Звездни компромати - 186 част

• 63 714
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Поне си признава Grinning

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_101929083
Скрит текст:
Прочулата се като съблазнителка в „Острова на изкушението“ и с голата си изява като репортерка в „Пуснете водата“ Калина Паскалева разкрива тайните на родния елит с дебютната си книга „Дневникът на една курва“.
и в предната тема и тук да попитам- автобиографична ли е?
хахаха едва ли  Peace но самото заглавие на там подвежда  Crazy

Аз и от статията останах с впечатление,че пише от нейно име Rolling Eyes

# 76
  • София
За мен е точно автобиография, то и заглавието й такова

Мен друго ме вълнува от известно време - по какъв начин Алисия си коригира зъбите, не се е появявала с брекети  newsm78
преди и сега

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 10:00 от iren7

# 77
Попаднах на Това , сетих се за книгата на онзи бездарен островянин и се замислих, в България само такива отрепки ли ще пишат занапред ? Някакъв непрокопсаник на 41г и една непреуспяла мутреса под 30 г, решили да ни осветляват за някакви неща, които грам не ни интересуват.

Sick Sick Sick

ooooh! Kой ги издава тези неща , тези подобия на литеретурни произведения  ooooh!

Меко казано съм потресена!  Sick Ейй, толкова кадърен народ не може и няма възможност да бъде забелязан. Тази каква е та книга е издала? Пфууу /може пък да греша, да се окаже литературен шедьовър/.
А пък за Тоца но комент, като я видя по тв и превключвам. Нямам нищо против жената, хубаво има си мъж, работа, възможности, ама айде мерси от постоянното и присъствие на екрана. Ми безинтересна е вече.
П

# 78
Игра ли се мача Поветкин-Кличко?

# 79
Игра ли се мача Поветкин-Кличко?

Да, на 5 октомври беше. Кличко победи.

# 80

Мен друго ме вълнува от известно време - по какъв начин Алисия си коригира зъбите, не се е появявала с брекети  newsm78
преди и сега

Фасети вероятно, защото иначе са й прави и това е най-лесния и щадящ метод. На мен на фасети ми приличат.

# 81
За мен е точно автобиография, то и заглавието й такова

преди и сега

Металокерамика предполагам

# 82
Кой ще сложи на такива зъби като нейните металокерамика  Shocked Това трябва да е бил някой много луд ортопед.

# 83
# 84
И аз си мисля, че са фасети на Алисия, не че много им разбирам.
За Калина да кажа - на днешно време кой не издава книги? Че аз имам няколко познати дето пишат и издават, че и продават, какво остава за 'курви' като Калина, която разполага с пикантни подробности, някакви.

# 85
# 86
Алисия е с фасети.

# 87
Не съм съгласна. Всеки пише, но не на всеки му издават книгите. Е, има и графомани, които намират пари сами да си ги издадат, но случаят на Калина не е такъв.

# 88
Кой ще сложи на такива зъби като нейните металокерамика  Shocked Това трябва да е бил някой много луд ортопед.
Много се надявам да не й е правил ортопед зъбите  Laughing

# 89

Общи условия

Активация на акаунт