Електронни четци-XI

• 53 025
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Обяснявам за последно и дано най накрая вдянете! Обяснявам защо в МОЯ случай по ми е удобно с таблет а не четец! Така че човек трябва да си направи добре сметката за да не се окаже с четец, таблет и телефон в чантата! Аз също бях луднала да си купувам киндъл, но след като го разгледах и видях, че няма да ми върши достатъчно работа и се отказах. За хора, които ползват четеца само за удоволствие е ОК , но когато го ползваш професионално, определено не стига.

# 616
           Хубаво де, защо тогава не си пишеш в темата за таблети, а не в тази за ел. четци?

# 617
Ами приеми че споделям опит, който може да не е полезен за теб, но пък може да помогне на някой друг. В крайна сметка всеки има различни нужди Wink

# 618
Трой, наистина ли мислиш, че досега не сме чували що е то таблет?

# 619
Поредната която не може да чете и анализира написаното, но пише в тема за четци Simple Smile явно не сте чували след като ми казват, че един телефон чиято батерия издържа половин ден ще ми свърши същата работа като таблетна Wink

# 620
  • Ямбол
Трой, разбрахме те. Ти си по изгодните материали.
Остави ни нас тук заблудените да си хвърляме парите за качество.

# 621
Четецът е книга. Разбира се, че на повечето от нас не върши работа в професиите ни. Хартиените книги в библиотеките ви също, но предполагам не сте спрели да ги пазарувате.
Въобще не виждам какво общо имат тези неща  Rolling Eyes само такива, свързани с професиите ли купувате?
Достатъчно си натоварваме очите през компютри и таблети, остана и докато четем книги да ги скапваме. Пробвах, не е като да не съм. В началото даже го препоръчвах, но с времето все повече ме боляха очите, затова разреждах четенето. Но си зависи и колко чете човек, ако е за 20-30 мин., вероятно не е проблем.

Иначе на мен таблетът не ми е удобен за работа, ако проверя някой мейл, това е. Детето го ползва за игри, нищо повече.

# 622
Хайде и аз да всея раздор в темата  Sunglasses
Заплюла съм си промоционалния киндъл от немския амазон само за четене на книги. За скайп с родата и браузване планирам покупка на таблет  Crazy

# 623
Taзи сутрин май има нещо Simple Smile Лилянке и ти се обърка Wink залагам на практичноста без да е за сметка на качеството Wink
 Поне от 2 години си чета дори вестниците на телефона, а след таблета не купувам никакви книги на хартиен носител. Предполагам че и с четеца има опция за търсене на дадена дума/изречение така че за мен това е повече от идеално и ми пести страшно много време .

# 624
  • София
Taзи сутрин май има нещо Simple Smile Лилянке и ти се обърка Wink залагам на практичноста без да е за сметка на качеството Wink

Troy, спрете се! Престанете да обиждате! След като толкава хора Ви казват, че не мислят като Вас поне си сдържайте тона.
След като за Вас е важна практичността чудесно, но ни оставете нас останалите да се грижим и за здравето си.
Пиша го като човек притежаващ и ползващ четец, лаптоп и таблет.

Съжалявам за нахлуването

# 625
Хайде да не подскачаме като ощипани! От кога различното мнение е обида?

# 626
  • София
Не можете да четет или просто не разбирате български ?
Самоцитирам се, барем прочетете и осмислите написаното!

Цитирам Ви "барем прочетете и осмислите написаното"

Не подскачам като ощипана. Имам достатъчно опит и мога да реша, кое е добро за моето здраве и кое предпочитам да спестя - покупката на четец или главоболие и проблеми с очите. Всеки сам решава за себе си, но никой в тази тема не налага мнението си толкова агресивно.

# 627
пууу, как можах да се подведа и да взема прост четец за книги, а пък е трябвало таблет - има толкова много функции, почти като компютър. нищо, че от сутринта когато си отворя очите, до вечерта когато ги затворя все съм на комп, нищо че очите ми горят все едно са заляти с киселина, нищо че имам достатъчно модерен тел, който да е със същите функции като таблет, само че по малък... е па вие всички за едни очи ли сте тука... те хората и очила 10 диоптъра ще ви направят и ще станете ей така #Shocked .... да не говорим че за свестен таблет, трябва да се изръсиш поне още 100-200лв, то тез функциите да не са без пари....

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 628
Хайде да не подскачаме като ощипани! От кога различното мнение е обида?

Не е обида, просто е все едно да влезеш в темата за котките и да кажеш на стопаните им - за какво са ви тези котки, вземете си куче  Simple Smile

# 629
Проблем с очите и главоболие съм имала, когато чета продължително време с лещи. През останалото време, всичко е наред.  Peace
Таблетът, който имах преди време и то на цената на четеца, не ми беше много удобен за четене, определено. Заради осветляването, самата манипулация по отваряне, разлистване и зуумване. Изморяваше очите и без лещи. Може би се дължи на точно този таблет, нямам идея.
Сега четецът ми е с е-инк и е идеален за четене. Не ми пречи, че дори няма осветление, клавиатура или wi-fi,  последното само би ме разсеяло.

Всичко зависи според личните нужди на човек, щом му трябва 3 в 1 и щом му върши идеално работа, не виждам проблем. И без това в последно време са на мода големите чанти, които позволяват да се поберат едновременно голям таблет и четец, че и лаптоп.  Simple Smile  Като бонус ще тренираш и някоя мускулна група.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт