Електронни четци-XI

• 53 122
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • UK
Вземи си една ТАКАВА джаджа и всичко ще е окей Simple Smile Няма нужда да купуваш ново зарядно.
Благодаря, че ме светна Simple Smile Такова имам.  Laughing

# 331
  • Свищов
Последния път, когато заредих Киндъла от контакта, издържа има-няма седмица. След това го заредих от компютъра и откала 5 седмици. Четенето е еднакво - вечер около час-2, рядко през уикенда още 2-3 часа. Времето за зареждане ми е почти еднакво - около 3 часа през компютъра и около 2 и половина през контакта. Не знам каква е логиката, но факта си е факт. Даже се бях уплашила, че се е прецакала батерията, щом държи толкова малко.

# 332
Виждам в Продавалника Kindle Paperwhite от новото поколение от 2013 за 240лв с Амазон кутийки. Предполагам, че това са реплики от китайските сайтове, но не съм сигурна доколко са читави.
Това трябва да са оригинални Киндели, а не реплики. Хората ги поръчват и после си развиват търговия, не е необходимо да са ментета, у нас по магазините цената е достатъчно раздута, та да се вредят.
От къде ти хрумна изобщо това с репликата Wink? Не съм чувала да има менте четци.
Не знам, не съм сигурна... Простете невежата  Crazy  Аз не съм никак навътре нито с техниката, нито с китайските сайтове, но понеже виждам, че от там се поръчват реплики, затова и предположих, че не са от най-истинските, макар че вече по-голяма част от всичката техника се произвежда там. Продължавам да ви чета тази вечер   bouquet

# 333
 Моя Киндъл не е зареждан все още от амазон.де. Дойде с малко батерия и покрай качването на книги му се качи малко. Не е мръднала батерията.

# 334
  • UK
А докато зареждам Нук в контакта, може ли да се чете на него? Защото май през компютъра не може или аз не съм разбрала как.

# 335
 Предполагам, че не  по- различно от при Киндъл. Като е в компютъра трябва да с "eject" - не устройството, за да се ползва.  Става от иконката долу  "Safely Remove Hardware"- както се вади например флашка безопасно. 

# 336
Много странно - вчера постнах тук линк към продавача в Ибей дето продава Нук с подсветка за 45 паунда и изведнъж за 1 ден всичко му се изкупи, добре че успях да се вредя  Laughing В историята на продажбите за днес има няколко купувача с по 20-30 бройки закупени.
А има ли други сайтове освен Читанка с безплатни книги?

# 337
 Има и такава тема- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=743435.0

Mailbooks е много добра програма също- има инфо в темата.  Peace И честито за четеца!

# 338
  • Пловдив
Моя Киндъл не е зареждан все още от амазон.де. Дойде с малко батерия и покрай качването на книги му се качи малко. Не е мръднала батерията.
Хубаво е при нов четец първото зареждане на батерията да е поне 10-12 часа, независимо че лампичката ще е светнала в зелено много по-рано. Пишеше го някъде в упътването Peace

# 339
  • Ямбол
....
А има ли други сайтове освен Читанка с безплатни книги?
Има и други, но само в читанка форматите са приятни за четене.
Аз поне нямам нерви да чета сканове минати през разпознаваща програма и некоригирани.

# 340
  • UK
Предполагам, че не  по- различно от при Киндъл. Като е в компютъра трябва да с "eject" - не устройството, за да се ползва.  Става от иконката долу  "Safely Remove Hardware"- както се вади например флашка безопасно. 
Не става така, има един надпис, който си стои на екрана и цялото меню продължава да ми е неактивно, докато не извадя кабела от компютъра.
Аз каквото не намеря в Читанка, чета на английски, пиша книгата, автора и download и тегля каквото намеря по всякакви измислени чужди сайтове. Не търся в един или два конкретни. 

# 341
Приемате ли нови попълнения да ви тормозят с въпроси? Благодарение на помощта на  nat_tab    bouquet от днес съм горд собственик на Nook simple touch glowligh.

# 342
  • София
Приемате ли нови попълнения да ви тормозят с въпроси? Благодарение на помощта на  nat_tab    bouquet от днес съм горд собственик на Nook simple touch glowligh.

Супер! Радвам се, че поне на един съм помогнала, мнооооого книжки да прочетеш с него  Hug

На въпроси, не знам дали мога да отговарям, че ползвам 3 функции на кръст, но ако мога ще помагам.

# 343
Дайте съвет моля- Nook Simple Touch Glowlight  или Kindle -a за 49Е от немския Амазон?

Сравнявам двата заради цената, която е горе-долу аналогична. 

Запознах се с ревютата и на двата, както и с характеристиките им, но моля, притежателите на такива да кажат от първа ръка "+" и "-". Вече има някакво мнение, но все пак ще се радвам да споделите.

Благодаря Ви предварително.
  bouquet

# 344
 Много повече харесвам Kindle. Ако е нужна подсветка- тогава Нуук-а.

Още не ми е "зареждан" Киндъла. Ще го заредя за цяла вечер като му дойде времето. Просто докато качвах книгите му се е добавила една чертичка някъде, не мога да преценя. Надявам се не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт