За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 39

• 34 216
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
Изкарвам ги и двамата редовно, стига да не вали и да няма силен вятър. Баткото го изкарах за първи път на истинска разходка около първия месец, защото времето беше много лошо, а малката на около седмица.

# 106
  • Шумен
На разходка на почти месец в края на септември беше страхотна есен Simple Smile Преди това за минутки на терасата на завет, че се бяха заредили едни ветровити дни и не ми харесваха.

# 107
На около седмица с количката обикалях.На 20 дена го качих в колата и ходихме до село.И понеже в къщи вси
чки сме по ходенето та повечето време и сега сме вън

# 108
  • Варна
Като беше на 20 дни го изведох за първи път. Беше 7-ми февруари и около 12-градусов слънчев ден Simple Smile Разхождахме се 2 часа. В нашия град не можем да чакаме да спре да духа за да изведем децата и им се налага да свикват от малки. Слагаш найлона и готово.

Anntoaneta, Симеон го прави това брррр, но не е нон-стоп и не дразни. Не го прави с храна в устата...ще му омръзне все някога.

# 109
Магика, Maybelline мерси!

Днес сутринта забелязах няколко бели точици, явно зъбите ни излизат и това е било неговото неразположение.
 За извеждането и ние на разходка към 20 я ден, иначе на терасата за по няколко минути и по-рано, февруарско бебе е.

# 110
И ние отново сме в къщи, първо 4 дни на градина, една седмица в къщи, и пак 3 дни на градина и в къщи.

Но е много странно, вдига три пъти т 39, това по-миналия петък, в събота и неделя само по един път 38, и толкова, гърло, уши и гърди чисти, суха кашлица и сополи, като постепенно кашлицата стана влажна и отшумя до тази събота и неделя.
И днес сутринта пак т 38 , хъркащо носле, като гърди, уши и гърло са чисти.
А лекарката каза, че ако пак вдига т, да почваме зинат.

Какво да направим, поне пкк ли да пуснем, и от нея нещо ще се види ли?Не е ли много силен зинат за такива леки симптоми?

# 111
Пуснете ПКК, Зинат не бих дала при липса на клиника.

# 112
  • София
ако не слагаш нищо в носа с пкк пусни и носен секрет, зинат в момента не виждам смисъл.

# 113
Зината е заради Т, предполага се че има инфекция. Много време вдига Т, по добре направи изследвания, секрет от носа, очаквай бактерия.... почти всички ходещи на ясла или градина минават презз това. Не ми се мисли декември какво ни очаква.  Praynig и при всички случаи ако има бактерия пак се пие Антибиотик . ooooh!

# 114
  • София
ако има бактерия в носа, зависи каква и колко е, в повечето случаи не се пие аб, а се прилага локален такъв.

То не е точно да вдига Т, от събота до четвъртък не е имало  нищо. АБ ако се изписва по предположение за развитие на бактерия е ако вдига над Т 38 поне 4 последователни дни....

# 115
Имам нужда от съвет.
Дъщеря ми е болна вече 10 дни. Миналия четвъртък срещу петък вдигна 39,3, в петък на доктор, освен сополи нямаше други симптоми, затова ни изписаха осцинококцинум. В събота почна разстройство, температурата не падаше под 38. В понеделнинк я водих пак на лекар - изписа й изопринозин и капки за нос. Във вторник свали температурата, в сряда пак 38,7, пак я водих на доктор, изписа й капки за уши. До петък продължи ту да вдига ту да сваля, но никога под 37,8 и в петък вече й изписаха антибиотик. Не ни дадоха талон за секрети, затова в събота сутринта я заведохме за секрети от носа и гърлото, преди това бяхме пуснали стерилна и обикновена урина и в суматохата напълно забравихме за кръвта. Урината с нормални показатели, без бактериален растеж, секретите още не са готови.
Вчера нямаше температура и нощес изведнъж пак 39,7. Панадола я свали до към 38,3, но днес слеобяд пак вдигна 39,7 и аз вече съвсем се панирах. В момента има 38,1, а вече трети ден пие антибиотик, който явно не действа на заболяването.
И почвам да се чудя аз, нашият лекар ли не може да разбере какво й има, че да я лекува правилно, на косъм бях да тръгна към спешното, обаче днес пак сме с разстройство и съм наясно, че директно ще ни приберат в болницата.
Почвам да премислям какво заболяване може да доведе до толкова продължителна температура и така висока.
Детето ми до сега не е боледувало повече от 3 до 5 дни и никога не е вдигала така високи температури, освен когато имаше уринална инфекция.
Освен секретите в носа и гърлото, може ли да се направят допълнителни изследвания, които да подпомогнат диагностицирането.
Имам нужда от повече мнения и съвети, които утре да обсъдя с лекаря й, който явно спи.
Предния път като имаше уринална инфекция - аз бях човекът, който се досети за нея, а той отсече грипче  ooooh!

И ако нощес ми вдигне повече от 39,8 в коя болница е най-добре да я заведа в София?

# 116
  • в огледалото на живота
Имам нужда от съвет.
Дъщеря ми е болна вече 10 дни. Миналия четвъртък срещу петък вдигна 39,3, в петък на доктор, освен сополи нямаше други симптоми, затова ни изписаха осцинококцинум. В събота почна разстройство, температурата не падаше под 38. В понеделнинк я водих пак на лекар - изписа й изопринозин и капки за нос. Във вторник свали температурата, в сряда пак 38,7, пак я водих на доктор, изписа й капки за уши. До петък продължи ту да вдига ту да сваля, но никога под 37,8 и в петък вече й изписаха антибиотик. Не ни дадоха талон за секрети, затова в събота сутринта я заведохме за секрети от носа и гърлото, преди това бяхме пуснали стерилна и обикновена урина и в суматохата напълно забравихме за кръвта. Урината с нормални показатели, без бактериален растеж, секретите още не са готови.
Вчера нямаше температура и нощес изведнъж пак 39,7. Панадола я свали до към 38,3, но днес слеобяд пак вдигна 39,7 и аз вече съвсем се панирах. В момента има 38,1, а вече трети ден пие антибиотик, който явно не действа на заболяването.
И почвам да се чудя аз, нашият лекар ли не може да разбере какво й има, че да я лекува правилно, на косъм бях да тръгна към спешното, обаче днес пак сме с разстройство и съм наясно, че директно ще ни приберат в болницата.
Почвам да премислям какво заболяване може да доведе до толкова продължителна температура и така висока.
Детето ми до сега не е боледувало повече от 3 до 5 дни и никога не е вдигала така високи температури, освен когато имаше уринална инфекция.
Освен секретите в носа и гърлото, може ли да се направят допълнителни изследвания, които да подпомогнат диагностицирането.
Имам нужда от повече мнения и съвети, които утре да обсъдя с лекаря й, който явно спи.
Предния път като имаше уринална инфекция - аз бях човекът, който се досети за нея, а той отсече грипче  ooooh!

И ако нощес ми вдигне повече от 39,8 в коя болница е най-добре да я заведа в София?
Ако сте слагали капки и успоредно сте пуснали носни секрети,не очаквай реални резултати.
Микробиология се прави при поне 3 дена чист нос;т.е да няма нищо слагано.

Не мога да помогна с болница за София,нека се включат други момичета.
Дано овладеете бързо проблема Hug

# 117
Не, капките много бързо ги спрях с намерението да й пуснем секрет от носа.
Имам притеснения относно секрета от гърлото, тъй като тя все още пие мляко и си го пийна 5-6 часа сутринта, а после спа до към 10 и в 11 я заведохме да й вземат секретите, но от сутрешното мляко до тогава повече нищо не й е минавало през устата  Sad

# 118
  • София

Тук са най-добрите - Специализирана болница за активно лечение по детски болести http://www.detskabolnica.com/
Намира се точно до Центъра по хигиена, първата сграда откъм светофара.  
Дано не се налага, де  Praynig

# 119
  • София
аз бих завела в инфекциозна, ако нещо....
 а секретите преди аб ли дадохте, ако е по време на прием надали ще покажат коректно каква е картината? На ушите какво им има? Минаха ли?

Общи условия

Активация на акаунт