктор? На мен ми се иска всеки ден да ходя да виждам, че всичко е наред и да наблюдавам
.
, колкото и бледа да е , мърдане няма

Миналата година, една друга колежка излезе по майчинство и повече не се върна.