За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 479
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания

Много благодаря за информацията. Честно казано не помня много от преди и сега чета наново. Представях си след 5 дни ударно на протеини да направя 3 на ПЗ и 2 на П и така да си карам втори етап докато стигна желаното тегло.

За нищо.  Simple Smile

Как да изберем схемата за втора фаза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

# 61
Здравейте, момичета и Стайко Simple Smile

Добре дошли и на новите момичета и УСПЕХ Simple Smile

Кали_тод, стискаме палци следващият път да е успешен и да знаеш,че ще се случат нещата.
Аз преборих 6 кг и атакувам следващия. Определено сега установих ползите да имаш малко дете вкъщи и да спазваш режима - на 4 часа като се храним, хапвам и аз, може 1 яйце или 1 морков да е, но ръфам и аз Simple Smile Така, че борбата продължава. И аз като Деси, ще дам пълен отчет на месечинката и линийка даже ще си сложа, но засега ще се въздържа Simple Smile

# 62
Цитат на: bigbaba4 в Вт., 15 Окт. 2013, 16:57
Цитат
Сега ще поразмахам пръст и дано се появи онази девойка, дето изпълзява из под камъка, дето си е свила гнезденце  само когато и намирисва на скандал, че нещо темичката стана скучна.  
Joy Joy
bigbaba4 все едно сме си плюли в устата Simple Smile и аз се чудя защо има хора, които хем не искат да спазват правилата,хем искат обществото да се съобразява с тях?Иначе поста който коментираш не можах да прочета,или е изтрит  ,или съм чела по    диагонал  Grinning  
За отчета  вчера необяснима липса на апетит ,даже на сила не можах да хапна нищо,цял ден само вода  и триците с мляко за вечеря, луда работа,а аз съм такъв чревеугодник  по принцип....Тия дни май пак ще страдам от задържане.
Цитат
Не се теглете по няколко пъти на ден, защото през различните части на деня тежим различно и може някой да се обезкуражи. Най-добре е да се теглите сутрин, след баня, тоалетна, с изрязани нокти и изскубани вежди (не се знае от какво ще се смъкне някое грамче)  Mr. Green И всеки път да сте облечени с едно и също, а не някой път да сложите палтото и
Joy хем ми е смешно хем е вярно Simple Smile Казвам ви като човек свикнал цял живот да е по кантарите:
1 едни дънки на 70 килограмов  човек тежат средно 800  грама
2 сутрин след тоалетна и без каквито и да е усилия човек тежи с по 500 гр. по- малко,отколкото вечер преди лягане.
3 жена преди цикъл тежи с до 3 килограма повече без видима причина(задържа течности)
4 гащи и тениска са минимум 300 грама
5 един сутиен може да тежи до 200 грама
6 Мъжки слип около 100 гр.
(това го знам от опит)
А ми е смешно защото на времето на един турнир по джудо ,веницуелка си обръсна главата за да свали 300 грама, ама номера не стана и не можа да участва  Joy

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 00:26 от mamaMiq

# 63
Добро утро, момичета и момче Simple Smile След боледуване 1 седмица и задържане днес най накрая имам минус 1,5гк Simple Smile доволна съм.. станаха почти 2 месеца и почти 10 кг  ( без 500гр )  според калкулатора трябва да сваля още 12 до края на януари, мисля че темповете са ми добри и ще се справя Simple Smile
Утре ще имам гости и мисля да им приготвя от баницата на Анче и се чудя какво още  Thinking
тази баничка не съм я правила до сега , надявам се да стане Simple Smile
Хубав и усмихнат ден на всички и  мнооого минусии  Simple Smile

# 64
  • Плевен
Привет, банда!
Добре дошли на новичките -  Lilian_V и lepidopteria  
МамаМия , голям майтап за 300 грама!  JoyГорката жена - сигурно се е изяла от яд и за косата и за неучастието!
Аз зъдържам теглото и днес. Снощи хапнах към мръвките една шепа червено цвекло, а трябваше да съм на чисти протеини...Изпуснах пак схемата! До момента на вечерята карам чисто П и като седна на масата с домочадието - си боцна някоя салата... Е, то си е за мен!
А за дрешките и кантара - даа, точно това са мерките и теглилките! Аз обаче съм имала разлика от вечерното до сутрешното теглене и до 2 кг!?! Най-често е около 1 кг. Много рядко е минимум 500 грама. Но това няма никакво значение за режима!
Браво, Александра! Важно е, че вече си здравичка! Опечи им пиле ... на гостите и нарежи салата зеле с моркови...или питаш за сладкишчета?!?
Успех на всички! Приятен и режимен ден!

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 10:18 от ArhMih

# 65
  • София
Добро утро красиви  Hug

Днес съм + ,малко е само грамове !
Ама така ще е,поне знам че съм изцяло режимна и всичко ще си дойде на мястото! Търпение му било майката  Grinning
Днес и утре съм П  (не остана) ,та мисля какво да ям вече!

mamaMiq  Joy Joy примерите които си дала,са напълно и точно така хахаха какво ли няма да научим още се питам  hahaha

Аз както имам да свалям още към 35 кг... направо, стъпвам на кантара и гледам на другата страна!И аз не исках да коментирам поста на    азиа_asia ,ама Бабето точно на време се включи! Не може да дойдеш и да заявиш ,че си 70 кила и да кажеш ,не мога да гледам... ние да умираме  Sad

Хубав ден мили и много -  Hug Hug

# 66
Ами искаше ми се нещо "по - така " ама пилето май наистина си е най - добрия вариант пък и баница ще има Simple Smile нямам търпение да видят , че ям баница и слабея  Twisted Evil
За килограмите и азиа мога да кажа само , че  това е коментар на човек които не е бил 100кг... аз преди на сегашните си 76кг също не се харесвах , а сега се гледам в огледалото с кеф въпреки , че съм на половината "път"
П.П исках да се снимам на 2я месец , ама не  устоях на ентусиазма си от днешното мерене
Скрит текст:

# 67
  • София
alexaandraa  изглеждаш мн добре   bouquet  !!!
И аз смятам ,че никога не е достигала тези килограми ,дано никога не ги достигне разбира се! Аз с големият ми син бях в стоте и сега ,с малкия пак! Но ,всичко е поправимо в този живот!

# 68
  • София
alexaandraa супер резултат за само 55 дни  smile3501
Опитвам се да си спомня колко бях смъкнала предния път с дюкан и за какъв период от време
в главата ми се въртят 17 кг за 3 или 4 месеца.
Иначе днес ще съм на 2-3 телешки кюфтенца ( домашно направени без мазнина и хляб) , малко изварка, 1 яйце и за вечеря пак изварка и телешка пържолка

Първото ми теглене (след днешното разбира се) мисля да е след около 3-4-5 дена и веднага ще се отчета

пожелавам ви много минусчета Wink

п.с между другото вчера обиколих Била и Пикадили и не успях да намеря excusia-та Sad 

# 69
  • София
аз вчера я купих от Кауфланд

# 70
  • София

desislava_87   bouquet мерси, тези дни ще мина и през кауфланд

# 71
  • Пловдив

Браво, Александра! Важно е, че вече си здравичка! Опечи им пиле ... на гостите и нарежи салата зеле с моркови...или питаш за сладкишчета?!?

Веднъж направих торта с кисело мляко, степче и желатин за гости. Много им хареса и попитаха как съм направила парфето. Казах рецептата и ми направи впечатление, че мъжът спря да яде. Човекът не обичал кисело мляко ... Ама преди това си изяде с голям апетит половината и изобщо не разбра. Какво нещо е внушението само Simple Smile

Ескуиза има в Кауфланд. (Деси ме е изпреварила)

# 72
  • София
Вещи  Hug в този ред на мисли и брат ми не обича гъби ,веднъж ходихме да берем в една гора и бяха сърнели ,ако не се лъжа дано съм уцелила ,та ги панирах и го излъгах ,че са чушки ,яде яде...поусети се на втората гъба и вика базикайте ме вие Simple Smile)) ама си я хапнааа,даже за още питаше! Понякога простите неща,приготвени по по-специален начин биха променили вкуса на всички !!!

# 73
В тези степчета няма ли захар ?
Но все пак ми даде идея  Simple Smile Мерси заработи ми главата  Laughing

# 74
Има подсладители.

Общи условия

Активация на акаунт