Звездни компромати - 186 част

• 62 086
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
  • София
видях я оня ден в мола на стамболийски. беше се барнала с една бяла ризка, на която копчетата според мен всеки момент щяха да се спраскат bombs,  и дънки. абе добре. обаче физиономията й - ОМГ - не я ли заболяват лицевите мускули, за да си държи така устата нацупена и да поддържа този сладострастен поглед... bishop

# 481
Венета Харизанова наистина ли е на 28?  Shocked

# 482
Венета Харизанова наистина ли е на 28?  Shocked
Не ми се вярва Thinking

# 483
  • София
Да, но преди 4-5 години Mr. Green

# 484
И аз не повярхвах.  Mr. Green

Цитат
Веднага последваха множество коментари, както от мъже, така и от жени за хубавата визия на Харизанова, пишат от Lifetyle.bg Само преди няколко дни Венета отпразнува рождения си ден и стана на 28 години.

# 485
 Не е на 28.

# 486
Майка на Кали известна ли е?Изключително ми е позната тази жена.Каква е?С какво се занимава Thinking

На кой майката? Дай линк.  Peace

Даваха я сега по Гала,не знам как да дам от предаването някакъв стоп-кадър Peace

# 487
Майка на Кали известна ли е?Изключително ми е позната тази жена.Каква е?С какво се занимава Thinking

На кой майката? Дай линк.  Peace

Даваха я сега по Гала,не знам как да дам от предаването някакъв стоп-кадър Peace

Ааа, ясно. Аз мислех, че си чела статия за нея.  Peace

# 488
  • София-Младост

На кой майката? Дай линк.  Peace

Ааа, ясно. Аз мислех, че си чела статия за нея.  Peace
Ето я на снимка:
http://signal.bg/uploads/photos_more/201210/path_2154.jpg

# 489
# 490
  • София
Кимката била свалила около 11,5 килограма с диетата на Аткинс

Е нема такъв Г*З  ooooh!

# 491
Ууооу, огромен е  ooooh! ooooh!

# 492
# 493
Кимката била свалила около 11,5 килограма с диетата на Аткинс

Е нема такъв Г*З  ooooh!

Хахаха, разсмяхте ме с глас.  hahaha hahaha hahaha Сама си се смея, ей откъде го вадят това самочувствие бе?

# 494
Имаше един виц за Джей Ло. Когато я пита ли грижи ли се задника си, тя отговорила, че не, защото той е достатъчно голям, за да се грижи сам за себе си. Задника на Ким спокойно може да се погрижи не само за себе си, но и за още някой.

Общи условия

Активация на акаунт