Електронни четци-XI

• 53 363
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Проблема, е че мъж ми е голяма гадина и не спира да ме дразни, че няма да ми го доставят, че е изчезнал и др. глупости. А на мен малко и трябва. Преди малко излезе, че в 21:12 часа е приета пратката от куриер/служите. Какво трябва да значи това?

# 541
  • София
wafi напоследък Спиди имат сериозни проблеми - имали много пратки през декември и обслужването е кошмарно  #2gunfire #Cussing out - ние в работата ми от години работим с тях и такова чудо като сега не е било. Аз също разбирам нетърпенито ти - спомням си и аз как го чаках. Стискам палци утре дасе похвалиш Hug

# 542
Благодаря ви за успокоението и извинявайте, че ви занимавам с глупости.  Hug

# 543
Някой да знае, колко приблизително е живота на батерията на един електронен четец? newsm78
Дали има практика да се заменя с нова?

# 544
Някой да знае, колко приблизително е живота на батерията на един електронен четец? newsm78
Дали има практика да се заменя с нова?
Аз съм с Киндъл 3, миля че даваха към 1500 зареждания. Аз моя го зареждам горе-долу на 3 седмици, значи около 20 пъти на година. Все пак ако по някаква причина се издъни батерията съм виждала да продават отделно.

# 545
По принцип има сервизи, които предлагат подобни услуги, но като им знам цените за всеки ще е по-добре да си вземе направо чисто нов четец ... ooooh!

# 546
  • София
За всички, които се чудят дали да си купят Киндел или Нук. Имам Киндел от години и може би това повлия на решението ми. Пуснах новия Нук в продавалник и реших да взема Киндел-а с подсветката, заключението ми е, че ако парите не са ви проблем, по-добре Киндел.

# 547
  • Пловдив
По въпроса с батериите, аз да питам тези, които имат четец по-дълго. Случвало ли ви се е батерията да замръзне от студа (като при телефоните) и да откаже да работи за малко, докато се аклиматизира?
Дано да ме разбрахте  Blush

# 548
Аз съм с четец от месец-два и все още не съм имала подобен проблем, но помня, че в предни теми се коментираше този проблем. Явно е напълно нормално четеца да забие при по-ниски температури Simple Smile

# 549
  • UK
Стасита, аз съм се оплаквала по-рано, постоянно ми се случва откакто се е застудило, надявах се, че ще мога да чета сутрин в градския, не става, докато заведа дребния на ясла и чакам трамвая, вадя го вътре на топло, въобще даже не тръгва. Вече не си правя труд да го размъквам навсякъде с мен, когато не мога да чета никъде в движение. Телефоните са ми по-стари модели и не са ми забивали никога зимата.

# 550
Като заговорихте за батериите - има ли някаква особеност при първоначалното ползване. Нали при телефоните имаше нещо там да се разреди до последно и т.н. newsm78

# 551
Аз имам Киндъл 3 от няколко години и го нося навсякъде с мен. Чета без проблем в градски, по принцип го разнасям в чантата в калъфче и не успява да "замръзне" според мен  Mr. Green. Като цяло много рядко ми се е случвало да забие заради студа.

# 552
Като заговорихте за батериите - има ли някаква особеност при първоначалното ползване. Нали при телефоните имаше нещо там да се разреди до последно и т.н. newsm78
Имам Nook и в инструкцията му пишеше, да се зареди батерията на 100 % преди първото ползване.

# 553

Аз съм с Киндъл 3, миля че даваха към 1500 зареждания. Аз моя го зареждам горе-долу на 3 седмици, значи около 20 пъти на година. Все пак ако по някаква причина се издъни батерията съм виждала да продават отделно.

По принцип има сервизи, които предлагат подобни услуги, но като им знам цените за всеки ще е по-добре да си вземе направо чисто нов четец ... ooooh!

Благодаря за инфото!   bouquet

Започнах да се чудя по въпроса, защото четецът ми по едно време не искаше да стартира(не е от разпространените модели на пазара и е сравнително нов).
По принцип се отваряше с продължително натискане на бутона, но този път изобщо не реагира. Само черен екран. Сложих го да се зарежда, може би се е изтощил или нещо подобно, но пак същото.
После се сетих да го свържа с компютъра и незнайно как се включи. Мислех си, че е нещо от батерията. Знам ли, а и времето беше топло тогава.  Rolling Eyes
От тогава не ми е правил проблем.

По въпроса с батериите, аз да питам тези, които имат четец по-дълго. Случвало ли ви се е батерията да замръзне от студа (като при телефоните) и да откаже да работи за малко, докато се аклиматизира?
Дано да ме разбрахте  Blush

# 554
  • Берковица
Момичета,от половин час съм собственик на Nook Simple Touch но не мога да се оправя,някой може ли да ми изпрати инструкции на български език?Донесоха ми го от Америка и няма упътване на български език, В какъв формат трябва да са свалените книжки,Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт