Звездни компромати - 186 част

• 62 414
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
  bouquet

# 62

Сандра Бълок, доколкото аз я разпознавам?

# 63
  • в 1001-та нощ
Познайте кой ще се изповядва при Венета  Mr. Green

# 64
Познайте кой ще се изповядва при Венета  Mr. Green

Точно и аз гледах рекламата.  Joy

# 65
Тоца? Grinning
Преди няколко дни беше и в Комисията Павлов. Няма да пропусне и при Венета да разкаже за 3-тата сватба.
В таза тема видя ли "Познайте..." и веднага се сещам за Тоци.

# 66
мерси за темата

# 67
# 68
  • Варна
повръща ми се от Тоца  Sick

# 69
  • Tам през Атлантическия океан
Попаднах на Това , сетих се за книгата на онзи бездарен островянин и се замислих, в България само такива отрепки ли ще пишат занапред ? Някакъв непрокопсаник на 41г и една непреуспяла мутреса под 30 г, решили да ни осветляват за някакви неща, които грам не ни интересуват.

Sick Sick Sick

ooooh! Kой ги издава тези неща , тези подобия на литеретурни произведения  ooooh!

# 70
  • в 1001-та нощ
Тоца? Grinning
Преди няколко дни беше и в Комисията Павлов. Няма да пропусне и при Венета да разкаже за 3-тата сватба.
В таза тема видя ли "Познайте..." и веднага се сещам за Тоци.

м, да  Mr. Green впечатлих се, че се чувства момиче, а не жена  newsm78 Rolling Eyes както го беше казала и НЛ  Sick

# 71
Първите предавания за сезона на Горещо наистина ми бяха интересни... Но миналия път - едни и същи интервюта на баба Ванга, то и вече няма как да се покаже нещо ново, лека й пръст. Тази събота пак нумероложката Стефка и Антония Петрова... Имам чувството, че наистина повтаря едно и също и тия предавания съм ги гледала вече. Само на мен ли ми липсва креативност, пък рейтингите нека й говорят? Иначе добре си ги саморекламира - колко ще са култови и уникални.. Thinking

А Антония Петрова дали не си плаща за гостуванията?  Thinking Иде на почивка и хоп обикаля предаванията да разкаже, омъжи се и хоп същото...и все по едни и същи предавания ходи. newsm78

# 72
Поне си признава Grinning

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_101929083
Скрит текст:
Прочулата се като съблазнителка в „Острова на изкушението“ и с голата си изява като репортерка в „Пуснете водата“ Калина Паскалева разкрива тайните на родния елит с дебютната си книга „Дневникът на една курва“.

# 73

Скрит текст:
Прочулата се като съблазнителка в „Острова на изкушението“ и с голата си изява като репортерка в „Пуснете водата“ Калина Паскалева разкрива тайните на родния елит с дебютната си книга „Дневникът на една курва“.
и в предната тема и тук да попитам- автобиографична ли е?

# 74

Скрит текст:
и в предната тема и тук да попитам- автобиографична ли е?

Joy Joy Joy оправи деня ми  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт