Електронни четци-XI

• 53 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
wafi, чакам с нетърпение да се похвалиш Hug
Джия, задръж си пръста върху думата, която искаш и тя ще се маркира. С маркирането на цитат се прави същото - маркираш първата дума, а след това просто плъзваш пръст до края на цитата Peace

# 676
Става само маркирането на дума. Тоест като маркирам думата и приплъзна пръста, предишната дума се отмаркирва и се маркира следваща и т.н.  Confused

# 677
Пробвай като сложиш пръст върху втората чертичка (нали думата се огражда от две прави чертички) и я плъзнеш Simple Smile Опитай няколко пъти. Аз лично първите сигурно 20 пъти едвам успявах да се оправя докато свикна Embarassed

Едит: Като маркираш думата си вдигни пръста и след това го плъзни надолу Simple Smile Ако го поставиш на дисплея, маркираш думата и веднага плъзнеш се получава това, което описваш.
Ама как го обясних и аз ooooh! Дано ме разбереш!

# 678
Стана  Hug Много ти благодаря. Колко хубави цитати съм изпуснала  ooooh! А само трябваше да попитам тук  Hug

# 679
А цитатите после къде ги запазвате? Embarassed

# 680
Цитирам едно мнение от темата за Амазон:

Знам, че не е по темата точно, но преди време се коментираха намалени киндъли. Ето тук http://www.thehut.com/ereaders/kindle-4-with-wi-fi-manufacturer- … urb/10613260.html има на добра цена с безплатна доставка до БГ.

Извинявам се, ако е постван линка вече.

# 681
Да питам и аз - видях няколко пъти въпрос, но не и отговор, може и да съм пропуснала, че доста теми има, а аз съм още начинаеща  Blush
Мога ли да виждам страници, а не %-ти при Киндъл 4-5? Не че ми е проблем, просто да си знам  Simple Smile

# 682
Блaходaря ви   bouquet. Определено ще побързaм с поръчеaнето. A дa ми кaжете кaк стaвa поръчкaтa чрез сaйтa нa гaбко.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=752259.0
Благодаря   bouquet

# 683
  • Ямбол
Да питам и аз - видях няколко пъти въпрос, но не и отговор, може и да съм пропуснала, че доста теми има, а аз съм още начинаеща  Blush
Мога ли да виждам страници, а не %-ти при Киндъл 4-5? Не че ми е проблем, просто да си знам  Simple Smile

Ето какво ми отговориха:

Може ли на Киндъл 3 вместо проценти да бъдат страници?
Ако разбереш дали може, моля да споделиш и тук.
Иначе страниците се виждат само, когато се натисне бутон Меню.

Има плъгин Count Pages в Калибре. На мен ми се появяват и страници и проценти, но наистина трябва да се натисне бутон Меню.

# 684
Мерси!
Ти успя ли да го направиш?
Ще дам на мъжа ми задача да го проучи, че хич не са ми ясни тези неща...

# 685
  • Ямбол
Мерси!
Ти успя ли да го направиш?
Ще дам на мъжа ми задача да го проучи, че хич не са ми ясни тези неща...
Не съм опитвала. Преди време пробвах друг плъгин за създаване на колекции през Калибре. Нещо не можах да се справя, въпреки милите подробни обяснения и затова не се хващам изобщо.

Нали си наясно, че страниците няма да са оригиналните от книгата, а киндълски. Аз киндълските си ги виждам с кликване върху Меню. Иначе преди все смятах до коя страница съм по процентите, ама вече свикнах и не ми прави впечатление. Само, понеже все нещо трябва да смятам, си смятам колко киндълки страници ми е един процент. Crazy

# 686
Нали си наясно, че страниците няма да са оригиналните от книгата, а киндълски.
И при промяна на големината шрифта или полетата се променят. С процентите добиваш по вярна представа, според мен.

# 687
Нали си наясно, че страниците няма да са оригиналните от книгата, а киндълски...

Да, да Simple Smile
Ще пробвам с меню.
Благодаря   bouquet

# 688
  • Свищов
А аз най-добре се ориентирам по времето, оставащо за прочитане на главата/книгата.

# 689
Моля, помагайте! Киндълът ми нещо не иска да зарежда. Първият път, когато го заредих през кабела за компа нямах проблем, докато се зареждаше можех да чета. Сега директно ми се изключи, появи ми се на екрана празна батерия със знак за зареждане. В момента е включен кабела в лап топа, лампата свети жълто, но лап топа ми го разпознава като нещо, което не може да бъде отворено. Какво да правя?

Общи условия

Активация на акаунт