Електронни четци-XI

• 54 182
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Pipi_  програмата е ABBYY PDF Transformer 2.0.0.982
потърси я с гугъл има и безплатна версия

Благодаря ти!   bouquet

# 526
  • София
Иначе тази петица май не е много популярна. То е същото като Киндъл 4. Каквото и да е, Киндълите са добри машинки.

Знам какво е чувството. Е, сега ще видиш как се чете по много и навсякъде.
Иначе тази петица май не е много популярна. То е същото като Киндъл 4. Каквото и да е, Киндълите са добри машинки.

Значи някаква странна п(е)тица съм взела  Joy
А къде пише точно какъв е? Така беше записан в обявата, но може и да е 4...

Няма Киндъл 5 Peace Това си е Kindle 4 New или просто второ издание на четворката с подобрен контраст на екрана, корпуса вече е черен и има минимални промени по софтуера.  Grinning

Този кой се води?
http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0#tech?tag=bgma-20

Има ли подобрения при контраста? Мисля да си поръчам един  Thinking

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 22:45 от hakama

# 527
  • София
Точно за този модел става дума  Peace.

# 528
  • Сред мелниците
Пак да  попитам - има ли разлика в качеството на екрана между Nook Simple touch и Kindle WLAN http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0#tech
Има ли настройка през колко страници да се опреснява екрана (на Нука е само през 5стр...)
Има ли ограничение при поръчка от амазон (2-3 броя)?

Много ли е трудно изваждането на цитати с не-тъч?

Много е досадно, каквото  и да било, което включва използването на клавиатурата на Киндъл.
В това отношение Нуук е просто несравним.
Но по отношение на четимостта , фона, контрастта, Киндъла е много по-добър. А като добавиш и опресняването , което както сама казваш при Киндъл е на всяка стр, а на Нуук се замазва екрана от старите незаличени букви...просто предимствата при ЧЕТЕНЕ са ясни.

Аз лично, тъй като ползвам Киндъл само за четене на книги, ако реша да маркирам нещо - става лесно, не пиша коментари или нещо   друго и така на практика  Киндъл намирам че е много по-полезен.

Но признавам че когато понякога ползвам Нуук- а, удобството на тъч- а ми доставя удоволствие. Но пък, обаче, сигурно защото не съм свикнала, по погрешка разлиствам като пипна екрана и ми е гадно.

# 529
  • София
Виждали ли сте някъде калъфче за Киндъл 4, което обаче да не е от кожа. Иска ми се да си взема нещо пак със затваряне с магнити, да е някакъв свеж цвят и да не е много скъпо Simple Smile

# 530
В ибей и Продавалник се намират малко по-цветни калъфи, но не знам дали цената ще те устройва. Последно време доста коментираме и саморъчно направените калъфи, та ако имаш малко свободно време спокойно може да си направиш един в желан от теб цвят.

# 531
Този кой се води?

и аз този си поръчах от амазон. чакам да дойде, дано вчера са го качили на камиона гъбковците.  Crazy

# 532
  • София
Пак да  попитам - има ли разлика в качеството на екрана между Nook Simple touch и Kindle WLAN http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0#tech
Има ли настройка през колко страници да се опреснява екрана (на Нука е само през 5стр...)
Има ли ограничение при поръчка от амазон (2-3 броя)?

Много ли е трудно изваждането на цитати с не-тъч?

Много е досадно, каквото  и да било, което включва използването на клавиатурата на Киндъл.
В това отношение Нуук е просто несравним.
Но по отношение на четимостта , фона, контрастта, Киндъла е много по-добър. А като добавиш и опресняването , което както сама казваш при Киндъл е на всяка стр, а на Нуук се замазва екрана от старите незаличени букви...просто предимствата при ЧЕТЕНЕ са ясни.

Аз лично, тъй като ползвам Киндъл само за четене на книги, ако реша да маркирам нещо - става лесно, не пиша коментари или нещо   друго и така на практика  Киндъл намирам че е много по-полезен.

Но признавам че когато понякога ползвам Нуук- а, удобството на тъч- а ми доставя удоволствие. Но пък, обаче, сигурно защото не съм свикнала, по погрешка разлиствам като пипна екрана и ми е гадно.

Благодаря, това ме интересуваше, все пак ще го видя и на живо, от друга страна дизайна на киндъла м ерадва в пъти повече, а и е по-лек, паметта също е по-голяма, но основно качеството на екрана ми трябва, а нука се опреснява на 5стр ако не се лъжа

# 533
 Черния Киндъл е подобрен Киндъл 4 (сивия). На мен и цвета много повече ми хареса. И моят е от amazon.de . Пристигна за около 2 седмици. Наистина е много удобен и много приятно се чете на него. Досадно е с клавиатурата като трябва да се работи, но това ми се наложи само при регистрирането и при правенето на колекции. Отметката се слага много лесно с бутона Меню и квадратното копче. Не ми се налага да използвам клавиатурата.

# 534
Ще умра от яд. Тия мързеливци от Спиди 2 дни не ми доставят Нукито и на никой телефон не мога да се свържа с който и да е от фирмата. Няма никаква информация, какво се случва с пратката ми освен, че е в куриер. Толкова съм им набрала, че утре ако дойде куриера ще му се карам, а ако не дойде отивам в първия офис и правя скандал. За пореден път си късам нервите с некомпетентния им персонал и повече с тях няма да работя. А аз от вълнение почти не съм спала. Заредила съм книжки, които чакат Нукито а то не идва.

Извинявайте ако съм ви досадила!

# 535
  • София
wafi, накарай изпращача да ти даде номер на товарителницата, за да си провериш в сайта на Спиди какво е положението.

# 536
Ще умра от яд. Тия мързеливци от Спиди 2 дни не ми доставят Нукито и на никой телефон не мога да се свържа с който и да е от фирмата. Няма никаква информация, какво се случва с пратката ми освен, че е в куриер. Толкова съм им набрала, че утре ако дойде куриера ще му се карам, а ако не дойде отивам в първия офис и правя скандал. За пореден път си късам нервите с некомпетентния им персонал и повече с тях няма да работя. А аз от вълнение почти не съм спала. Заредила съм книжки, които чакат Нукито а то не идва.

Извинявайте ако съм ви досадила!
аз сега като поръчвах избрах еконт, вярно по скъпо е, но и на мен не ми се занимава със спиди. офиса им е в началото на нашата улица, всеки ден сигурно по 5 пъти минават покрай нас и когато трябваше да ми доставят пратка, не можаха да намерят адреса.  Laughing

# 537
Този кой се води?

и аз този си поръчах от амазон. чакам да дойде, дано вчера са го качили на камиона гъбковците.  Crazy
Чрез сайт ли си го поръчахте или директно от амазон.

# 538
Вени***  знам и имам номера но пише, че пратката е в куриера. Знаех си да си посоча Еконт но се полакомих от ниската цена на доствката.

# 539
  • София
Вени***  знам и имам номера но пише, че пратката е в куриера. Знаех си да си посоча Еконт но се полакомих от ниската цена на доствката.
Ей сега и в други теми коментирахме, че пощите и куриерските служби са затрупани, а още време има до Коледа.
Не се ядосвай, въпреки че напълно ми е ясно с какво нетърпение чакаш  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт