Лакове за нокти- 83

• 66 872
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
И аз да се разпиша в темата Simple Smile

# 631
Oт днес: Catrice Purple Reign+KA683

Скрит текст:

Mного трудно хващам красотата на Catrice с фотоапарата. Все синее, а в действителност е тъмно лилав.

Суперско Simple Smile на Катрис лаковете хубави ли са ?

# 632
Благодаеря ви момичета!
А незнам дали някой е виждал зимните цветове на Golden rose Rich Color от 101 до 115 номер! имат страшно разминаване от това което се вижда на екрана и в действителност като го получих!
Взех си 115 като ми изглежда на шоколад а наноктите е графитено сиво към черно! Sad

ЧЕрвеният Chanel  е много хубав, но и ноктите са перфктни-по мой вкус!

# 633
  • Бургас
Biancaneve85 лакът е много хубав , доста снимки изгледах негови и на Коледа знае ли човек може да ме чака под елхата  Laughing

# 634
Biancaneve85 лакът е много хубав , доста снимки изгледах негови и на Коледа знае ли човек може да ме чака под елхата  Laughing
Благодаря  bouquet
И на мен ми хареса и на живо вече. Лесно се нанесе, аз слагам винаги по 2 слоя. Много харесвам лаковете на ИСЛ, заради блясъка, гланцирания ефект, който придават на ноктите ми.
За мен цвета има сантиментална стойност. Това е любимият цвят на покойната ми баба (гълъбов цвят) и много исках да го имам Heart Eyes
Дядо Коледа вижда всичко и дано те изненада под елхата Mr. Green

# 635
Я докато чакаш да го намериш под елхата, да взема уикенда да ти го купя/да си го поръчаш директно/ от Сефора и да е там със сигурност. Heart Eyes Hug

# 636
  • София
Oт днес: Catrice Purple Reign+KA683

Скрит текст:

Mного трудно хващам красотата на Catrice с фотоапарата. Все синее, а в действителност е тъмно лилав.

Суперско Simple Smile на Катрис лаковете хубави ли са ?

Enichka, благодаря!   bouquet  
Имат красиви цветове. Задължително отгоре с топ лак, защото връхчетата само с поглед се белят.  Joy Joy Но с топ лак при мен издържа 6-7 дни. Плътни лакове са. При мен покрива и на 1 слой, но аз съм свикнала с 2 слоя.

# 637
  • гр.Добрич
Здравейте момичета. Искам да попитам нещо. Ноктите ми много се делят по върховете, иначе са твърди. Дали Микросела би ми помогнал и ако да, как и колко време да го използвам?

# 638
  • Бургас
densi  Biancaneve85  Hug , да си призная ако почакам още малко и може да не го намеря никъде. Да похваля лимитираните лакове на Манхатън , блясъка е много добър и покритието също, остава да видим и трайност.

# 639
Здравейте, от няколко дни съм много болна и само вкъщи си седя. Постоянно ме връхлитат идеи за промени,  както в гардероба, така и в маникюра... Общо взето в по-голямата част от живота ми.
Налегнала ме е мисълта да сменя фомата на ноктите си. В момента са с такава форма, но малко по-дълги:
Скрит текст:

Искам ето това:
Скрит текст:

Вие как мислите, дали мога да постигна тази форма сама у дома? Макар че дори не зная как

# 640

Stop! Look at me right now*
, на мен показаните ми се виждат прекалено остри. И аз по едно време моите квадратни ги бях заострила, но не чак толкова. Ето как изглеждаха, пробвай първо така, ако не ти харесат ги направи по-остри.  Mr. Green

http://store.picbg.net/pubpic/6E/89/5620656a590f6e89.jpg

# 641
  • Sofia

Хубави са ти били, на мен ми допадат, въпреки че не бих се решила да преправя моите.  Simple Smile

# 642

Хубави са ти били, на мен ми допадат, въпреки че не бих се решила да преправя моите.  Simple Smile

Мерси, и аз много ги харесвах, но просто съм свикнала да са квадратни.  Hug
Е, догодина като имам бебе, искам не искам ще са заоблени.  Laughing

# 643
Момичета, откъде купувате лакове на Зоя? Rolling Eyes

# 644
Повече от месец съм със заострени нокти и съм ги пуснала до неподозирани дължини.  Crazy

От Морията. Peace

Общи условия

Активация на акаунт