Звездни компромати - 186 част

• 62 145
  • 782
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Виоленца-те всички снимки са потресаващи. #Crazy Жалко е как красиви жени са се обезобразили по този начин.

# 47
# 48
  • София
Иванка Тръмп е страхотна, такава класа излъчва.

# 49
  • София
Виоленца-те всички снимки са потресаващи. #Crazy Жалко е как красиви жени са се обезобразили по този начин.

Тук направо имам чувството, че част от кожата е мъртва.Затова се потресох толкова Simple Smile

# 50
Записвам се на 3та с един въпрос.
Кога е термина на Гуен Стефани и знае ли се вече дали е момиче? Знам, изписа се доста, че това било опит за дъщеричка, ама успешен ли е?

# 51
  • София
  bouquet Благодаря !

# 52
Записвам се на 3та с един въпрос.
Кога е термина на Гуен Стефани и знае ли се вече дали е момиче? Знам, изписа се доста, че това било опит за дъщеричка, ама успешен ли е?

Не знам дали е успешен, но и го пожелавам от сърце. И аз имам двама сина, и също си мечтая за момиченце  Heart Eyes

Използвам и да кажа, че гледах предаването на НЛ и ми се стори доста приятно. Справя се добре това момиче и очевидно му върви в живота  Wink

# 53
  • София
Благодаря за темата   bouquet
Всички снимки преди-след пластика от линка са ужасни, не разбирам защо са си го причинили?! Явно има нещо вярно в теорията за пристрастяване към пластичната хирургия  Confused

# 54
  • в 1001-та нощ

аз тотално ги обърквам тези футболни щерки, мислех, че актьорът ходи със Славея  Crazy

# 55
# 56
Попаднах на Това , сетих се за книгата на онзи бездарен островянин и се замислих, в България само такива отрепки ли ще пишат занапред ? Някакъв непрокопсаник на 41г и една непреуспяла мутреса под 30 г, решили да ни осветляват за някакви неща, които грам не ни интересуват.

# 57
# 58
  • Русе/София

Изпъвала ли си е лицето при д-р Енчев
коя е?

# 59
Попаднах на Това , сетих се за книгата на онзи бездарен островянин и се замислих, в България само такива отрепки ли ще пишат занапред ? Някакъв непрокопсаник на 41г и една непреуспяла мутреса под 30 г, решили да ни осветляват за някакви неща, които грам не ни интересуват.

Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт