За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 418
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
аз знам че до половин морков може да сложа е пз дните,или греша?

Не съм "спец" - може и да не грешиш.
Просто аз когато правя Руло Стефани, го наблъсквам с моркови, краставички и гъби, колкото ми позволява после да го завия на руло...  Mr. Green Много съм задобряла - зеленчуците ми са почти колкото каймата...  bowuu Че то иначе по какво ще ми се различава от изпечени на фурна телешки кюфтета?  Confused

# 346
  • Испания

Грешиш. Няма такова ограничение до половин морков в книгата, а само предупреждение за количеството. Сега ще потърся книгата и ще постна цитат.

Смаилче,аз се поправих мила,имах предвид П дни ! спомням си че и преди години се коментира това и морковите са храна с която трябва да не се прекалява,или поне това помня!

Деси, става въпрос не за морковите в П дни:

Корнишоните и лукът са позволени, ако се употребяват като добавки, но не и ако се консумират в такива количества, че да бъдат възприемани като зеленчуци.

Нали съм бърррррррррррзак, та отговорих, преди да си се поправила.  Joy  Hug

...Много съм задобряла - зеленчуците ми са почти колкото каймата...  bowuu Че то иначе по какво ще ми се различава от изпечени на фурна телешки кюфтета?  Confused

Дюкан препоръчва 2/3 протеини и 1/3 зеленчуци за ПЗ дните.  Peace

# 347
  • София

Не съм "спец" - може и да не грешиш.
Просто аз когато правя Руло Стефани, го наблъсквам с моркови, краставички и гъби, колкото ми позволява после да го завия на руло...  Mr. Green Много съм задобряла - зеленчуците ми са почти колкото каймата...  bowuu Че то иначе по какво ще ми се различава от изпечени на фурна телешки кюфтета?  Confused

Joy Joy това си е руло... но за П дни да се разнообрази малко менюто може само с яйце сварено и малко морков...нека и Смаилчето каже ... а относно кюфтетата,и аз съм странен човек,кебапче обичам ,кюфте не толкова и телешката кайма си я правя на кебапчета хахаха  Joy Joy луда работа

Смайлчеее ,значи морков никакъв в П дни ....и аз това чета в книгата и не виждам за моркови,защо съм останала с такова впечатление и си ръфам морковите аз! 73 страница си пише всичкоо,трябва просто някой да го прочете!

Дюкан препоръчва 2/3 протеини и 1/3 зеленчуци за ПЗ дните.  -  труднооо ми ееее!!! все пак си ям повече зеленчук от месото ...

# 348
  • Испания
...
Смайлчеее ,значи морков никакъв ....

В П-дните - тц!  Wink Руло "Стефани" само с варени яйца.

# 349
  • София
...
Смайлчеее ,значи морков никакъв ....

В П-дните - тц!  Wink

Много важно уточнение,после се чудя + и + ...   Hug благодаря за разгадаването на моята загадка и на Кали ,че засече темата....  Hug

# 350
  • Варна
...Много съм задобряла - зеленчуците ми са почти колкото каймата...  bowuu Че то иначе по какво ще ми се различава от изпечени на фурна телешки кюфтета?  Confused

Дюкан препоръчва 2/3 протеини и 1/3 зеленчуци за ПЗ дните.  Peace

Смайлс, бъзикам се!  Wink
Как си представяш да успея да завия такава смес - 1/1 зеленчуци и кайма?
Просто исках да кажа, че слагам повечко зеленчуци - не половин морков. Долу-горе един морков и две средно големи краставички ми отиват на 500 - 700 гр. кайма. Ако сложа и две-три гъби, си става прекалено за П ден...
Иначе за П дни си правя гнезда, само с кайма и яйце. Същата работа, ама не го завиваш...

# 351
  • Испания
...Смайлс, бъзикам се!  Wink
Как си представяш да успея да завия такава смес - 1/1 зеленчуци и кайма?
Просто исках да кажа, че слагам повечко зеленчуци - не половин морков. Долу-горе един морков и две средно големи краставички ми отиват на 500 - 700 гр. кайма. Ако сложа и две-три гъби, си става прекалено за П ден...
Иначе за П дни си правя гнезда, само с кайма и яйце. Същата работа, ама не го завиваш...

Не си представям, Кали, реагирам на написаното.  Peace Морков и гъби в П-дни - не са разрешени. По-нагоре поствах цитата: лук и краставички /и то без захар/ само като подправка.  Peace

# 352
Здравейте, замряла е нещо темичката Simple Smile
Прочетох нещо интересно и ви пускам линк...http://life.dir.bg/news.php?id=15393928&nt=5
Та така освен финни, ще се подмладяваме  с по 10 години на година Simple Smile

# 353
  • София
smileys Нещо ми става трудно с 5те П дни, може ли да си променя според теб 5/5 дните на друг вариант по-къс? Какво ще ми препоръчаш?

Едва издържам вече на протеини, много крива започвам да ставам и не знам защо ми се засили обонянието и усещам всяка миризма... странни странични ефекти...

# 354
  • Испания
Здравейте, замряла е нещо темичката Simple Smile
Прочетох нещо интересно и ви пускам линк...http://life.dir.bg/news.php?id=15393928&nt=5
Та така освен финни, ще се подмладяваме  с по 10 години на година Simple Smile

Този ефект със смъкнатите години отдвна сме го установили, след като сме преминали през втора фаза.  Wink И околните го забелязват. Много се забавлявам, когато ме питат за възрастта ми, та дори се е налагало и личните си документи да показвам.  Wink А през лятото, като си бях в България /не бях си ходила 6,5 години/, спокойно можех да мина покрай някой познат, защото не ме разпознаваха.  Joy Като спирах някого, все ме питаше: "А ти защо си се разхубавила и подмладила?"

smileys Нещо ми става трудно с 5те П дни, може ли да си променя според теб 5/5 дните на друг вариант по-къс? Какво ще ми препоръчаш?

Едва издържам вече на протеини, много крива започвам да ставам и не знам защо ми се засили обонянието и усещам всяка миризма... странни странични ефекти...

Можеш да минеш на 1/1. Но не е хубаво непрекъснато да сменяш схемата, за да не си объркваш метаболизма. Избери си 1/1, 2/2, 3/3 и си режимствай спокойно.  Hug

Още едно решение е схемата 1/1. Този ритъм е най-подходящ за хората с наднормено тегло. Даже да не е чак толкова ефективен в началото, след прилагане в продължение на 20 дни, се достига ефективността на схемата 5/5. Освен това е много по-лека за приложение и помага да се избегне чувството за някакво ограничение.

/това е в испанската версия на режима/. Също така одобрява 2/2, 3/3. Протеиновите дни не трябва да превишават ПЗ дните.

# 355
  • София
smileys - Благодаря ти! Ще се помъча да си ги избутам 5/5 и да си ги задържа така... Ако не успея минавам 1/1 ...

# 356
Здравейте , момичета

На 22 години съм 1,76 см . Преди години бях 73 кг , но от 4 години поддържах 57 кг...отслабнах си постепенно през годините благодарение на отказването ми от доста храни. И така преди 4 месеца започнах работа на яхта и благодарение на стреса и изобилието от храна качих 12 килограма.сега се завърнах в България и съм в депресия...започвала съм тази диета може би 5 пъти ..но само за 10 дни и после се отказвах.Сега съм решена да се справя и се надявам на вашата подкрепа. Започвам от утре - 1 ноември.. Embarassed #Crazy

# 357
  • софия
Добре дошла, ZoRyyy Simple Smile Успех с диетата, няма да се отказваш този път и ще има ефект.

Момичета, аз не съм писала от няколко дни,че нямах време, но ви чета редовно. Резултата от последните ми 4 дни е още -2 кг и като си гледам по дрехите определено има разлика. Утре ми е пети ден на ПЗ и после пак минавам на П дни.
Smileys, направо не мога да ти се нарадвам на темата ти с рецепти, толкова ме улесняваш с нея, мен преди това ми беше най-мъка какво да си направя за ядене,а сега с толкова идеи от теб си готвя постоянно и благодарение на това не ми се дояжда нищо нережимно Hug

И моля не ми се смейте,но имам един въпрос- вчера ходихме в Хепи и си харесах да хапна салата с риба,зеленчуци и киноа. Само че нямам представа какво е това киноа,затова си я поръчах без него. Та може ли да ми кажете какво е и дали е режимно? Предполагам,че не е, защото не съм го срещала тук,ама все пак да попитам Rolling Eyes

# 358
  • Испания
...
И моля не ми се смейте,но имам един въпрос- вчера ходихме в Хепи и си харесах да хапна салата с риба,зеленчуци и киноа. Само че нямам представа какво е това киноа,затова си я поръчах без него. Та може ли да ми кажете какво е и дали е режимно? Предполагам,че не е, защото не съм го срещала тук,ама все пак да попитам Rolling Eyes

Радвам се, че ти е полезна темата ми.  Embarassed

Правилно не си поръчала киноа. Много е вкусна, но... от трета фаза натам. Скоро някой пак беше питал за нея и писах:

Хранителен състав
Данни за: 100 гр
Калории 368 
Общо мазнини 6.07 г   
Общо въглехидрати 64.16 г   
Белтъчини 14.12 г

Прочети повече: http://www.bb-team.org/hrani/id/215413_kinoa-surova#ixzz2jKdSn3ih

# 359
  • софия
Аааа значи добре съм направила,че си поръчах без него. Мерси за инфото, smileys Hug

Общи условия

Активация на акаунт