За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 423
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Lilian_V линковете са два- преди и сега  Grinning Колкото до спорта и трите са добър вариант,но като начало почни 2-3 дни  седмично фитнес(но задължително да има инструктор ,който да те научи) и един ден плуване може да включиш.За спорта в къщи трябва голяма мотивация, и те съветвам да го включиш на по- късен етап,когато добиеш навика да спортуваш редовно.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 10:14 от mamaMiq

# 331
  • Испания
Браво, mamaMiqHug Ти си спортист и имаш стегната фигура. Освен това имаш предимството да си в залата и спортът да е твоя професия. Сериозно се отнасяш към режима и резултатът е на лице. Ще постигнеш целта си.  Hug

# 332
  • София, в момента в любимото ми село Железница
mamaMiq прекрасен резултат, а снимките го доказват със сигурност! Браво!

# 333
Здравейте мили момичета и Стайко Simple Smile

Най-накрая се размърда този кантар.Почнах да ям по-често и нещата се случиха . Преборих още едно кило та станаха - 9 Simple Smile Е, съответно до заветните килограми има дооооста много, но пък имам и стимул да продължа Simple Smile
Отделно не мога да не ви се похваля. Снощи имахме гости и съответно всичко беше нережимно с изключение на едно пълненео пиле, на което аз му изядох бялото месо. Всичко друго все едно беше отровно на масата и не посегнах към него Simple Smile И днес - 1 кг, но  това ще да е минус от слюноотделянето, което направих докато готвех Simple Smile
 Mr. Green

# 334
  • София
mamaMiq - При мен първата снимка не се отваря и затова така написах, но така или иначе резултата ти е срахотен!

Nastiya - Браво!

За спорта ще изчакам още седмица две да видя ще мръдне ли кантара надолу и почвам много спортуване... За сега е интересно от любопитвство се качвам вечер и съм с две кила отгоре и сутрин ги няма, организма ги е изразходил... За сега съм в задържане, но ям странни неща навън и макар всичко уж да е по режима не мога да го гарантирам... Вчера вечерах телешки стек и им казах, че не искам нищо към него, чисто место.. уж така беше , но не знам как точно са го приготвили... навън винаги има риск

# 335
Благодаря ,момичета Simple Smile вашата оценка е важна за мен.Три месеца е момента в който се провалих първия път с режима на Дюкан. Тогава свалих 10 кг. , почнах да се харесвам и..... почнах да си карам както си знам с мазно,сладко(в промишлени количества) и ... резултата е ясен щом съм тук отново.Сега съм твърдо решена да докарам нещата до край. Истината е ,че пилешкото почва да ми писва (след първия път на режима не можех да го помириша дълги години),старая се да разнообразявам менюто си по всякакви начини,но отново  на моменти имам нужда от подкрепа.Благодарна съм на вас,че я получавам в точния момент.  И знам ,че "няма начин за няма начин", и този път ще успея  Hug Hug   bouquet .

# 336
  • Варна
Истината е ,че пилешкото почва да ми писва (след първия път на режима не можех да го помириша дълги години),

Изхода е ГОТВЕНЕ!
Днес (ПЗ ден) бяхме на руло Стефани...  Wink + салата;
Утре - риба + варени яйца (вече ще е П ден);
Снощи -  супа от лапад + пилешка пържола + задушени зеленчуци.

# 337
Kali_tod ,абсолютно си права  Peace и се старая да готвя постоянно следя рецептите,проблема е с времето ,аз постоянно тичам по задачи(понеже съм :председател,главен мениджър,треньор,спонсор и основен изпълнител на нареденото от предишните петима Joy  Joy  Joy ) ми се налага да се храня на вън, често не остава време за хранене (това ми е основното прегрешение) тогава идва трудното.Но твърдо съм решила (защото това ми е втори и последен опит) да успея.И понеже съм зодия Овен с рогата напред Simple Smile
Целувки на всички!

# 338
  • Испания
... Истината е ,че пилешкото почва да ми писва (след първия път на режима не можех да го помириша дълги години),старая се да разнообразявам менюто си по всякакви начини,но отново  на моменти имам нужда от подкрепа.Благодарна съм на вас,че я получавам в точния момент.  И знам ,че "няма начин за няма начин", и този път ще успея  Hug Hug   bouquet .

Разбира се, че ще успееш.

Помисли си само: имаш 100 разрешени продукта за втора фаза!!! Да не е само пилешкото? Освен това, пиле можеш да си приготвиш по много различни начини: пиле върху сол, пиле в плик, пилешка супа, фрикасе, пиле с червен сос, пиле във фалшива паейя, пиле със зеле, пиле със зеленчуци, пилешки рулца, пиле на скара, пилешка кавърма кебап, пиле с подправки на скара, пиле с кисело мляко и горчица в МВ. Това на "първо четене" се сещам.  Wink Телешко в различни варианти, говеждо, конско, заешко - също. Различни видове риба приготвени по разнообразен начин. Всички морски дарове /скариди, миди, калмари и т. н./... Много вечери, когато бях във втора вечерях кисело мляко с риба тон, рулца от раци, варени яйца /или само варени белтъци/ с много копър и подправки, които имах в този момент. С кайма - варианти бол: мусака /с тиквички или чушки, или патладжани/, пълнени чушки/домати с кайма, руло Стефани, кюфтета на скара, птичи гнезда... Дюканско гювече, яйца по панагюрски...

Режимът дава безброй възможности за комбинации.  Simple Smile

Виждам, че си писала, докато отговарях и допълвам:

...проблема е с времето...

В такъв случай, когато си вкъщи, готвиш за дни наред /правила съм го за седмица/, всичко се слага в кутии и в хладилника. После се вади, слага се в по-малки кутии и се носи. И по улицата съм ръфала пържола, тостер с пуешка шунка... и така.  Wink

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 23:59 от smileys

# 339
  • Варна
Kali_tod ,абсолютно си права  Peace и се старая да готвя постоянно следя рецептите,проблема е с времето ,аз постоянно тичам по задачи(понеже съм :председател,главен мениджър,треньор,спонсор и основен изпълнител на нареденото от предишните петима Joy  Joy  Joy ) ми се налага да се храня на вън, често не остава време за хранене (това ми е основното прегрешение) тогава идва трудното.Но твърдо съм решила (защото това ми е втори и последен опит) да успея.И понеже съм зодия Овен с рогата напред Simple Smile
Целувки на всички!

Амиии... Единствен вариант е готвене вечер и носене на кутийки, кутийчици и пакетченца.
Мен вече ме знаят с моите кексчета и банички в офиса. А като им изкарам и някоя кутийка с нещо готвено, всички ми завиждат на "диетата".

# 340
  • София
Здравейте момичета  Hug

мамаМия ,не успях да видя снимките но по думите и резултата ,браво за постиженията! Все така напред и нагоре!Аз си готвя вечер,отнема ми 30 мин така за следващият ден имам ядене и не мисля за нищо не режимно! Трудно ми беше да се науча да готвя по нощите ,но виждам ,че ми е много удобно така през деня с тези 2 деца!  Hug

Кали тод - хубаво меню!! Така ми дойде идея и аз да си направя руло стефани за п дните ,които наближават

Настя - браво момиче!!! Все така да си с минуса напред!И е много лесно човек да седне и да се натъпче с нережимна храна,удоволствието е моментно а дрехите няма да ни стават много дълго време след това  Joy Joy по тази логика се водя и аз и си стискам на режимна храна и това е!Дойдоха ми гости тая вечер и аз понеже съм пред МЦ и си хапвам като убезумяла! Та сложила съм си цели 3 печени бутчета,полях си със сос от кисело мляко,извара,чесънче и магданоз и една голяма салата ,гледат ме милите и викат ти слабееш а ядеш като слон...така хубаво ми станаааа  Hug Hug

Аз днес съм с малък + ,но това не ме притеснява! Ям си на воля,пия си по 3 литра течности,режимна изцяло и на му мислят плюсовете,на мен ми е добре  hahaha на 11 ноември правя месец! Ще дам подробен отчет! Целувам ви режимни мои и ви пожелавам приятна и спокойна нощ!ПАЗАТЕ СЕ ОТ ДУХОВЕ И ВЕЩИЦИ ДНЕС ,ЧЕ ИМ Е ДЕН!!!  Joy Joy

# 341
  • Варна
Цитат на: desislava_87 link=topic=742530.msg26535355#msg26535355 date=1383170266[color=red
Кали тод - [/color] хубаво меню!! Така ми дойде идея и аз да си направя руло стефани за п дните ,които наближават

Ммммм, аз по-скоро си го правя в ПЗ дните. Иначе трябва да НЕ слагаш краставички и моркови (и гъби слагам понякога)...  Wink

# 342
  • София
аз знам че до половин морков може да сложа в П дните,или греша?

# 343
  • Испания
аз знам че до половин морков може да сложа е пз дните,или греша?

Грешиш. Няма такова ограничение до половин морков в книгата, а само предупреждение за количеството. Сега ще потърся книгата и ще постна цитат.

Допълвам с цитата:

РАЗРЕШЕНИ И ЗАБРАНЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ

От тук нататък плюс протеиновите продукти имате право на сурови или варени зеленчуци, които също можете да приемате в каквото количество желаете, в който и да е час на деня и в каквато комбинация ви се прииска. Позволено ви е да консумирате домати, краставици, репички, спанак, аспержи, праз, зелен фасул, зеле, гъби, керевиз, копър, всички видове салати, включително от ендивия, салатно цвекло, патладжан, тиквички, чушки, дори моркови и цвекло, стига да не е на всяко ядене.

# 344
  • София
аз знам че до половин морков може да сложа е пз дните,или греша?

Грешиш. Няма такова ограничение до половин морков в книгата, а само предупреждение за количеството. Сега ще потърся книгата и ще постна цитат.

Смаилче,аз се поправих мила,имах предвид П дни ! спомням си че и преди години се коментира това и морковите са храна с която трябва да не се прекалява,или поне това помня!

Общи условия

Активация на акаунт