За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Предварително се извинявам  за спам-а!

Кали Тод - къде правиш процедурите? Аз лично имам 3 стимулации, и да ти кажа по време на тях съм качвала по 2-3 кг. общо, но явно при мен беше задържане на течности, и трях си ги свалях без проблем след края на всяка стимулация. натрупаните 9 в момента, с които се боря са от след раждането, но здравата се отпуснах и сама съм си виновна!

# 496
Добро утро момичета! При мен след вчерашното задържане днес кантарът отчете - 400 гр. Като цяло за 5 дни ударен съм - 2,300 - бива. Още 300 гр. и ще мръдна линийката  Party Смятам от днес да мина на ПЗ. Вчера накупих спанак, броколи, маруля  Laughing - цяла нощ не ми излизат от главата.  #Crazy Днес съм решила да се поглезя ще си направя и нещо сладичко.
Боже, кога минаха 5 дни?! Момичета, добре , че сте вие да се подкрепяме! Забелязах вчера, че около мен колежките например, които са по-пухкави се подсмихват и не вярват че ще отслабна. Мисля, че тайничко злобеят и се молят да се проваля - женска злоба -какво да се прави. Мъжо - той не ми е никакъв стимул и 200 кг. да стана няма да има нищо против - стига да не го подложа и него на диета защото минава 100  Laughing и е луд по сладкото. Но... смятам да натрия носовете на всички скептици! За сега това, а по-късно ще намина да кажа какво съм сготвила.
Лек и отслабващ ден на всички!

# 497
  • Варна
Предварително се извинявам  за спам-а!

Кали Тод - къде правиш процедурите? Аз лично имам 3 стимулации, и да ти кажа по време на тях съм качвала по 2-3 кг. общо, но явно при мен беше задържане на течности, и трях си ги свалях без проблем след края на всяка стимулация. натрупаните 9 в момента, с които се боря са от след раждането, но здравата се отпуснах и сама съм си виновна!

Не е въпроса къде... Аз просто винаги правя Хиперстимулация и от там... Сега качих само 3 кг., но миналата година продължих да качвам месец и половина след това и резултата беше над 10 кг.
Всичко е до организъм - моя явно реагира така на химиите и после много трудно се чисти. Да не говорим, че продължавам да пия поддържащи лекарства и хормони, които още повече забавят процеса.
Затова аз никога не публикувам резултатите си тук. Не би било стимулиращо за вас. Просто моят случай е "частен"...   Wink

# 498
  • софия
Добро утро в съботния ден  bouquet Отворих си очичките преди малко и първата ми мисъл беше- какво ще си готвя днес Grinning та имам едно въпросче-днес ми е ПЗ ден, та се чудих мога ли да си наготвя да ям грах? Разрешен ли е?

# 499
# 500
  • Варна
Днес си направих за закуска попарата на Мастърчето...
Ама то било много вкусно...   chef
Само ми се получи малко редичко - може да пробвам с по-малко вода следващия път...  newsm78
И чукнах две яйца вместо едно...  bowuu

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 14:05 от Kali_tod

# 501
Здравейте отново момичета! Както обещах сутринта минавам да споделя какво сготвих.    chef Направих си режимна баничка Ммммммммммммммммм вкусотия, ще имам от нея за още 2 дни. Направих и шоколадово кремче, ще споделя рецептата, макар, че съм сигурна, че не "откривам топлата вода".
400 мл. прясно мляко 0,1% възвира с ципка канела
разбиват се 4 яйца с 4 с.л. какао и подсладител, към тях се добавя изстиналото мляко
пече се на водна баня
Голяма вкусотия се получи! А домашните поглезих с палачинки - интересно никак не ме изкушиха  newsm78

# 502
  • Варна
400 мл. прясно мляко 0,1% възвира с ципка канела
разбиват се 4 яйца с 4 с.л. какао и подсладител, към тях се добавя изстиналото мляко
пече се на водна баня

Звучи чудесно, но 4 с.л. какао са доста, като се има предвид, че в БГ няма обезмаслено.
Аз ползвам какао почти ежедневно, но слагам по една щипка в кексчетата за закуска просто за миризма...

Иначе и аз днес се развихрих и всичко ми се получи, което за мен си е постижение...  bowuu
След попарата на Мастърчето сутринта си направих ванилов яйчен крем на фурна. Стана невероятен!
После си направих и протеиновия хляб без трици с риба тон. Невероятен - не бях яла сандвичи от месеци. Намазах филийките с Ескуиза и пуешко филе... ммммм!
Утре смятам да го пробвам с пилешко...
Като завършек мариновах пилешки бутчета с марината от кисело мляко и сок от краставички. В хладилника са. Мъжа ми утре заминава на село и ще се върне в понеделник, така че смятам да ги готвя в понеделник за вечеря. Ще се мариноват 48 часа т.е. Вярвам, че ще станат жестоки, щом Смайлсчето препоръчва рецептата...  newsm10

Колежките ми ще откачат вече с мен и моята диета. Онзи ден една като ме видя да нагъвам мъфини, ми вика: "Ти все се жалваш колко си качила от инвитрото, ама нали знаеш това каква калорийна бомба е?"
Казах й, че много добре знам...  Wink

# 503
  • UK
Аз пък само на пилешко карам. Днес на бутчета, утре на гърди.

В петък  правих следните топчета от темата с рецептите. Все едно са с орехи Peace

1 яйце
6 с.л. овесени трици
3 с.л. нискомасленно кисело мляко
1-2 ч.л. нискомасленно какао или кафе (сложих нес кафе и ванилия)
малко шоколадова есенция,може и ванилия

всичко се разбърква много добре.трябва да се получи гъста смес и аз я сипвам  с лъжица за сладолед върху тефлонова тавичка.Пече се  на около 200 градуса.

И моите колеги се заяждат заради диетата ми, сладури са.

Парафина съм навита да го опитам.  Sunglasses

Успех с инвитрото момичета. Доста сериозно решение от ваша страна.. И аз понякога си мечтая за бременност и бебе.

Но пък предполагам и ти знаеш, че организмът привиква по едно време и просто не му действа същото нещо?

Организма не привиква към протеини. В книгата на Дюкан, първата ако не се лъжа, той говори за това.

# 504
Здравейте,момичета и Стайко,разбира се. Позагубих се малко,но това е защото тази седмица сме на гости у мама в Пловдив и не ми остава време от ситуиране да пиша. Иначе режимът си върви, що софри св изредиха тия 2 сседмици, ужас,но аз съм желязна. Днес дори имаше пълнено прасенце, но аз пих само вода и капучино Simple Smile Решила съм да се претегля в понеделник сутрин, че едно че сега нямам точен кантар при мен, две че съм и втори ден в МЦ. Та такива ми ти неща. Тук в Пловдив открих уникалния суджук, който е направен от 100 % говеждо месо и подправки. Уникално вкусен е и е режимен. Като съм в П дни си го хапвам с палачинката от трици. Лошото е само, че този производител е само в Пловдив и произвежда много малко и в Бургас ще си мечтая за суджука....

# 505
Добро утро момичета! Какъв хубав ден! Слънчице навън, кантарчето отчете - 500 гр., чувствам се страхотно! След вчерашното готвене и голямо похапване бях се попретиснила, особено с шоколадовите кремчета. Вчера ми беше първият ПЗ - ако знаете колко маруля пасах Joy,  чувствах се като коза  Laughing, щастлива коза  Laughing
Kali_tod, какаото което използвах е българско, на него пишеше нискомаслено с 4% масленост, явно етикета не лъже.
Teliyaki, твоите топчета ме накараха да се позамисля - днес ще опитам да си ги приготвя   chef
Те хората са го казали "Апетитът идва с яденето" Добре, че режима препоръчва повече хапване за по-голям ефект. Това е за сега, че ще се развихрям в чистене  newsm75 newsm79 1ironing wash hang и разбира се голямо готвене   food002 cook Трябва да успея да се справя до обяд, че съм на кафе с дружки.
Довечера ще понамина да ви проверя отчетите, кой колко е свалил  Grinning
Лек и мноооооого отслабващ ден!

# 506
Kagi,снимай какаото ,че толкова нискомаслено не съм виждала и сподели от къде го купи!Аз ползвам с 11 процента и за това по малко и рядко си го позволявам.

# 507
  • Варна
Kali_tod, какаото което използвах е българско, на него пишеше нискомаслено с 4% масленост, явно етикета не лъже.

Shocked Kagi, къде го намери в БГ 4%? Аз под 10-12% никога не съм намирала, хем периодично си ги чета из магазините, да не би да са се объркали и да са пуснали нещо ново.
Я го снимай и го покажи!

П.С. Гледам, че с мама Мия сме се впечатлили по едно и също време. Наистина ме изненада....  newsm78

# 508
  • Провинция
Добър ден и от мен!

Впечатлих се от попарата с триците, зарязах палачинките и си я направих, но понеже обичам да експериментирам я направих така:

300 мл чай
3 супени лъжици с лек връх овесени трици
около 50 гр извара
малко сол
1 яйце, което успях да разбъркам без да ми се пресече
подсладител
1 с. л. накълцано ленено семе

Стана страшна вкуснотия Simple Smile Става и за десерт
От това количество излязоха две порции

Благодаря на Kali_tod за рецептата  Hug

п.п. забравила съм как се качват снимки newsm78

# 509
  • Испания
Здравейте!  Simple Smile

...
Стана страшна вкуснотия Simple Smile Става и за десерт
...

Чудесно се е получило. Нали знаеш, че когато се консумира ленено семе, количеството му се отнема от разрешеното дневно количество трици? Т. е. ако сложиш 1 с. л. ленено семе, слагаш 2 с. л. трици.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт