Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за лененото масло?
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за лененото масло?
-
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
-
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
-
Какви са правилата за консумация на млечни продукти и плодово мляко в диета Dukan?
-
Можете ли да ми посочите магазини, които продават електронни везни с грам функция?
Колкото до спорта и трите са добър вариант,но като начало почни 2-3 дни седмично фитнес(но задължително да има инструктор ,който да те научи) и един ден плуване може да включиш.За спорта в къщи трябва голяма мотивация, и те съветвам да го включиш на по- късен етап,когато добиеш навика да спортуваш редовно.
Ти си спортист и имаш стегната фигура. Освен това имаш предимството да си в залата и спортът да е твоя професия. Сериозно се отнасяш към режима и резултатът е на лице. Ще постигнеш целта си.
.
+ салата;
и се старая да готвя постоянно следя рецептите,проблема е с времето ,аз постоянно тичам по задачи(понеже съм :председател,главен мениджър,треньор,спонсор и основен изпълнител на нареденото от предишните петима
на 11 ноември правя месец! Ще дам подробен отчет! Целувам ви режимни мои и ви пожелавам приятна и спокойна нощ!ПАЗАТЕ СЕ ОТ ДУХОВЕ И ВЕЩИЦИ ДНЕС ,ЧЕ ИМ Е ДЕН!!!