Есенна КАНАДскА малко преди зимата ;-)

• 45 186
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Jennie Благодаря ти ,трогната съм . Ще се радвам да се видим и дано към април, май имаме път към Онтарио и Ниагара/Торонто WinkHug
Дано Мишел е по добре вече и да се наслади на разходката с приятелки утре . Приятно прекарване на всички   bouquet
Това ,което забелязвам ,е че в британската ни тема ,с малки изключения,  няма такава топлота , желание за взаимопомощ и  съпричастност както тук .Не мога да не съпоставя и да не направя паралел, когато е така очеваден факта.  Hug
Have fun !  bouquet

# 61
  • Монреал
Оки доки смоки, айде да си стиснем  ръцете тогава за парк Жари - на детския кът, в случай на дъжд - МкДо  Grinning

Приятен ден на всички и до скив  Mr. Green

Fiflyasha, звучи като добър план, дано се оправдаят очакванията ви.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 16:04 от Тарилилей

# 62
fiflyasha, дано да минава бързо остатъка от процедурата и дано наистина се оправдаят очакванията ви и да ви хареса Канада. Ще споделиш ли какво ви насочи към Отава/Гатино - май доста хора сега се насочват натам, само ми е любопитно  Embarassed

Като човек, който е кандидатствал и е бил одобрен по програмата за имиграция на Квебек се чувствам задължена да се заселя именно в тази провинция.  Simple SmileЕдновременно с това, обаче, английският ми е водещият език и го владея далеч по-добре от френския. Предвид това, шансовете ми за реализация са много по-добри в англоговоряща среда. Говоря и френски, но ще мине много време, докато го докарам до нивото си на английски.
Мъжът ми, пък, е с водещ език френски. Затова избрахме този вариант - така всеки от нас може да си работи в подходящата за него провинция, образно казано. Засега ни се струва удачен - ще видим. Thinking

добре дошла Hug
Ако имате нужда от информация да се ориентирате в региона, ще се радвам да помогна. Пиши ми лс

# 63
Благодаря!

# 64
Здравейте и от мен  Simple Smile
Едно предложение за другият уикенд - изложба на орхидеи. Англофонското орхидеено дружество в Монреал (ECOS - Eastern Canada Orchid Society) организира ежегодното си шоу на 19 и 20 октомври в хотел Еspresso, адрес - 1005 Guy, Montreal. Един добър повод за среща с красотата, екзотиката и невероятната изобретателност на природата.  Simple Smile Има също и базар, може да си купите саксийки, кори, добавки, торове и т.н. каквото ви е необходимо за отглеждането на орхидеите.

Скрит текст:
за повече информация:
http://www.ecosorchids.ca/show.html

п.с. надявам се не нарушавам правилата на форума Embarassed

# 65
  • Лавал-Пловдив
Оки доки смоки, айде да си стиснем  ръцете тогава за парк Жари - на детския кът, в случай на дъжд - МкДо  Grinning

ОК Жари, а в колко часа?

# 66
  • Монреал

11.30  Simple Smile

# 67
Много неприятно това време!  Sad
Къде е вчерашният разкошен ден! Беше просто приказно.  Heart Eyes

Има ли отказали се от срещата? И при това време направо в Макдоналдс ли?

# 68
  • Лавал-Пловдив
Според мен направо там, няма смисъл децата да се мокрят на парка. Става въпрос за Мкдо на метро Кастелньо, нали?

# 69
Давайте направо да се разберем за Макдоналдс, много ще е мокро иначе...само кажете наистина координати, кой Макдоналдс?
А мъже ще има ли? Ако има и други, ние ще дойдем пълен комплект

# 70
https://foursquare.com/v/mcdonalds/4db8d5b34b22a2fe44e6465c

Аз за този МкД си мисля?  Ако греша - дайте координати.
Моят мъж няма да дойде че има друга задачка.

# 71
  • Лавал-Пловдив
Същият Макдо е на метро Кастелньо има голям паркинг отпред. Аз ще съм без мъж, само с деца.

# 72
  • Монреал
Ок в Макдоналдс тогава - аз също ще съм сама с децата - може и по-рано да сме там, че се побъркаха тук диванетата и питат за парк  Laughing

# 73
Форумът се оправи и вече мога да пиша.
Не знам кой ще ме прочете, де.
Ние отпадаме.

# 74
Ето ме и мен.
За жалост чак сега имах време да отворя форума и се оказа, че съм пропуснала уговорката, срещата и въобще ... а си бях в къщи цял ден.
Вчера отскочихме до Квебек. Вече трета година подред ходим там през есента. Любимият ми сезон в Канада в любимият ми град  Simple Smile ... старият град с калдъръмените улички е една малка Европа напълни ми се душата Simple Smile
Успешна седмица на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт