Отговори
# 30
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зизо, отговорила съм ти на едно питане в старата тема.
Тука само слагам по-хубава песен на Джихан Окан (нашия г-н Орхан) като петъчен поздрав за всички диспансеризирани - Още един шанс. Grinning  Wink

# 31
  • София
Ади бе ревло номер 3,подпухнали ли сте,щот моите очи са като на трансформиращ се вампир  ooooh!

Joy аа неее   ooooh! чак така не са ама снощи до 5 часа неможах да заспя  ooooh! то се въртех, въртех поревах си още малко и най-накрая съм заспала  ooooh!
Йо Hug  Heart Eyes Hug то с рев най-лесно се заспива  Peace

Ели Heart Eyes Hug Hug да човек понякога има нужда да си поплаче малко   Wink е нащо не беше малко, щот кат гледам колко работа сме му отворили на Чепиков  Joy Joy Joy Joy

# 32
  • В света на мечтите... ❤
Дани  Hug Heart Eyes Hug първо вампирясва сега и слънчаса  Hug Hug Hug
Мани,мани сега ако не си видяла слънчасал вампир с тен,мога да се представя  Joy  Hug  Hug  Hug

# 33
  • У дома :)
Дани  Hug Heart Eyes Hug първо вампирясва сега и слънчаса  Hug Hug Hug
Мани,мани сега ако не си видяла слънчасал вампир с тен,мога да се представя  Joy  Hug  Hug  Hug
Туй много яко слънчасал вампир с тен   Joy Joy Joy Joy

# 34
  • София
Дании  Heart Eyes Hug Hug Hug

Айде аз отивам да  prostor 1dishes newsm79  ooooh! после ще наминааа, а днес няма ПО нали  newsm78 че и без това няма да съм вкъщи  Rolling Eyes

# 35
# 36
  • У Диспансера ...♥♥♥
То изгледахме сериите ,хванахме тен ,и си дойдохме с мръсна газ  Joy Joy Joy
Йо,абе мани и тука с връзки,тя Джейн даже няма и да бяга като нас,ами зорлен ще  се спъва  Mr. Green

# 37
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Проф, обясних ти се в любов в старата тема. Laughing Мерси отново.    bouquet

Джено, да те предупредя, че в другата тема влизаш на 1-ва стр. като Нарцис. Laughing
Да н съ изненадаш кат съ видиш/// Mr. Green

# 38
# 39
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,тоя от къде го взе,не съм сигурна,ама май е мой ,когато не ги надписвах  newsm78
Браво,Гъбке-ревла номер 2,да ме изместиш и вече сложи най-личните си колажи нали,ееее ама пълен нарцис си обаче  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

# 40

Джено, да те предупредя, че в другата тема влизаш на 1-ва стр. като Нарцис. Laughing

Еее, завидяхте ми и Големия Нарцис ме заплашва  Laughing, ама аз ще се подмазвам  Joy Joy Joy Joy

# 41
Дневниците са страхотни тоя епизод е готин да видим 3-ят епизод.

# 42
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Еее, завидяхте ми и Големия Нарцис ме заплашва  Laughing, ама аз ще се подмазвам  Joy Joy Joy Joy
И да се подмазваш....сметай щИ изтипосам...мой ми се сърдиш Идна вечИр...после щи мине. Mr. Green

# 43
  • В света на мечтите... ❤
Дани  Hug Heart Eyes Hug първо вампирясва сега и слънчаса  Hug Hug Hug
Туй много яко слънчасал вампир с тен  Joy Joy Joy Joy
Смей се,смей се,ама мен още ме боли изгорялото  Mr. Green  Hug

Слънчице,лека работа  Hug  Hug  Hug

Зиз,чек и теб да те нагушкам,да не кажеш,че съм та пропуснала  Hug  Hug  Hug

# 44

И да се подмазваш....сметай щИ изтипосам...мой ми се сърдиш Идна вечИр...после щи мине. Mr. Green
Минавам в нелегалност  smile3519

Общи условия

Активация на акаунт