За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 742
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, аз свалих 30 кг, щом аз успях и вие ще успеете! Свалих ги за около 4-5 месеца. После в трета свалих още 6-7 кг. Общо 30. Така че...мечтите се сбъдват Simple Smile
Не мислех,че мога да падна под 70 кг, а паднах и под 60...Дюки е вълшебник Simple Smile

Heart Eyes много мотивиращо !

Би ли споделила какво и по колко ядеше на ден, само като пример. Обичайната ти храна да речем.

Момичета, някаква супичка бихте ли ми предпоръчали, за П. Болна съм, гърлото ужасно ме боли. .

[

Ядях толкова, колкото ми се ядеше, ограничения няма в количествата. А аз съм си апетитна Simple Smile Ядеш толкова, колкото да се заситиш, но от разрешените храни.
Супичка може да си направиш пилешка, телешко варено, зеленчукова/много я обичам/ крем супа с извара, и застройка от мляко и яйце. /Сваряваш зеленчуци-например броколи, лук, морков, тиквичка , гъби по желание-пасираш и застройваш.
Може и миш маш- заваряваш доматен сок, да се посгъсти, добавяш извара, яйце и подправки.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 09:44 от anedi

# 466
Благодаря за отговора, Мамамия!

Аз май нямам много да свалям - 9 кг общо. Първата фаза я правих 7 дни, но свалих само 2 през нея, а бях много стриктна! Имате ли идея защо се получава така? Да не би когато килограмите не са много, да не се сваля толкова ударно през първата фаза?

2 кг не са малко, ти колко искаш да свалиш за седмица ?! И няма смисъл да караш 7 дни на протеини, не повече от 5/5. След 5-я ден няма кой знае какъв ефект.

# 467
Момичета, може и да е коментирано преди, моля да ме извините ако се повтарям
Някой правил ли 2ри етап - 4/3? Аз го разбирам като 4 дни протеини, 3 дена протени+зеленчуци? Ако някой е следвал този режим, моля да сподели дали има ефект ?
Благодаря на всички Ви  Hug

# 468
  • UK

Аз май нямам много да свалям - 9 кг общо. Първата фаза я правих 7 дни, но свалих само 2 през нея, а бях много стриктна! Имате ли идея защо се получава така? Да не би когато килограмите не са много, да не се сваля толкова ударно през първата фаза?

Нормално сваляне. Не си имала много задържана вода предполагам.

Ядях толкова, колкото ми се ядеше, ограничения няма в количествата. А аз съм си апетитна Simple Smile Ядеш толкова, колкото да се заситиш, но от разрешените храни.
Супичка може да си направиш пилешка, телешко варено, зеленчукова/много я обичам/ крем супа с извара, и застройка от мляко и яйце. /Сваряваш зеленчуци-например броколи, лук, морков, тиквичка , гъби по желание-пасираш и застройваш.
Може и миш маш- заваряваш доматен сок, да се посгъсти, добавяш извара, яйце и подправки.

Много добри предложения. Като свърша протеиновите дни ще си направя зеленчукова супичка.

Моята философия на диетата е колкото може повече чисти протеини приготвени без млека, извари, царевично брашно, трици за сгъстяване и други глезотии.
Мисля, че лично аз трябва да съм по-стриктна, защото нямам почти никаква физическа активност, а както знаем отслабването е математика. И бодибилдерите ядат пилешки гърди, а качват.

# 469
Пилешките гърди са чист протеин, може да си хапваш колкото искаш. Бодибилдерите ядат и други неща и качват и на мускули, а мускула тежи повече от сланината Simple Smile
Най-добре е да караш на чисти протеини , но млякото, изварата и толерираните продукти ти позволяват да си сготвиш и да ти е вкусно. Все пак това е режим, не е наказание. Позволява ти да се чувстваш добре, сит, доволен и щастлив Simple Smile Така че, твърдо ДА  и за останалите продукти.

# 470
  • Пловдив
Не бих поставила на един кантар млечните и толерираните. Едните са позволени винаги, другите - при малко по-различен начин.

# 471
Не бих поставила на един кантар млечните и толерираните. Едните са позволени винаги, другите - при малко по-различен начин.

Да, разбира се...нямах намерение да прозвучи така. Надявам се тези неща да се подразбират.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 11:01 от anedi

# 472
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Момичета, може и да е коментирано преди, моля да ме извините ако се повтарям
Някой правил ли 2ри етап - 4/3? Аз го разбирам като 4 дни протеини, 3 дена протени+зеленчуци? Ако някой е следвал този режим, моля да сподели дали има ефект ?
Благодаря на всички Ви  Hug
3П+4ПЗ При всеки е различно, ако не опиташ няма как да разбереш коя комбинация е най-добре за теб. Peace

# 473
  • София
Здравейте, момичета!
За мен 6-дневната ударна фаза приключи с минус от 2,5кг. Чувствам се страхотно, на обяд хапнах салата от чери домати, микс от зелени салати,рукола,пилешко филе и лимон.Мммм, вкусотия. Липсваха ми салатките и това си е. Избрах схемата 1/1. Така ще ми е по-леко спазването на режима, пътят ще е дълъг, но съм заредена с енергия. Simple Smile
Пожелавам ви хубав петъчен ден, аз утре ще се трудя извънредно, та съботата ще е петък.  smile3558

# 474
Привет   bouquet От толкова години ми се иска да пробвам Дюкан и все ме разубеждават, че била вредна, увреждала бъбреци и т.н. Само че стана така, че свалих 23 кг /с друга диета/ и сега имам още толкова за сваляне  Joy Да взема да се пробвам  Mr. Green Но само с диета не става, аз всеки ден  /делничен де/ ходя на зумба. Просто няма такъв кеф и може да съм дебела, ама съм стегната  Crossing Arms Crossing Arms

# 475
  • UK
За мен 6-дневната ударна фаза приключи с минус от 2,5кг. Чувствам се страхотно,

Браво, браво  Party

Мен доста ме боляха бъбреците в началото. Не съм се мерила още, но и аз се чувствам прекрасно. Мислех, че ще съм унила и без сили, но нищо такова не се случи. На мен протеиновите дни не ми тежат, май ги предпочитам за сега. Според калкулатора 8 или 9 месеца ще съм във 2-ра фаза  Crazy

# 476
  • София
Teriyaki, значи следващите 8-9 месеца ще сме заедно в темата. Колко кг. искаш да свалиш?

# 477
  • UK
Teriyaki, значи следващите 8-9 месеца ще сме заедно в темата. Колко кг. искаш да свалиш?

Към 40 кг.
Ще се състезаваме ли?  Party

Привет   bouquet От толкова години ми се иска да пробвам Дюкан и все ме разубеждават, че била вредна, увреждала бъбреци и т.н. Само че стана така, че свалих 23 кг /с друга диета/ и сега имам още толкова за сваляне  Joy Да взема да се пробвам  Mr. Green Но само с диета не става, аз всеки ден  /делничен де/ ходя на зумба. Просто няма такъв кеф и може да съм дебела, ама съм стегната  Crossing Arms Crossing Arms

Добре дошла. Аз писах по-горе, че доста ме боляха бъбреците, НО се научих да пия вода (!) Зумбата и аз съм и хвърлила око.

# 478
  • София

Към 40 кг.
Ще се състезаваме ли?  Party

Хехе, ръкавицата е хвърлена.  newsm08

# 479
Терияки, благодаря   bouquet ами аз вода пия по 2 литра, по-скоро 3 и се надявам да не ме болят тогава  Blush Зумбата е супер - препоръчвам я на всички  Blush
И аз почвам състезанието тогава  Mr. Green Отидох да раждам 124 кг./като държа да кажа, че качих само 16 кг, отпреди това съм си пълна/ Сега най-малко бях 92.7 обачеее качих 2-3 кг естествено. Та сега мисля да почна Дюкан на 95кг. - крайната ми цел е 70 кг, не искам по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт