SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • # супернатурална #
Добро утро!

Heart Eyes

# 526

добро утро. Готова ли е закуската Joy

# 527
Добро да е  Hug

# 528

добро утро. Готова ли е закуската Joy
Палачинки стават ли Flutter ?

# 529
50 TV Series' Best and Worst Episodes of 2013
Our picks, with excerpts from day-after TV recaps or other EW coverage for each selection

43/50

Supernatural
Best Episode: ''Sacrifice'' (season 8, episode 23, shown)
Sandra Gonzalez: ''This season of Supernatural was frequently referred to as season 'GR8,' so Wednesday's finale had a lot to live up to. So how'd it do? Two words: Holy crap.''

Worst Episode: ''Remember the Titans'' (season 8, episode 16)
Sandra Gonzalez: ''Supernatural has always been great with developing strong, revealing parallels between the boys' own lives and the weird things they encounter every week, whether the victim or the monster.''

Съгласна съм с избора за най-добър епизод и не съвсем с този за най-лош. Ако гледам само излъчените през 2013, по-малко добрите за мен епизоди са избраният плюс 8.15 и 8.18. От целия сезон (и може би дори от целия сериал Crazy ) обаче вечен """фаворит""" ще ми е 8.04 'Bitten' Twisted Evil .

# 530
И аз съм съгласна за най-добрия епизод.Наистина 8.15 и 8.16 не бяха особено добри епизоди, но пък ми хареса епизод 8.18.Беше ми забавно да видя взаимоотношенията на братята с новото поколение ловци.

2 нови клипчета от Аш.
Първото е лека уинчест пародия на онази реч на Дийн в 9.08.
https://www.youtube.com/watch?v=mCMrC3AmHpI
https://www.youtube.com/watch?v=-_wQrkR2dyQ

Жалко, че Дженсън загуби пак от Иън гласувавето, но пък тази година само с един глас за разлика от предишната, където с 21.

# 531
В imdb попаднах на нещо като кратки описания на епизоди 9.10 и 9.11.Изненадах се, че сега ги намирам.Попринцип по-късно излизат, а и не съм ги срещнала в други сайтове.
Скрит текст:
S9, Ep10
Jan. 14, 2014 Road Trip
Dean sets off to try and get Gadreel cast out of Sam, but Castiel tells him the only way to do that is to ask for Crowley's help. Will Crowley be able to save Sam? Will he double-cross the Winchesters in retaliation for his imprisonment or is he be willing to help?
Скрит текст:
First Born S9, Ep11
Jan. 21, 2014 First Born
While looking for an item to help the recovery of Sam, Dean and Castiel come across a case involving a monster kidnapping first born children. Meanwhile, Crowley looks up the aid of an old friend named Cain to help fight Abaddon and her forces.

http://www.imdb.com/title/tt0460681/episodes

Ето и още една статия
ENTERTAINMENT WEEKLY: So, is Kevin’s death going to stick?

JEREMY CARVER: I know it’s going to hurt. And it’s with a heavy heart that we say goodbye to Kevin. With any luck, being Supernatural, there will be a way to perhaps see him sometime down the line, but it’s with a very heavy heart that we see Kevin be murdered.

At the end of the episode, Gadreel takes off in Sam’s body. So are we going to see Sam’s body and Dean go their separate ways?

That’s a little tricky in that we have people on different paths. We’ve got Sam who’s being possessed and essentially taken over by Gadreel, an angel who’s done this horrible thing. And we’re going to reveal that Gadreel is more complex than we even may have presented him now….I think we’re going to see Gadreel put through his pieces a bit mmre by Metatron in terms of going down a dark path.

I think Jared has done a wonderful job playing the role and I think the real fun thing we find in episode nine that Jared hasn’t just been playing two roles, he has, in essence, been playing three. So that’s a lot of fun to see this other side come out as well. And Jensen has done a wonderful job playing against this. So that’s really what driving the mythology of the boys when we come back.

http://www.spoilertv.com/2013/12/supernatural-season-9-latest-from-ew.html

# 532
Страхотни клипчета, Джен, благодаря   bouquet , че ги сподели. На първото се хилих като зеленчук през цялото време, а на 0:39 мин. директно изцвилих hahaha . Второто пък ми напълни душата с цялостното си настроение и послание Heart Eyes .

Описанията в imdb.com наистина не са официални, направо са си фенски творения Crazy . Наскоро форумите забръмчаха от пуснат там слух, че ще видим отново Гавраил/Трикстъра, та се наложи Роби Томпсън да внесе яснота: https://twitter.com/rthompson1138/status/410102768896978945 .

PS. Използвам, че си тук, за да ти кажа, че [засега] няма да бъде издавана книга (Official Companion Book) за осми сезон. Жалко, исках да прочета и нея. А и списанията спряха Confused ...
Мисля да се наградя с 'Fangasm: Supernatural Fangirls'.

Първата книга на авторките ме поизмъчи, дотолкова, че не мога да я разкажа, но интервютата с каста и екипа бяха много интересни.  

# 533
Много са яки,Джен  Hug

# 534
Късметлийка, за десетина дена отметна и двамата Crossing Arms

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 17:44 от Impala

# 535
към цялото интервю с Джереми Карвър от поста на Джен. Съдържа анализ на сезона дотук и леееки спойлери за това какво ни очаква във втората половина.

Моето мнение:
частта за Дийн - Имало е и преди аналогични ситуации - когато единият брат прави всичко по силите си, за да спаси другия - и винаги ми е харесвало. Интересно ще ми е и сега, стига да не прекаляват с драмата. Нека да не става твърде бързо, нека е трудно, но не и лигаво. Радвам се, че смъртта на Кевин ще мине бързо в графата "one more nightmare".
частта за Гадрийл - Съгласна съм и нямам търпение Peace !
свързаната с горното част за играта на Джаред - Ето това истински ме радва Heart Eyes от самото начало на сезона.
частта за новите и стари образи, които ще видим - Писала съм и преди, когато е излизала информация по време на снимките: за Гарт съм съгласна, забавлява ме, The Ghostfacers - не, измъчват ме Confused . Колкото до задълбаването доста навътре в митологията - сценаристите имат често... ъмм... да речем интересни интерпретации Laughing . Ми, хубаво, нека. Правя разлика между сериал и научно-популярните предавания. И последно, за линията с Книжовниците - досега са били представяни, или поне на мен са ми изглеждали, като смотльовци, вероятно за контраст, заради мнението, че "Hunters are apes." Казано честно не са ми особено интересни, предпочитам да гледам как момчетата използват наследството им.

# 536
Време е за коледни песни :

― Christmas Carol: Spn S9 ―

jingle bells angels fell sammy went away
kevin’s dead and dean’s alone
this is not okay

To: The writers of Supernatural: From: The fandom.

Jingle Bell,
What the hell?
We can’t believe our eyes!
Every time the show gets good, someone fucking dies!

Hold that bell!
What the hell,
Are we gonna do now?
Supernatural won’t be the same
Without our Osric Chau!

# 537
https://twitter.com/mishacollins/statuses/414839866623393792
travel schedules made it so @jarpad & Jensen couldn't be at the SPN holiday party. Without them there was no cheer...

Supernatural Crew Holiday Party Season 9

# 538
Колко много се забавляват на партито. JoyЖалко, че Дж2 ги няма.

Имената на следващите четири епизода.
Episode 9.13 - The Purge (previously called "Let The Fat One In")
Episode 9.14 - Captives (previously called "Old Friends")
Episode 9.15 - Blade Runners (previously called "Back in Black")
Episode 9.16 will be called "Thinman"

http://www.spoilertv.com/2013/12/supernatual-episode-913-to-916-titles.html

Интересно ревю на сезона досега.Доста е дълго, затова го слагам само като линк.
http://www.spoilertv.com/2013/12/supernatural-season-9-so-far-gripe.html

# 539
Прочетох внимателно ревюто и мога да напиша доста коментари, но не ми се занимава Grinning . Поздравления за авторката, че не предлага обичайното мрънкане Tired , а добре обоснована критика. Абсолютно съм съгласна за няколко основни и много важни неща:
- искам обратно Сам такъв, какъвто го познаваме и обичаме
- искам по-важен за историята Дийн
- искам братята заедно, да работят в екип, да променят хода на събитията, а не те да минават покрай тях, като фон.
Надявам се втората половина на сезона да ни даде именно това. Във всеки има известно количество пълнеж и бускуване. И въпреки всичко Сезон 9 дотук ми харесва Crossing Arms .

Готова съм със следващата тема и се отдавам на заслужена ваканция. Имам начин да разбера, ако тази случайно привърши.
Весели празници от нас Hug !

Общи условия

Активация на акаунт