Отговори
# 735

Eylem- Beni Unutma  newsm03 newsm10 newsm03 Ренкуууууууу Hug Hug Hugлюбимата ми песен Blush

# 736
  • В света на мечтите... ❤
Аз ще слънчасвам на повторение,сега вече гледам,че са превели някои серии,които преди нямаха БГ и ги гледах на английски,да повторя,да не би да съм утървала случайно някоя дума  Mr. Green
Вие си продължавайте с дискусията,после ще мина наготово пак да изчета с кеф  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
И аз тъй правя  Joy Joy Joy
Много е важно да не се изтърве нищо,особено на ЗейКерските сцени  smile3521  newsm47

# 737

Супер! Heart Eyes  bouquet Последният път като я пуснаха по ТВ- то  усилих до край и мъжа ми каза, че вече бил убеден, че ми има нещо... Mr. Green
Той открил топлата вода Mr. Green

Открил той... Joy Joy Joy
Моя пък само ме пита,коя песен турска съм слушала днеска ,да съм попеела малко  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy

# 738
Дани,вие пък с Гъбака големи сте готованки ,аааааа да четяли само ,аз пък не се ли изкажа не мой заспа значи Joy Joy Joy И в живота съм така,все трябва да си кажа аз какво мисля  Joy Joy Joy
И аз се определям повече на Емко,и по-малко на Фера,ама много малко,и от Хандела имам малко и от Лара,и от Корайката,аве голям каръшик съм,зависи от ситуацията  Joy Joy

Ирката, както си почнала да изреждаш, да не се омоташ и да споменеш Бардакова и доведената й щерка Кукумицинова? Joy Joy Joy Joy
Аааааа от тях нищо нямам,и от Халдулко също  Joy Joy Joy Е те тогава щеше да е доста забавно и малко ако и от тях бях  hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy

Ама видяхте ли как никой не си призна за Джансуто  Joy Joy Joy Joy Joy

Вярно Джейн! Всичките са в кюпа, обаче се правят на Трайко Кютанчев!
Joy Joy Joy

# 739
  • В света на мечтите... ❤
Дани,вие пък с Гъбака големи сте готованки ,аааааа да четяли само ,аз пък не се ли изкажа не мой заспа значи Joy Joy Joy И в живота съм така,все трябва да си кажа аз какво мисля  Joy Joy Joy
И аз се определям повече на Емко,и по-малко на Фера,ама много малко,и от Хандела имам малко и от Лара,и от Корайката,аве голям каръшик съм,зависи от ситуацията  Joy Joy

Ирката, както си почнала да изреждаш, да не се омоташ и да споменеш Бардакова и доведената й щерка Кукумицинова? Joy Joy Joy Joy
Аааааа от тях нищо нямам,и от Халдулко също  Joy Joy Joy Е те тогава щеше да е доста забавно и малко ако и от тях бях  hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy

Ама видяхте ли как никой не си призна за Джансуто  Joy Joy Joy Joy Joy
Ми то нема нужда да признаваме,оти се подразбира  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 740

Айде сега, се едно ако имаш ще си признаеш  hahaha

# 741
  • У Диспансера ...♥♥♥
Признайте си първо вие ,като по-големи и аз подир вас ще го направя  Joy Joy Joy

# 742

А моля,моля от Халилудко всички имаме  Naughty ,да не се крием сега сред свои сме си  hahaha  hahaha  hahaha
newsm47

Адашче Joy

# 743
офффф , Crazy ей тъй станах докат вЪ стигна

айди за всички  Hug Hug Hug Hug

Ирка  Hug клипчето е невероятно  Heart Eyes

и малку АРМАГАНИ да раздам,има за все

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 744
  • Още у мъглата ...
newsm47 Що бе, аз дадох началото с RE-то за онова изречение на Фери към Гюлсум, после и ти се включи, после мен ме отнема и после дорде ви изчета, то се разлопаха мандалата  Mr. Green Joy Joy
То хич не е сигурно, че няма да ми преврътне да си кажа, ама друго си е по време на дискусията, друго е в последствие, то и аз съм от тез "ама да си кажа"  Joy Joy

# 745
# 746
Аз се оприличавам на Джансу  Party  Mr. Green

Не знам на кого да се оприлича  newsm78 намитам в себе си качества на Фери,както и на Емир... даже и на Гюлсум отчасти  Whistling

За мен изневярата си е изневяра,дори си мисля,че душевната е по-силна и по нараняваща!

Лъжата е част от живота на всички...независимо дали бяла или черна си е факт  Peace  Не я подкрепям,но понякога се налага,за да не нараниш някого ...Но не я и оправдавам,когато е казана с ясната цел,че ще съсипеш човекъа отсреща.

# 747
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пак да дам съвет...отивайтИИИ на преговор и после ше си дискутираме...нещо полвината лафите по дифолт... Mr. Green

Аре кат нема кой да си признае...си кажем аз аз съм сбор от Халилудко и Джансуто....денонощно спя на вратата на Калин Врачански и в момента пиша от там....ся спокойни ли сте... Mr. Green
Имате си и такъв сбирток. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт