Детски ясли и градини в Русе-4

• 110 369
  • 866
  •   1
Отговори
# 750
  • На брега на реката
Ние сме в четвърта и съм много доволна. Страхотни са сестрите в нашата група, а дъщеря ми бързо успя да ги хареса и да говори за тях.

# 751
Големият ми син беше в първа. Сега на приятелка детето е там. Също положителни мнения.

# 752
  • Русе
Привет  Simple Smile. Има ли чакащи класиране за 4-та ясла? Ноември месец няма да има  Sad. Гледам миналата година  за периода Септември -Февруари са приети 80 деца. Тази година до момента само 30. Някой има ли инфо да ли ще има още приети? Мен и Февруари ме устройва като прием, стига да има. Знаете ли от кого зависи колко деца ше бъдат приети?

# 753
ние сме в 15 та и пак сме болни, след дългата серия от сополи което продължи около 3 седмици, сега следва кашлица и антибиотик, ужас Close.Почвам да си мисля за хомеопатия  smile3529 Thinking, че ми писна да тровя това малко същество с боклуци #2gunfire дано да не се разболяваме повече, че още не сме почнали да ходим редовно и айде хоп пак болни #2gunfire. Вашите деца как са с ходенето на ясла. Събирам и мнения за хубава/като отношение предимно/ детска градина в кв.Родина   Rolling Eyes, че от януари мисля да се записваме в групата на чакащите, за класиране. newsm03

# 754
Шуши, за Русалка съм чувала добри отзиви. Също знам, че и храната им е много хубава  Peace

# 755
ние сме в 15 та и пак сме болни, след дългата серия от сополи което продължи около 3 седмици, сега следва кашлица и антибиотик, ужас Close.Почвам да си мисля за хомеопатия  smile3529 Thinking, че ми писна да тровя това малко същество с боклуци #2gunfire дано да не се разболяваме повече, че още не сме почнали да ходим редовно и айде хоп пак болни #2gunfire. Вашите деца как са с ходенето на ясла. Събирам и мнения за хубава/като отношение предимно/ детска градина в кв.Родина   Rolling Eyes, че от януари мисля да се записваме в групата на чакащите, за класиране. newsm03
Не че ще те успокой, но...нормално е. При нас до антибиотик стигнахме чак след една година на ясла, все се разминавахме с Калциев глуконат, Панадол/нурофен, и спрей в носа, но на три седмици една беше вкъщи болна. АБ не са хубаво нещо, но понякога без тях не минава.

# 756
Не че ще те успокой, но...нормално е. При нас до антибиотик стигнахме чак след една година на ясла, все се разминавахме с Калциев глуконат, Панадол/нурофен, и спрей в носа, но на три седмици една беше вкъщи болна. АБ не са хубаво нещо, но понякога без тях не минава.
[/quote

Русалка до лидл зад пацони ли.Ако правилно съм те разбрала, и аз се бях насочила на там , но ни е маааалко по-далечко.  Simple Smile 

# 757
Не, тази, която е до училище Олимпи Панов. Точно до новото кръгово, което сега направиха.

# 758
  • Русе
Тя не е ли Пинокио? Има и измежду блоковете пак Пинокио.

# 759
Мх, а сега де.
Та чувала съм добри отзиви за Русалка, но все си мислех, че е тази, за която аз говоря. Ама сега им гледа адреса, Русе, ул. Шумнатица" №4  newsm78

# 760
Зад "Пацони" е детска градина "Здравец".
"Русалка" има зад "Практикер" между блоковете, има срещу училище "Олимпи Панов" - не ги знам коя е 1 и коя е 2.
"Пинокио" се пада на ул. "Петрохан" малко преди прелеза - срещу магазина за акумулатори.

# 761
  • На брега на реката
Пинокио има и из уличките между Олимпи Панов и стадион Дунав, До Сини камъни и съседната не я помня...така и не научих улиците в квартала.

# 762
 Grinning Grinning Banghead newsm62 , ха стана много весело с картата на гугъл май ще работиме  Grinning

# 763
  • Русе
Пинокио има и из уличките между Олимпи Панов и стадион Дунав, До Сини камъни и съседната не я помня...така и не научих улиците в квартала.

Да, тази е Пинокио и надолу към пазара някъде точно.
Виж дали нямат сайт различните градини с адреси и чичко Гугъл да каже коя коя е.

# 764
  • На брега на реката
Много странно, защо в системата за прием има инфо за градините, но само за Радост са обявени филиалите с адреси. А Иглика имат филиали, Пинокио също, за другите нямам идея, но според мен трябва да са обявени всички.

Общи условия

Активация на акаунт