За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 533
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Приветки Simple Smile
alexaandraa всички вкусотийки са от темата на Смайслчето  Hug После ще погледна снимките и ще напиша кое какво е, че не помня какво съм качвала  Peace Странното е, че откакто за 1ви път започнах Дюкан всяка рецепта, която видя си я преправям на дюканска  Joy дори и като не съм на режима  hahaha Вчера отворих един сайт с разни пюрета (тиквено, моркове, карфиолено) и веднага си ги представих в дюкански вариант  Crazy
Гледайте 1ва страничка от темата, има линкове към рецептите на много момичета, разбира се темичката на Смайсчето е мноого полезна и постоянно добавя нови неща, не само рецепти, а и информация относно режима и всякакви новости от чуждестранни източници   bouquet
Целувки на всички  Hug

# 121
  • София
Да си дам отчета Wink

днес започвам 3 ден от ударния етап с резултат -0.700 с общ резултат -2.400 кг.
вчерашното хапване се състоеше от:
закуска - капучино ( със стевия) , 3 с.л. трици + кис. мляко
обяд - 2 говежди кюфтета с кис. мляко
една кока кола лайт
вечеря : 2 малки скумрии

направих си и теста с дюкан и ми излезна, че трябва да съм на ударна фаза само 6 дена, но мисля все пак да ги направя 10

alexaandraa може ли линк към рецептата за баницата

# 122
Здравей те и от мене да се впиша и аз от дълго време не съм влизала. Диетата я правя за 3 път и по принцип много съм доволна от нея,а сега съм на ударен периот  4 ден и нищо много интересно даже съм качила вчера бях 75.5,а днес 76  Cry Cry Cry

# 123
...Аз си правя домашно-маринована. Току-що купих шайби сьомга на оферта точно за тази цел. Рецептата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg25511328#msg25511328

...

ето и вариант за домашно опушване на сьомга с чай и подправки, стъпка по стъпка
правила съм точно по тази рецепта и риба и пиле
стават страхотно
и няма грам пушек, както се притеснявах заради противопожарната аларма

http://www.showfoodchef.com/2011/03/how-to-make-tea-smoked-salmon-swimming.html

# 124
  • Лутаща се
Здравейте!
Много рядко пиша.
Сега обаче се включвам, защото напоследък забелязвам една тенденция, за която ако беше преди година някои от тук пишещите щяха да получат много виртуални тигани.

Много от вас, сега започващите правите по 10 дни ударна фаза. Напълно излишно. Няма смисъл, разберете. Правете това, което ви е показал калкулатора.
Започвайки този режим на хранене подлагате тялото си на шок. Естествено то реагира и започва ударно да изхвърля течности. Първите свалени кг. са точно задържани течности. До към 5 ден е така. След това обаче тези, които вече са направили 10 дни ударна споделят, че сваляне на кг. няма. Започва едно задържане и се оказва че излишно се тормозите.
Ударна от 10 дни може да се прави, ако имате много кг. за сваляне и то под лекарско наблюдение.

Играете си със здравето.
Нима мислите, че Дюкан е безобиден режим? Не, нищо подобно!!!! Трябва към него да се подходи внимателно, с мислене и спазване на основните правила. В противен случай можете да си докарате здравословни проблеми...........много сериозни здравословни проблеми.

Сега очаквам отбранителни реакции. Логично............

Не случайно си има причина да пиша така рядко.

За да не е само спам - отчет:

Както си личи и по подписа ми вече от доста време съм в 4 фаза. Не съм върнала килограми. Ям си триците, вече не правя чист протеинов ден (това обаче си е чисто мое решение, да не решите че така е правилно!!!) Тренирам всеки ден.
Ето линк да погледнете моят албум. По-късно ще махна паролата. А тя е: ....................

http://skarlet71.snimka.bg/other/dyukan-predi-i-sled.570914.31152442

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 12:24 от skarlet71

# 125
10 дни е напълно излишно, аз също така смятам. Проблеми има по-скоро със удърния период, но това е временно, докато се смъкнат кг-те. То и кг-те са вредни. Затова не бива да се повтаря, потретва...
Затова се минава през етапи и се стига до 4-та фаза. Това не е начин на хранене за цял живот, а временно, в четвърта се храниш нормално и се следиш. Поне аз това съм разбрала. Ако започнеш да качваш- коригираш се, знаем как вече. При три етапа ни е ясно вече как се свалят и как се задържат кг-ми. Като се теглим всяка сутрин няма как да качин наведнъж 10 или 20 кг-ма. Триците остават за цял живот, в което не виждам нито здравословен, нито друг проблем. Протеиновия четвъртък в четвърта аз лично за себе си съм решила да е на риба и морски дарове. Все още съм в трета фаза до края на годината. Като влезна в четвърта ще питам и ще следя, надявам се всичко да е ок.

Гледам сега едно предаване по ТЛС-пълна промяна. Да ви кажа честно не съм очарована от начина по който ги карат да отслабнат.Наистина отслабват, но не може един човек, тежащ 200-300 кг да го насилиш да тренира . Не го намирам за добра идея,нито здравословно. Дюкан е много по-добър вариант за такива хора. Силови тренировки на толкова затлъстели хора може да им докара проблеми. Иначе им правят някакъв хранителен режим с броене на калории. За мен лично за такива хора чичко Дюкан е най-доброто решение.

skarlet71, предполагам,че няма да има отбранителни реакции. А защо пишеш рядко? Пиши в темата, ще се радваме да четем и четвъртофазнички Simple Smile Минала си през 3 фази, запазила си теглото си, страхотно!

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 14:34 от anedi

# 126
  • Плевен
Привет, банда!
Тъй, тъй, Скарлет! И аз това думах вчера - ако искат да чуват момичетата! 10 дни се прави ударна само под лекарско наблюдение! След 5-я ден не се отслабва ... Няма нужда от тигани - те сами ще се убедят момичетата.  Hug
Да обобщим ударните фази:
- за lepidopteria - 5 или 6 дни
- за Яна_86 - 3 или 5 дни
- за Алекс-бебе90 - 5 дни

Хей, момичета от чужбина, стига сте показвали разни такива съблазни, че тук в България положението е друго! И авоарите не стигат за прясна сьомга, и лъжа и измама по магазините с некачествена храна, и труден достъп до Метро например, където може да се намери такава хубана прясна риба ... и т.н. и т.н. ,че чак пък да я опушваме ...
И ако трябва аз да избирам начин на приготвяне - бих предпочела да я пекна директно на грил тиган или във фолио - на фурна. Имам предпочитания към най-бързия начин наготвене - нямам време за "губене" и бавене... Но който има такова - нека си избере рецептичка и да си я спази. Та - минаваме в Бг на скумрия във фолио. В този ред на приказки - онзи ден съобщиха, че рибата тон вече не е за предпочитане, защото съдържала живак и отдавна в Америка е забранена за бременни жени. За останалите - само по една консерва на седмица се препоръчва.
 И днес задържам, пусто! Може нещо да ми влияе настъпващото пълнолуние, може и от липсата на чисти протеинови дни да си е основната причина! Днес съм примерна! Довечера нямам деца в къщи и нямам причина да не си спазя режима! Сега ще си хапна все пак една консерва риба тон в собствен сос!
Няма да е лошо да се дава тон например какво да си сготвим за деня и да си улесним мисленето по въпроса, но то пък - "Вкус - другар няма" и ... ще е трудно такова начинание. Все пак - се получи с баничката на Ан.чето! (lepidopteria - Анчето я сподели с нас на стр.38 - на старата 271 тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732390.555
Докато писах, Анеди е публикувала...Привет! съгласна съм с теб за всичко!

# 127
ArhMih, всякаква риба, птица и месо стават по този начин
целта беше да покажа техниката, а всеки може да си я ползва с каквото му се яде

една скумрия напр е чудесен избор

# 128
  • София
Здравейте момичета...

ArhMih добави и мен към обобщението аз съм с 7 ударна!
И аз мислих 10 дни ударна,по калкулатор ми излезнаха 6 - аз направи 7 дни! За тези 7 дни свалих точно 5 килограма,доволна бях!И аз първият път правих 10 дни и след 6-я ден не свалих нищо!

Днес ми е ПЗ -1 ден и мисля от сега да заръфам зеленчука с месото !

lepidopteria ,колко имаш да сваляш ,че съм пропуснала?

# 129
  • София
ArhMih  И мен може да добавиш аз съм на 5 дни. Днес ми е третият, сутринта имах свалени 400 грама, но вчера много беше паднал кантара, така че съм доволна, а и съм преди цикал, явно ще сваля още като ми дойде...

И това е истина, че за България за да се храним пълноценно по диетата с хубави неща си трябва една доста солидна сума на месец.... Sad Да не казвам, че пак ще е трудно, защото просто няма много качествен избор. Аз съм от три дни и вече усещам затруднение на тази тема, може би като включа и зеленчуците ще ми стане по лесно...

Съгласна съм напълно с Анеди!

# 130
 HugЕййййй Mr. Green
Ама то съвсем се  е "сбаничосала"темата тези дни! Joy
Както е тръгнало,ще се докараме до кулинарен конкурс :
    chefМоята прекрасна Дюки баничка"   chefJoy
Получи ми се и този път,само че е бюрек!

"http://picbg.net/img.php?file=666b6f6b417cd873.jpg

Прекрасен уикенд на всички! Hug

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 16:37 от An.che

# 131
  • София
desislava_87 около 20-25кг.
ще вметна , че съм правила дюкан преди около 3 години и тогава по спомен бях смъкнала 17кг.

# 132
  • София
desislava_87 около 20-25кг.
ще вметна , че съм правила дюкан преди около 3 години и тогава по спомен бях смъкнала 17кг.

Значи определено имам да свалям най-много! Живи и здрави само...
Анчеее събирам багажа и се пренасям у вас...

# 133
На следващата среща Анче- поне 2 тави баница да приговиш. Запрятайте ръкави, в понеделник снимки Simple Smile

# 134
Ааааа,desislava_87   Hug,много моля,моите кила за смъкване бяха
53!!!,така,че,има да поспорим по въпроса кой-колкооо Joy
  bouquet anedi ,готово,от мен 2 тави бюрек и тиквеник,
а останалите-със спанак,с гъби и шунка...от вас!  chef

Общи условия

Активация на акаунт